Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
-
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
-
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
-
Какво е мнението за вентолин и пулмикорт при астматични пристъпи?
-
Какво е мнението за използването на Новифилмин?
Четох някъде, че за да мина на ТЕЛК трябва поне три пъти за година да сме лежали в болница с тази диагноза, а аз обикновено си го гледам в къщи като вас - бием Урбазон, правим инхалации - Пулмикорт, Вентолин, отделно Ефира и т. н. Влошихме се доста през последните 5-6 месеца, сменихме и лекарствата, преди бяхме на Фликсотид. Личната не беше много наясно с ТЕЛК-а и каза да се информирам от други такива майки, но не ми й даде голяма надежда. Разбрах, че можа да вземам двойни детски и да се освободя от таксата в градината. Та в общи линии съм понаучила някои неща, но ако някой минал по този път има време и възможност да ми обясни ще съм много благодарна. PraynigАз няма и много време да се ровя назад и да чета, че съм с близнаци вкъщи и можете да си представите каква лудница е. Very Happy
.