Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 277
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Против косопад помага чесъна, но си мирише...Натъркваш си скалпа с чесън/ докато е мокра косата мирише повече/
Околоочен крем - преди време много хвалеха този на Алверде. Аз лично не видях кой знае какво действие. Води се крем за околоочния контур с пасифлора
Другото, което ползвам пак е на Алверде - Лифтинг серум с годжи бери 3 в1

# 91
Може ли да ми препоръчате нещо за пърхот? Май на Евтерпа серията е добра Simple Smile

Капни си в шампоана няколко капки масло от чаено дърво и 5 таблетки низорал. Много ми помогна на мен.

И аз ползвам околоочния на алверде с пасифлора. Крем като крем. Mr. Green

# 92

Моите са 120ml, така че явно съм на далавера Simple Smile Голямото шишенце го ползвам поне половин година, така че и да не съм доволна, нямам голям избор  Laughing  Laughing Но засега ми допаднаха Wink
И аз в никакъв случай не слагам в корените, само след баня, на влажна коса по-дължината и най-вече наблягам на краищата  Peace

Да, наистина си е далавера, според мен ще ти стигнат поне за година, дори и всеки ден да си миеш косата. Аз съм със среднодълга, но доста гъста коса, мия я веднъж на 3 дни и след баня кристали доста щедро. Купила съм ги в края на ноември, т.е. поне месец съм ги ползвала. Резултатът е изхабени 6 мм кристали от шишенце с височина 7.5 см без да меря по-дебелото дъно. Т.е. съм изхарчила по-малко от 1/10 за месец. от шишенце 60 мл.

# 93
Момичета,Честита нова година,живи и здрави бъдете!    bouquet
В търсене съм на розова вода,имате ли идеи за някоя хубава.Досега ползвах една kasy,но незнам дали ще я открия.
На Биофреш розовата вода е хубава  Peace

# 94
Може ли да ми препоръчате нещо за пърхот? Май на Евтерпа серията е добра Simple Smile
Хубави отзиви съм чувала за шампоана Здраве п/в пърхот, но аз лично не съм го ползвала.
*Боби*, тъкмо четох ревю за крема с лимон от серията био витал на Дева. Дамата беше много доволна, но само от крема за лице от серията, който е за всеки тип кожа. Чела съм и че Дева про ботокс са супер като качество, но не знам за каква кожа са.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 03:15 от Lexie

# 95
  • Варна
Хубави отзиви съм чувала за шампоана Здраве п/в пърхот, но аз лично не съм го ползвала.

Аз не съм доволна изобщо  Naughty Никаква полза. Като цяло и аз търся някакво решение на този проблем.  Praynig

# 96
  • София/Горна Оряховица
Аз съм доволна от ш-н Здраве против пърхут, единствено той ми помогна с борбата, но както при всичките действието е за около 2-3 седмици. Засега проблема е решен така: през 2-3 миения на косата, едно е със Здраве, в което са капнати няколко капки масло от чаено дърво. От година не съм виждала пърхут по главицата си.

# 97
Евтерпа лекуват пърхота, на мен 2-3 пъти са го махали , като не съм го ползвала повече от месец, после се е появявал пак след годни . На моя приятелка не помогна , на сестра ми помогна и на който съм го препоръчала. На моята позната ,на която не помогна , с Низорал крем си мажеше главата и от това мина , пърхота и беше брутален . И защото темата е за евтините неща, заместителя на Низорал в евтин бг. вариант е Клотримазола, което е същото . Иначе Низорл имат и шампоани, но който знам ,че ги ползва, от миене на миене помага, както и Хед енд шолдърс. Успех с пърхота. + Това , че с лечението , трябва да си извариш и дезинфекцираш , всички гребени, четки , шнолички, ролки и тн. . Да изпереш и изгладиш всички хавлии , калъфки и тн. заразно е , носи се от бактерия ако не греша и няма да е успешно ако сама се заразяваш отново и отново постоянно.

# 98
  • София
И аз тук да попитам за бюджетна хубава пудра. Да не е брашняна и да не е бяла/прозрачна. Да си има цвят и да покрива леко. Имах една на Флормар и беше чудесна, но ползвам пудра мнооого рядко /за това и търся бюджетен вариант/ и скоро я изхвърлих, защото я имах от около 2-3 години и ме достраша да я ползвам още  Laughing. Търсих на доста места щанд на Флормар, но не открих. Та да попитам за хубави впечатления от пудри. Взех си на Балеа пудра, но не ми харесва. Седи ми прозрачна......и все едно съм по без нея. Нито матира, нито покрива...нищо  Crossing Arms. Загледах пудрите на ГР.....но не съм сигурна стават ли. Ще се радвам на инфо  Hug.

# 99
  • София/Горна Оряховица
И аз тук да попитам за бюджетна хубава пудра. Да не е брашняна и да не е бяла/прозрачна. Да си има цвят и да покрива леко. Имах една на Флормар и беше чудесна, но ползвам пудра мнооого рядко /за това и търся бюджетен вариант/ и скоро я изхвърлих, защото я имах от около 2-3 години и ме достраша да я ползвам още  Laughing. Търсих на доста места щанд на Флормар, но не открих. Та да попитам за хубави впечатления от пудри. Взех си на Балеа пудра, но не ми харесва. Седи ми прозрачна......и все едно съм по без нея. Нито матира, нито покрива...нищо  Crossing Arms. Загледах пудрите на ГР.....но не съм сигурна стават ли. Ще се радвам на инфо  Hug.

На golden rose има една пудра silky touch - добре смляна е.
Иначе за 10-12лв е хубава на Rimmel - Stay matte пудрата  Peace .

# 100
  • София
Имам я тази на Римел - Stay matte, обаче и тя ми е прозрачна....смисъл доста е безцветна. Всички цветове са белеещи и седят почти еднакво на кожата...без никакъв цвят  Crossing Arms.
ГР Силки Тъч-а ще я погледна  Peace.

# 101
Имам я тази на Римел - Stay matte, обаче и тя ми е прозрачна....смисъл доста е безцветна. Всички цветове са белеещи и седят почти еднакво на кожата...без никакъв цвят  Crossing Arms.
ГР Силки Тъч-а ще я погледна  Peace.
С тъмен тен ли си?

# 102
  • виртуално
Имам я тази на Римел - Stay matte, обаче и тя ми е прозрачна....смисъл доста е безцветна. Всички цветове са белеещи и седят почти еднакво на кожата...без никакъв цвят  Crossing Arms.
ГР Силки Тъч-а ще я погледна  Peace.

Аз съм супер доволна от Essence, Mosaic Compact Powder
трета опаковка привършвам и имам още 2 в запас  Blush

В ДМ има тестери, отиди с една четка и пробвай направо на лицето  Peace

# 103
За пудри съм най-доволна от тази http://shopthebest.eu/product/1289/manhattan-cosmetics-pudra-i-f … erfekten-ten.html , другите всички стоят според мен брашняно. Ако се намокри пухчето , като фон дьо тен се нанася, ако е сухо като пудра. Покрива добре и богата гама цветове, за да намериш подходящия . В този сайт не е много евтина , но съм я намирала и на по 12 -15 лв. Щом я купуваш и веднъж на 3 години си струва инвестицията да си вземеш нещо по-хубаво .

# 104
Идвам да похваля ето този крем за ръце http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=119  ползвам го от 3 дена и съм много доволна. Кожата ми е мека, хидратирана, не остава мазен филм.

Някой има ли впечатления от шампоаните на Орзен?

Общи условия

Активация на акаунт