Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 163
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм доволна от трайността, покривността и красивите цветове пясъчни лакове на ГР.
Цена?

Зависи къде ще ги намериш 4,80 / 5,50лв.  Peace

# 16
Аз съм доволна от трайността, покривността и красивите цветове пясъчни лакове на ГР.
Цена?

Мерси. Скъпички са. Не че са скъпи де, но аз с моята любов към разнообразието...
Скрит текст:
Обичам всякакви малки, травел и подобни мини опаковки на каквато и да е козметика, защото не мога да не се стърпявам да пробвам нови неща.  Tired А ако купувам реален размер от всичко, буквално се затрупвам.

# 17
  • София
При руснака са по-евтини. Мисля, че ги купувах за 4.00лв. Но може и да бъркам, беше лятото.

# 18
Доволна съм от мицеларната вода на Микса - 6 лв и стотинки за 200 мл.

Търся крем за лице до 10 лв. 25+, мазна кожа и пъпки, много пъпки. В момента ползвам Невен на Арома - мазен е, но не е достатъчно пъпкотрепач. Един път седмично ползвам за нощен синьото Здраве и ми помага.

# 19
  • София
Мазен крем не е подходящ за кожа с много пъпки! Има специални серии за проблемна кожа.

# 20
Доволна съм от мицеларната вода на Микса - 6 лв и стотинки за 200 мл.

Търся крем за лице до 10 лв. 25+, мазна кожа и пъпки, много пъпки. В момента ползвам Невен на Арома - мазен е, но не е достатъчно пъпкотрепач. Един път седмично ползвам за нощен синьото Здраве и ми помага.
Определено с много пъпки си за нещо специализирано за мазна и проблемна кожа.

# 21
Цена?

Мерси. Скъпички са. Не че са скъпи де, но аз с моята любов към разнообразието...
Скрит текст:
Обичам всякакви малки, травел и подобни мини опаковки на каквато и да е козметика, защото не мога да не се стърпявам да пробвам нови неща.  Tired А ако купувам реален размер от всичко, буквално се затрупвам.

На фона на Опита и др., които започнаха с пясъците са евтини, но пък и повече ми харесват от Перфектите.За лаковете минитата не са ми удобни, защото и четката им е много малка.За затрупването ми е познато и затова подарявам лакове постоянно...  Mr. Green

# 22
Аз се затрупвам със всичко, не само с лакове.  Laughing

# 23
  • Бургас
И аз съм така, но периодически правя разчистване за радост на майка и една-две приятелки. Точно лаковете имаха чистка по Коледа.
Пясъчните лакове на ГР са по-трайни при мен, но Пърфекта ми харесват повече като светове. Скъпи, евтини нз, родих се с тези пясъци.
И тъй като се повдигна темата за епилации, можете ли да ми препоръчате крем/лосион предназначен за след епилиране (без мръсните думични Avon и Oriflame). Нещо по темата - до 10-15 лева max.

# 24
  • Somewhere far away
Имам въпрос
а тези пясъци не се ли махат много трудно ?  мен само това съмнение ме спира да си купя  такъв лак...

# 25
Имам въпрос
а тези пясъци не се ли махат много трудно ?  мен само това съмнение ме спира да си купя  такъв лак...

Махат се малко по-трудно от обикновен лак, но много по-лесно от глитърните лакове.Глитъри слагам вече много рядко точно, защото се махат трудно.

# 26
  • София
Нямам проблем при махане на пясъчен лак. С хубав лакочистител става много бързо и безпроблемно. Глитърните лакове ги разкарах. И няма да купувам повече от тях. Simple Smile

# 27
# 28
Аз все още не съм се сдобила с пясъчен лак, но много ги обсъждате напоследък и се зарибих. Аз също се чудех дали не се махат много трудно, но в една друга тема прочетох за някакъв зелен лакочистител от Лили, който ги махал много хубаво и ще си взема. Даже някой ако може да го покаже как изглежда. Mr. Green

# 29
Аз все още не съм се сдобила с пясъчен лак, но много ги обсъждате напоследък и се зарибих. Аз също се чудех дали не се махат много трудно, но в една друга тема прочетох за някакъв зелен лакочистител от Лили, който ги махал много хубаво и ще си взема. Даже някой ако може да го покаже как изглежда. Mr. Green

И с други лакочистители се маха нормално.Този е зеленият на Лили:

Общи условия

Активация на акаунт