Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 327
  • 756
  •   2
Отговори
# 720
sisley 21, благодаря ти за отговора.

Ще започна отзад-напред. На тази Ваня звънях за обща информация- как приема и т.н. преди година, когато беше въведена тук. ПО телефона ми се стори млада и възпитана жена. Мисля че искаше 40лв. за час, час и нещо, по време на който гледала на няколко вида карти- малко ми е странно това. Доколкото си спомням не се чакаше много за час.

А за Пепа съм писала неведнъж как когато отидох за първи още с влизането ми в стаята, тя каза защо съм там и няколко неща за мен, с които буквално ме ''застреля''. Ходих след това още пъти във времето, местеше сроковете по основния ми проблем и накрая не позна. Други по-дребни събития около мен позна, но основното- категорично не. Интересното е, че имам няколко познати, които ходят от години при нея и им познава за много важни житейски събития, но при мен и моя много близка приятелка не се случи така.

А за настоящето много я бива...Това с килограмите и проблемите със задния зъб- вече съм убедена, че го казва на всеки. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 00:38 от allforone

# 721
Да се изкажа и аз за Пепа...макар, че съм го правила няколко пъти и сега май малко ще си противореча след като е минало доста време...

Последния път, когато бях при нея беше 5 дни преди ареста ми.Горе долу точно преди една година.
Ходила съм общо три пъти при нея.
Първия път след голямото записване и чакане ходих точно в деня преди развода ми/било е октомври 2012/
Да, за настоящето и миналото беше много точна.Тогава каза, че майка ми ще почине скоро /случи се след 3 месеца наистина/.
За човека, който си питам - не, няма да си с него, обича те, бля бля, но толкова, няма да имаш връзка, той ще има дете, но не от теб и т.н.
Аз ще срещна друг, с който ще съм много щастлива, сама ще зарежа този, за който питах и всичко ще е ок.Като стана на 37 ще родя дете, ще имам две деца от този/дето вече трябваше да съм го срещнала/
Това си спомням накратко от първия път.
След като почина майка ми, реших да ида отново при нея, беше средата на януари.
Вече бях разведена, бях се преместила и след като ми беше писнало да чакам човечето /който е главен герой при врачките/ да вземе нещата в свои ръце за нашите взамоотношения и нищо не се случваше ... започнах друга връзка.От моя страна никви чувства, емоции, нищо, колкото да не съм сама.
Изведнъж дори си бях повярвала, че всичко, което ми е казала Пепа се е случило и само оставаше да родя децата.
И така отидох втория път - общи приказки, ще отслабна с около 10 кг, но човека с който съм сега не е моя човек, друг щяло да има и пак за децата, че ще ги разждам на 37...и бля бля.
Най накрая ни в клин, ни в ръкав ми каза, много скоро ще караш джип, немски, черен.
 Shocked
Викам, това защо ми го казваш?
Ми ей така да си знаеш.
Нито бях искала да си купувам джип, нито имах средства за подобна покупка, нито ми  е била на дневен ред нова кола.
Както и да е, забравих това бързо.
Значи спомням си , че беше 25.01., моя приятелка имаше рожден ден тогава и просто запомних ходенето си.Много съм добре с датите  Crazy
На 06.02. сутринта в 8 часа бях в КАТ да регистрирам джип VW Touareg на мое име, черен. Blush
Толкова бързо се случи всичко буквално от 01.02 до 06.02, че акъла ми не го побираше.
След седмица си записах час пак при Пепа, трябваше да чакам до март, когато ми беше и последното ходене при нея.
Точно тогава бях писала и суперлативите си за нея тук.Ако съм подвела някой - съжалявам.
Освен, че позна за майка ми, за джипа и че ще сваля килограми - други попадения нямаше.
Все още не съм срещнала "другия" от който ще имам две деца доакто стана на 37, а на 12.06 ставам на 37.Вече съм с този, за който тя ми беше казала, че нямам никакви шансове и макар, че последното ми ходене при нея беше дни преди ареста, който преобърна живота ми - тя дума не каза за това тогава.
Може да познава някакви неща в кратки срокове, но пак не ми се вързва защо не ми каза за големите проблеми, които ме чакат.Или не е трябвало да ми казва за да не се опитвам да променя нещо, защото пък всичко което ми се случи е за мое добро сега.
Но това с джипа и до ден днешен си остава култов момент от срещите ми с гледчките.
Аз никога не питам за пари, здраве, работа и материални неща.
Тя наистина го каза от никъде.Говорехме за съвсем други неща и изведнъж това изречение й излезе от устата.
А с джипа нещата станаха толкова случайно и в такъв кратък срок, че съм изумена и до днес  newsm78
Скоро я чух по телефона, каза че записва часове за след 22.04  ooooh! и просто се отказах да се ангажирам с такава далечна дата.
Така, че противоречиво ми е всичко с Пепа при мен.

Поздрави  Hug

# 722
Може ли някой да ми даде телефона на Мира от Илинден? На какво гледа и колко пари взима? Благодаря!

sisly, tel на Мира го взех от предишни теми- 0878190691.
Колко е актуален-не знам.
Melissa беше писала, че гледа на боб (за друго не си спомням) и че взима 50 лв.  Peace

Посоченият телефон на Мира е актуален. Тя има и още един телефон.
Мира не взима 50 лв. за гледане на боб. Плащаш 50лв, ако ясновидства + нумерология + боб. Поне аз така плащам. Когато ми гледа на боб ми взима 30 лв. Понякога с боба искам и на кафе да ми гледа, таксата пак е 30 лв. Като в тази такса не те ограничава с определен бр. въпроси. Питаш си колкото си искаш!

Много ти благодаря! Има ли нещо, което ти е предсказала и се е сбъднало?

Посещавам я от около 2 години. Мисля, че това говори, че съм доволна и има познаваемост.
Посещавала съм и други ясновидци, но не ходя много често. Отбягвам. Даже понякога ме натоварват.
Доволна съм от Бобо,:Мира: Цеца - само от части, защото тя много ме разпитва и сякаш налучква, а на мен това не ми харесва! Доволна съм от Махмуд, от Пловдив. Преди години доста помогна. Преди доста години ме завдоха при една жена в Бургас, гледа на кафе и карти, обикновени. Не помня името й. Беше възрастна. Сега не знам дали приема и как стоят нещата при нея. Познаваше! Пепа само за някои неща позна, но това което предсказа, не се сбъдна!

# 723
Момичета,
Някой има ли впечатление от Ваня Спасова, сега видях, че я има в списъка.
Ходих при нея преди около година и половина. Преди това  бях при Ангел от Дианабад и го попитах дали знае някоя добра гледачка и той ми даде нейния телефон. Срещата ми с нея беше странна, защото още в началото настоявах да и кажа защо съм при нея, дори си бях написала въпроси и исках да започна с тях, но тя не пожела. Подреждаше картите и мълчеше и аз се изнервих, пак настоях да и кажа какво конкретно ме интересува, но тя ме прекъсна и каза, че като свърши с картите тя ще говори и после аз ще задавам въпроси...Това ме изненада. И така описа ми настоящето много точно. Сега от позицията на времето мога да кажа, че няколко неща, които ми каза се сбъднаха. Каза ми, че една жена и ми я описа, ставаше въпрос за майка ми ще умре до една година,/аз тогава мислех, че тя греши и си мислех, че говореше за баба ми/, но за огромно съжаление беше права, майка ми почина преди 6 месеца... Каза ми, че аз ще намеря друга работа на мъжа ми, чрез мой познат, тогава и за това не и повярвах, но и това се случи. Странно, но друго не си спомням от предсказанията и, може би защото тогава ме вълнуваше само едно единствено нещо.
Ако някой има впечатление от нея пишете. Приятна вечер!
                                                                                                                                                               А за това едно единствено нещо,което тогава ви е интересувало позна ли,защото имам чувството,че познават за всичко друго ,само за това ,което най–много ни интересува не.

# 724
Аз ходих в събота при Ангелина от Дивдядово.  Амииии за минало и настояще  около 70 % познаваемост. За бъдеще-не знам!  newsm78

# 725
Nai dobrata qsnovidka koqto sam posestavala e Ina ot Jenskiq pazar .Vsi4ki predskazaniq koito napravi se sbadnaha. Pri neq Vremeto spira i 4ustvas lekota na dusata.Sled posestenieto si imah 4ustvo 4e problemite sa mi reseni i patq mi e pokazan na dlan .Mnogo sam dovolna .

# 726
  • София
diddi, няма лошо, че ти е познала.
Ама от този форум много момичета са я посещавали(вкл. и аз) и що така все с негативни коментари???

# 727
  • София
Въпросът ми е реторичен.
Не, че нещо ама имаш 1 публикация във всичките форуми на бг. мама.

# 728
Той и самия коментар е направен така, че съвсем бие на очи...

Аз искам да благодаря за включването на Бобо, както и на Мелиса за разказа който и на мен ми дойде като още едно потвърждение, че не трябва да спираме да се борим за нещата които силно желаем.  Wink

# 729
Здравейте!Някой ходил ли е при Ели Маринова?Отзиви ,моля!

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 21:57 от irina_77

# 730
  • София
С Ели Маринова може да станете приятели във фейса.
За огромна моя изненада и аз съм приятел с нея.
Отзиви нямам.

# 731
Момичета,
За Ваня Спасова да отговоря - взима 40 лв. или поне тогава преди година и половина от тогава не съм ходила и не съм я търсила, живее в София, в жк. Лагера, но точен адрес незнам, не го помня, тогава имах много проблеми и бях разсеяна относно адреси тя ми го каза по телефона.... гледа на карти със цялото тесте, което ми се стори странно, и ги подрежда няколко пъти и мисля че и на таро, но не съм сигурна не помня вече, иска ми се пак да я посетя, но за сега парите ме спират....
Относно да ли е познала основният ми проблем тогава, да, позна го, дори и изхода, но аз не се интересувах от това, а само от въпросите, които си бях написала и може би за това не помня всичко, което ми каза.
Относно Пепа от Хаджи Димитър и при двете ми посещения докато чаках да ме приеме, имаше жени преди мен /тя не си спазва часовете/ и от разговора ми с тях стана ясно, че идвали при нея от години и всичко, което им е казала се сбъдвало./не ги познавам тези жени/. Не мога да разбера защо при повечето от нас тук  не е така... а е по-скоро познаваемостта е само за настоящето..... Според мен /лично мое мнение има го и в книгата на Майкъл Нютон "Пътя на душите"/ има няколко най-важни събития в живота на човек, които са "закодирани" и не се променят,/както ние го наричаме съдба/ като например сватба или развод, образование, каариера и др. или по-конкретно за кого ще се ожениш, колко деца, истински приятели и т.н. Та питам се аз - Защо поне това не виждат и не го казват? Незнам.......
Успех на всички!

# 732
За кой говорите сега не разбрах - коя е Мира, госпожата с боба от Илинден не беше ли Мила? Rolling Eyes

# 733
  • София
Не беше Мила, не беше!  Joy
Мира е. Заради нея прерових всичките ти постове!  Hug

# 734
Не беше Мила, не беше!  Joy
Мира е. Заради нея прерових всичките ти постове!  Hug

Абе аз все й виках Мира, ама все си мислех , че е Мила  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт