molq daite suveti..Blagodarq vi predvaritelnoМоля, пишете на кирилица!
.
Белтъчините им са достатъчно, защото все пак са спортисти, но въглехидратите, най-вече от ориз и бира, са наистина много - така се правят тлъстини
(Разбира се, на сумистите им е голямо и количеството храна, което изяждат - това не е случайно.) А хубаво тяло се изгражда, както е писала kameloth, именно с по-либерално нисковъглехидратно и високомазнинно хранене (т.е. освен месо, яйца, зеленчуци, млечни, ядки, може също и плодове или по някой картоф от време на време, или пък ориз, бобови) плюс задължително спорт, но не часове блеене на велоергометъра или бягащата пътека, а повечко силови тренировки.
Ценни съвети са ти дали по-горе във връзка с евентуалната нужда от повечеко СПОРТ за общо укрепване и стягане - използвай ги!
Според мен е НЕнужно да си сменяш режима на хранене, освен с цел да го поизчистиш (ако се налага) от вредни храни, с каквито сме заобиколени от всякъде..... Имаше и мнение, че си млада и че може да качиш КГ по есетесвен път с времето... А може и не... Това си си ти! И това е основното в твойта сценка!
Например, Кейт Мос никога не е била пълна или дебела, пък това не й пречи да се развива успешно с добра популярна кариера. Нещо което ТЯ е искала.... Тъй че не виждам как може да не стане и нещото което ТИ искаш... Трябва само да го формулираш добре и да преследваш целта си! Няма да се учудя ако спечелиш и 1-2 конкурса за красота през лятото следв. год., ако искаш това!
Успехи!
Каква е била и е Кейт Мос - може да се поинтересуваш от фактите, има ги в И-нет... Съюо и какви са били Кери Ан Мос, Кортни Кокс, Настася Кински, Кийра Найтли и други и защо вместо да умрат от слабост - са успели всячески в живота
Би могла и да допълваш постовете ми... те не са все-цяло изчерпателни...
А ако на теб НЕ ти харесва да четеш моите "без"-умности, то моля те просто ги пропускай и остави другите да решат и те за себе си. Просто е! ОК?
-164 см.,44 кг. Каквото и да правя повече от 46 кг. в живота си не съм била.........
Е, аз съм на 32 почти, вече два пъти бях бременна, и все още не мога да вържа 50 кила...
Също така не се ограничава в предлагането на 1 единствена диета, ами гледа широко на нещата.