Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 265
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз ползвам другия вид очна линия на ГР, не е с мека четка, а като писец и съм очарована! Simple Smile

# 451
Praynigот къде мога да си взема комплект четки за грим на прилична цена  / от Пловдив /?
Поръчай си комплект четки екотуулс от iherb. И в продавалник ги има, но не съм сигурна дали не са ментетата от ибей  Wink
При мен сет за минерален грим и сет за очи ми стъпват на около 40 лева.  Grinning

# 452
Praynigот къде мога да си взема комплект четки за грим на прилична цена  / от Пловдив /?
В сайта Лолипоп са пуснали някакъв комплект "Св. Валентин" - палитра гримове, четки и светли коректори. Аз съм бясна, защото поръчах същата палитра 2 дни по-рано с други четки и ми излязоха двете неща 10 лв по-скъпо от гореспоменатият комплект от 3. Четките не са лоши, тази за руж леко се оскуба, а за сенки ми е лекичко по-груба от очакваното.
Освен това, гледах на Есенс четки в аптека "Витания" в Кауфланд и изглеждат доста прилично, даже мисля да и взема четка за сенки оттам да видя в мен ли е проблемът с боцкането.

# 453
Аз си купувам четчици за сенки от Джъмбо. Laughing Не са никак лоши, успяват добре да разнесат сенките. За по-концентрирано нанасяне обаче ползвам дунапренените крайчета, или направо с пръсти.

# 454
  • Бургас
Момичета, нещо от аптеката хидратиращо за лице крем или маска да препоръчате за нормална към мазна кожа ?

# 455
мерси за отговорите!  bouquet

# 456
Момичета, нещо от аптеката хидратиращо за лице крем или маска да препоръчате за нормална към мазна кожа ?
това кремче е на ниска цена (7-9 лв. ) и като цяло е това, което търсиш - http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/mixa-24hr-moistur … ancing-cream.html
Ако ти се търси, разрови се в темата за кремовете за лице тук във форума

# 457
 Влизам да похваля ружовете на Флормар. Купих си от Елитис, цената е 4 лева и стотинки.  Има общо 6 нюанса, за мен най-голямото предимство е, че открих и такива без блестящи частици в тях. Ружчето е пигментирано и доста трайно, издържа цял работен ден без да нанасям допълнително.
 Недостатъците са, че съдържат парабени и че четчицата е доста некачествена, с твърди косми, които изкарват прекалено много продукт.

# 458
Влизам да похваля стикчето за устни с невен/calendula на Алверде. Стик балсами не обичам, повечето само ме дразнят, а и нищо не правят. Това много ми допада като консистенция, придава много приятен блясък само по себе си, а и под червило е идеално.
Бях харесала много и черния им молив за очи, купих бял и кафяв, но кафевия ми се струва много по твърд от другите.

# 459
  • Варна
Точно това стикче ползвам от две години през зимата и няма напукани устни. Мекички са с него и им придава много добър блясък. В другата тема , за козметиката от DM, едно от момичетата каза, че ще го спират и го заменят с един с череша. Може и да излезе вярно, миналата седмица не го открих в магазина на бул."Вл.Варненчик". Девойката на касата, естествено, не знаеше нищо.

# 460
Доволна съм много от маската за коса на Revive. Идеално ми се отразява след басейн и сауна Simple Smile

# 461
Доволна съм много от маската за коса на Revive. Идеално ми се отразява след басейн и сауна Simple Smile

категорично не е евтина - 10 лв. 50 мл. и 35 лв. 200 мл.
и спрете да рекламирате сайта си

# 462
Точно това стикче ползвам от две години през зимата и няма напукани устни. Мекички са с него и им придава много добър блясък. В другата тема , за козметиката от DM, едно от момичетата каза, че ще го спират и го заменят с един с череша. Може и да излезе вярно, миналата седмица не го открих в магазина на бул."Вл.Варненчик". Девойката на касата, естествено, не знаеше нищо.
Всъщност заменят мандарината с череша. Невенът остава в постоянния асортимент, поне така се надявам. Май идеята е периодично да разнообразяват плодовите аромати.

# 463

категорично не е евтина - 10 лв. 50 мл. и 35 лв. 200 мл.
и спрете да рекламирате сайта си

Права си, bubanka, не е евтина в сравнение с повечето марки Thinking , но аз замених с нея маската на Rene Furterer за отмиване на хлор и много добре ми се отрази на джоба Simple Smile
А за рекламата - съжалявам, ако съм нарушила някое правило. Пазарувам от тук често и съм доволна  Peace Ще се въздържам занапред, щом дразни.

# 464
  • София
Много съм доволна от бирения шампоан на Милва.

Общи условия

Активация на акаунт