Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 277
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
От години се боря с мазната коса и мисля, че спасение няма... От скоро започнах по-редовни маски с хума и масло от гроздови семки, дано има някакъв ефект Simple Smile

# 436
  • София/Горна Оряховица
Ооо, Бубанка, ако знаеш аз как на 12-13 не се бях подстригвала 9-10 месеца ... 

За мазните корени си спомням, че тогава мноооооого бях доволна от един шампоан с коприва на wash & go, преди година си го взех - обаче сега имам вече пърхут и не става.
Пробвали ли сте с бебешки? Поне да не пресушава  Thinking .

А за заплитането - наскоро го обсъждахме май пак какво става за детските косици, ама ако е тийнка - дали маската на Lorys няма вече да ѝ пасва?

Обаче е истина, че ако не се махнат най-долните заплетени пластове, нищо няма да стане. Особено на чуплива коса, заплете ли се нещо - край, заминава покрай него още половината коса  ooooh! .
А мазните корени ... май единственото спасение е да се израстнат Laughing.

Иначе нещо не особено приложимо за деца: моята коса откакто я изправям (вече близо 3 години) - забравих що е то сплитане  Laughing . Оставя ли я да си е с естествените букли, после изпадам в ужас докато се среша.

# 437
от шампоани за мазна коса й излиза пърхот  Crazy - купувах й няколко - при мен са ок /освен, че не са за моята коса/, върху нея - сняг на люспи
сега се мие един на алверде и един на гарние /жълт, май също точно за мазна коса, но й е добре - едит: за нормална и мазна коса пише на етикета/
слагам й млякото на балеа без измиване и кристали чат-пат
не ползва сешоар освен по изключение и у дома няма преса

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:27 от bubanka

# 438
  • виртуално
Дъщерята е на същата възраст, намалихме косата до малко под раменете т.е. изрязахме нацъфтялото.
За сухите краища в момента използва Balea Oil Repair и е много доволна, не омазнява, но и не са сухи и не цъфтят.

За корените още нямам решение, но мисля че е от възрастта.

# 439
ето и моите последни придобивки, специално обръщам внимание на продуктите Барбариа, оказаха се много сполучливи, като привърша него и на Хималая шампоана, балсама (пак тук ги похвали някой   bouquet) мисля да се спра на марката Ziaja  - вече имам крем за лице, ще пробвам и другите продукти от марката
http://prikachi.com/images.php?images/931/7016931A.jpg

# 440

Моята коса е с сухи крайща, но мазни корени. Този евтин шампоан не ми излиза по евтино, защото аз много слагам, но е чуден. Има различни цветове, но разликата им е само на мирис. Балсама от мед и хума на същата серия е разкошен..

# 441
  • София

Моята коса е с сухи крайща, но мазни корени. Този евтин шампоан не ми излиза по евтино, защото аз много слагам, но е чуден. Има различни цветове, но разликата им е само на мирис. Балсама от мед и хума на същата серия е разкошен..

Къде го продават и на каква цена?
newsm78

# 442
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
По принцип съм ги виждала в Елитис. На две мои приятелки докара ужасен пърхут след 4-5 измивания...

# 443
От хума пърхот невъзможно.... има ги по аптеки и дрогерии, 3-4лв са но на мен не ми е икономичен, аз обичам с много пяна. Обаче май боята пада по бързо от него, но косата стои мека, гладка и жива.

# 444
Ползвала съм го. Нямаше нужния ефект (по-малко омазняване), но поне не утежнява косата. Потвърждавам мненията, че  не е много икономичен, не се пени много. Струваше около 4 лв.

# 445
ето и моите последни придобивки, специално обръщам внимание на продуктите Барбариа, оказаха се много сполучливи, като привърша него и на Хималая шампоана, балсама (пак тук ги похвали някой   bouquet) мисля да се спра на марката Ziaja  - вече имам крем за лице, ще пробвам и другите продукти от марката
http://prikachi.com/images.php?images/931/7016931A.jpg
Да споделиш мнение за CC крема, че отдавна съм го загледала?   bouquet

# 446
молив за устни? издържлив Grinning

# 447
 Praynigот къде мога да си взема комплект четки за грим на прилична цена  / от Пловдив /?

# 448
  • Пловдив
Късата коса не се поддържа по-лесно, но за сметка на това се замърсява по-бързо.  Peace
Вземете шампоан Кря кря, но да мие само корените, а веднъж на 10 дни - цялата коса. Иначе балсам някакъв, имаше един розов без отмиване, около левче, но не мога да го открия нещо.

На моята дъщеря косата е същата.Не дава и дума да се обели
за подкъсяване.Сега ползва Хед енд Шолдърс 2в1 и се мие през
2 дена, което си е истинско постижение.Също беше доволна от
Гарние ултра ду зеления и от един на Балеа за мазна коса.
Но номер едно е Хед енд шолдърс.

Аз пък искам да ви питам за подходящ гел за мазна коса.
Моят вече не знам къде да го крия! Sick/не само него......./

# 449
Aз съм много доволна от очната  линия и топа на ГР.

И аз съм много доволна от очната линия.... каквото и да пробвам, все при нея се връщам Grinning

Може ли снимка на очната линия?

Това е което аз ползвам:   http://static1.framar.bg/product/golden-rose-ochna-linia-perfect.JPG

Общи условия

Активация на акаунт