Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 327
  • 756
  •   2
Отговори
# 735
здравейте момичета отдавна следя темата и сега реших и аз да напиша своето мнение и опит с врачките които съм посещавала за Латина мога да кажа че въобще не познева и не е никаква ясновидка

# 736
здравейте момичета отдавна следя темата и сега реших и аз да напиша своето мнение и опит с врачките които съм посещавала за Латина мога да кажа че въобще не познева и не е никаква ясновидка

Че кака Латина е шментаджийка е известен факт на всички, които що-годе имаме някой на последния етаж. Ако й разкажеш историята си, може и да изтърси някой треторазреден съвет с изключително дъбилното си мнение на психолог. И ако има късмет от тотото, е възможно изцяло по стечение на шанса да налучка и да уцели някоя тройка. Дотолкова може да се разчита на нея. 30 лв. е сметката. Ама тука й направиха реклама, че познава, така че и 40-50 може да е станала. Дори и от нумерология не разбира.

Между другото винаги ми е било чудно защо любимецът Бобо, който според мен е тук, за да подхване наивна клиентела, винаги пожелава успех, късмет и там каквото пожелава, придружено със следния емотикон:  newsm78 ???

# 737
  • София
Понеже темата стигна 50-та страница, пуснах нова тема:

Анкетата отново включва всички оператори, както до момента е пускана. Очаквам да ми пише за всякакви предложения относно темата и анкетата.

# 738
Здравейте! Искам да попитам някой с кола от Пловдив ще ходи ли при Искра от с.Бистрица до края на седмицата? Ще си поделим разходите. Благодаря, предварително!

# 739
Добър вечер!
Да попитам някой ако е гледал снощи "Горещо" би ли казал къде се подвизава тази жена/ясновидка?И евентуално някакви координати ако може на лично.Видя ми се доста добра в разговора си с Венета Райкова.
И...добра врачка в Русе има ли?Баячка също?

# 740
  • София
milenka333 Два поста над твоя пише, че има нова тема....

Пиши тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777593.0

# 741
Влизам, за да споделя мнението си от преди 1 месец, когато бях при Елка Стефанова-поредната лъскава манипулаторка-шарлатанка . 20 мин-40 лева. Трябвало да и задавам въпроси, на които тя отговаря само с да или не, чрез някаква връзка  с лъжливата й мутра. Не си губете времето и парите. Просто едно нещо не ми е казала, нито за минало, нито за настояще, нито бъдеще. Говорихме си и тя отъждестви гледането й като много приятно и позитивно.

# 742
Zdraveite momiceta naistina se nadqvam nqkoi da moje da mi pomogne s informaciq za dobra qsnovidka ot Varna .. naistina mi e speshno i otchaqno ... Blagodarq predvaritelno .. Sad

# 743
  • София
Защо пишете в тази тема?
Има доста нови теми!  Laughing

# 744
# 745
# 746
Момичета моля помагайте с координати на добър ходжа във Варна и региона!Много проблеми ми се струпаха!Отчаянието е на прдела на силите...   Cry

# 747
Моя опит досега-не съм посещавала никой от изброените в списъка.Една приятелка от Добрич  носи моя снимка на една жена ,която гледа в циганската махала,но незная как се казва. Направих каквото ми каза-със снимка,захар и пълнолуние и т.нат.Е,случи се,ама се объркаха нещата по -късно. Та сега пак взех да ходя,не там разбира се. Ходих на една жена в Ямбол (в турската махала )да ми гледа на кафе,абе позна ми всичко-за минало ,за настояще,че и заблизко бъдеще-казвам го,защото само за месец се случиха нещата.Но се наложи аз да взема решение ,което не исках.Както и да е,не зависише само от мен.После пак ходих,пак ми каза някой неща,ще видим дали ще станат. Интересува ме ,коя е тая Ива от Ямбол? Не съм чувала за нея...Някой може ли да сподели нещо.Изчетох почти всичко по темата,но нейни координати не можах да намеря.Както и изпратих e-mail на Ани от Пловдив за карти Таро.

Здравейте!
Интересуваме тази жена от Ямбол, която ви е гледала на кафе. Ходих при една циганка, живееше в къща. Нямам нейните координати, защото ме заведоха едни познати, но за съжаление не мога да се свържа отново с тях да ми кажат нейния телефон. Нямам и спомен къде се намираше тази къща - беше някак в края на града, но не съм сигурна. Надявам се, че това е същата жена, защото тя ми каза неща, които се сбъднаха и ми се иска да отида отново. Моля, ако имате възможност да ми дадете нейни координати.
Благодаря предварително. Надявам се  да ми помогнете

# 748
Здравейте!списъкът с гледачи в България е доста дълъг и много от тях съм обиколила,но единствена една жена,не много известна на аудиторията и в интернет пространството,навлезе в моя живот и благодарение на нея аз сега съм най-щастливата жена на света.След 10 години ходене по мъките,аз върнах бащата на децата си и сега сме едно прекрасно семейство.Ани,помогна да го открия,да изчистим негатива и го върна отново при нас,с нови сили и презаредени за нов живот.Нямам думи да опиша тази жена и положителната енергия ,с която те зарежда.Тя не обича да й се прави реклама,но аз съм й много благодарна,Господ да я пази и дано да помага на повече хора.Може да я намерите на този номер0896607118.Гледа на карти Таро,страхотна е,ще се уверите

# 749
И се регистрира само за да я похвалиш? Абе толкова ли за балъци смятате хората, които пишат тук, или просто нямате нищо против да се изгаврите с проблемите им?

Общи условия

Активация на акаунт