Много съм слаба

• 3 683
  • 18
  •   1
Отговори
Zdraveite iskam da vi pomolq za pomosht.. Az sum na 21g. 1.70 sum puk sum 48kg.. kak moga da kacha nqkoi kg.. Vsichki mi kazvat che sum grozno slaba i veche me e sram .. Sad molq daite suveti..Blagodarq vi predvaritelno

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 00:14 от Мун

# 1
Изследвай си щитовидната жлеза , яж повече, разходни на чист въздух , спортувай .

# 2
Спокойно на 26 години някъде организма спира да расте и тогава щеш не щеш ще качиш ядейки си това което си ядеш.

И аз бях така 55 кг на 184 см, а сега съм на 90 дневната дета за да вляза в някакви норми Simple Smile

Иначе си изследвай щитовидната жлеза, но не бързай да се "тъпчеш" че да надебелееш

Махни ги всички да си гледат работата то не сме всички излязли по един калъп едни са "грозно слаби" други "грозно дебели" важното е да са здрави Simple Smile

# 3
  • SA
pepamadjurova, за мен успешната формула в твоя случай е либерално ВМ-НВХ + силови тренировки.
Ще понатрупаш добре оформени мускули и ще се радваш на добро здраве.

# 4
Упражненията са и за слабите и за дебелите , много ме дразнят слаби и виснали /нещо е което съм се превърнала в момента  Embarassed/, за дебелите не казвам , че се отслабва лесно .

sinapovaaya , най-сигурния начин според мен за отслабване е режим на хранене, добре балансиран и пълноценен , задължително със закуска и много плодове и зеленчуци , говоря от опит . Гладува ли се, ефекта е сигурно надебеляване .На сумистите не дават закуска , за да могат да се увулчат от глад и после да ги натъпчат повече  Flutter.

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 00:18 от adelinda

# 5
Само че не трябва да се пропуска и моментът, че в менюто на сумистите преобладават въглехидратните храни, а почти отсъстват мазнините Wink Белтъчините им са достатъчно, защото все пак са спортисти, но въглехидратите, най-вече от ориз и бира, са наистина много - така се правят тлъстини Peace (Разбира се, на сумистите им е голямо и количеството храна, което изяждат - това не е случайно.) А хубаво тяло се изгражда, както е писала kameloth, именно с по-либерално нисковъглехидратно и високомазнинно хранене (т.е. освен месо, яйца, зеленчуци, млечни, ядки, може също и плодове или по някой картоф от време на време, или пък ориз, бобови) плюс задължително спорт, но не часове блеене на велоергометъра или бягащата пътека, а повечко силови тренировки.

# 6
Мисля, че с тези мерки ти не се нуждаеш от помощ, нито от надебеляване! Това "ти си грозно слаба" ми звучи много ориенталнски лаф... Не обръщай внимание на такива Wink Ценни съвети са ти дали по-горе във връзка с евентуалната нужда от повечеко СПОРТ за общо укрепване и стягане - използвай ги! Simple Smile Според мен е НЕнужно да си сменяш режима на хранене, освен с цел да го поизчистиш (ако се налага) от вредни храни, с каквито сме заобиколени от всякъде..... Имаше и мнение, че си млада и че може да качиш КГ по есетесвен път с времето... А може и не... Това си си ти! И това е основното в твойта сценка!  Sunglasses Например, Кейт Мос никога не е била пълна или дебела, пък това не й пречи да се развива успешно с добра популярна кариера. Нещо което ТЯ е искала.... Тъй че не виждам как може да не стане и нещото което ТИ искаш... Трябва само да го формулираш добре и да преследваш целта си! Няма да се учудя ако спечелиш и 1-2 конкурса за красота през лятото следв. год., ако искаш това! Peace Успехи!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 10:19 от Miami_beach

# 7
Маями, дойде ми до гуша от откровено безумните ти изказвания Rolling Eyes Това момиче, при тези килограми и този ръст, има индекс на телесната маса 16,6 - това е много под долната граница от 18,5 - 19. Възможно е дори да има някакво хранително разстройство (анорексия, булимия). Абсурдно е да бъде насърчавана да си остане със същото тегло Shocked Кейт Мос не е пример за подражание, а и не вярвам пък и Кейт Мос да е била толкова кльощава. Маями, ако обичаш, осъзнай се и престани да даваш такива "съвети", защото само пречиш!

# 8
И аз съм в графите "грозно слаба",ама вече не се впечатлявам  Grinning -164 см.,44 кг. Каквото и да правя повече от 46 кг. в живота си не съм била и вече съм се примирила. Има някои дрехи размер S,които не ми стават,но в нашето семейство всички са така,нищо не може да се направи. Simple Smile

# 9
Cioccolata - Aмм то не може всички да правим все УМНИ и ПРАВИЛНИ изказвания и то само и единствено в полза на ВМ-НВХ, както теб и то все супер-"научно" обосновани и според последните научни тенденции в областта, които и самите учени не знаят накъде ще свърнат. Не го мога и това да казвам на хората, че светът е черно-бял (т.е. ВМ-НВХ и дупка) и нямат други възможности пред и за себе си, просто защото това НЕ Е вярно... Светът е цветен и е хубаво най-сетне да го забележиш... особено по празниците си дай тази възможност!  Hug Каква е била и е Кейт Мос - може да се поинтересуваш от фактите, има ги в И-нет... Съюо и какви са били Кери Ан Мос, Кортни Кокс, Настася Кински, Кийра Найтли и други и защо вместо да умрат от слабост - са успели всячески в живота   bowuu Би могла и да допълваш постовете ми... те не са все-цяло изчерпателни...  Flutter А ако на теб НЕ ти харесва да четеш моите "без"-умности, то моля те просто ги пропускай и остави другите да решат и те за себе си. Просто е! ОК? Twisted Evil

И аз съм в графите "грозно слаба",ама вече не се впечатлявам  Grinning -164 см.,44 кг. Каквото и да правя повече от 46 кг. в живота си не съм била.........

Marthina - На мен ми харесва този вид структура. Няма нищо срамно в нея... Браво на теб!  Peace bowuu

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 15:40 от Miami_beach

# 10
Благодаря  Hug

# 11
Изследвай се задължително! Ако се окаже, че нямаш здравословни проблеми с хормоните е хубаво да започнеш тежки тренировки. Под тежки имам предвид с големи тежести и малки повторения. За храната според мен честия прием на храна съдържаща повече въглехидрати е по-удачен. Аз бих наблегнала на ориз, картофи, паста, хляб по 4-5 пъти на ден. 

# 12
На 26 години си спирала да растеш и си щяла да качиш килограми  Joy Е, аз съм на 32 почти, вече два пъти бях бременна, и все още не мога да вържа 50 кила...
167 см съм висока.
Миналата зима успях да кача 4 килограма с много спорт. Конкретно спининг (group cycling). Това е сериозно натоварващ спорт, интензивни тренировки, гори се много. НО! когато тялото ми свикна с постоянния ритъм - два пъти седмично по един час, апетитът ми сам регулира нещата. Вече не можех да "залъжа" с половин филийка, или няколко лъжици супа, както ми се случваше преди това. Започнах да закусвам по два пъти, започнах да търся силно въглехидратна храна - естествено и без усилия - тялото ми само го изиска. Е, качих килограмите, при това изглеждах чудесно! А да, също тогава започнах да си правя млечни шейкове - мляко + банан + натурален шоколад в блендер - пиех си го сутрин или около час преди тренировка. Започнах да добавям и лъжица-две сухо мляко към горещия си шоколад вечер.

Така че, мило момиче, опитай различни видове спорт, намери този, който ти допада, и се захващай активно. И не допускай да пропускаш хранене. Избирай здравословните варианти - шепа сушени плодове и/или сурови ядки, вместо вафли или кроасани, когато си навън и бързаш.
Успех!

# 13
Безумни изказвания? Според мен Маями има най-емпатичното и дружелюбно отношение в този форум. Laughing
Плюс това винаги обосновава изказванията си добре и съчетава полезна информация със силна мотивация.
 Peace  Също така не се ограничава в предлагането на 1 единствена диета, ами гледа широко на нещата.
  bouquet

Колкото до казването на килограми : повече калории!

# 14
Абсурд е момичето да има хранително разстройство. Анорексичка и булимичка, твърдящи, че са много слаби, НЯМА! ЧЕ и да искат да качат, абсурд.
Така популярният ИТМ също не е много надежден - на едни и същи ръст и килограми, двама души могат да изглеждат много различно. Примерно Скалата е с ИТМ 31,2, което е наднормено отвсякъде, ама пичът си е мускулест просто, и истината е, че за годините си изглежда супер.
В случая на момичето, аз съм по-скоро за повечко ориз и варени картофи с месо. ВМ-НВД - ако тренира силово,иначе файда няма да има. То ще има от каквото и да е с калориен излишък, де, ама може и да е проблем с усвояването на храната...

Общи условия

Активация на акаунт