Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
От крема на Талодерма и аз съм доволна, особено предвид цената му Peace
Но сапуна със смрадлика за какво го ползваш? Blush
За лице и тяло ,но при нужда. Peace

# 76
Можете ли да ми кажете за кремовете на Талодерма, интересува ме дали имат кремо за проблемна кожа и ако да, какво ви е мнението за него ? Колко струва и какво количество е ?

# 77
  • Варна
Можете ли да ми кажете за кремовете на Талодерма, интересува ме дали имат кремо за проблемна кожа и ако да, какво ви е мнението за него ? Колко струва и какво количество е ?
http://www.marvi.bg/thalloderma-maska-za-mazen-tip-i-problemna-k … a-50-ml-1495.html
аз само това намерих.....маска

# 78

http://thalloderma.com/cosmgroups.php?pr_problgr=%D0%C5%C2%C8%D2 … CE%C4%D3%CA%D2%C8

Не съм след хората ползвали серията за проблемен тип кожа, но поне може да разгледаш продуктите им.  Wink

# 79
princess_des, ice_fantasy   bouquet

# 80
Момичета,Честита нова година,живи и здрави бъдете!    bouquet
В търсене съм на розова вода,имате ли идеи за някоя хубава.Досега ползвах една kasy,но незнам дали ще я открия.

# 81
Може ли да ми препоръчате нещо за пърхот? Май на Евтерпа серията е добра Simple Smile

# 82
Момичета днес си закупих кристали за коса с арганово масло на BioPharma (13лв от Elitis във Велико Търново). По принцип съм ползвала от другите им кристали досега с ленено семе. След баня днес ги пробвах, доста по мазнички са от другите. Но косата става мекичка и краищата ми не стоят сухи, както обикновено. Някой друг ползвал ли ги е, може ли да напише отзиви Simple Smile

Скрит текст:

# 83
Момичета днес си закупих кристали за коса с арганово масло на BioPharma (13лв от Elitis във Велико Търново). По принцип съм ползвала от другите им кристали досега с ленено семе. След баня днес ги пробвах, доста по мазнички са от другите. Но косата става мекичка и краищата ми не стоят сухи, както обикновено. Някой друг ползвал ли ги е, може ли да напише отзиви Simple Smile

Скрит текст:

И аз ги ползвам, даже съм писала в предишната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744075.msg26876683#msg26876683

Наистина са по-мазнички, аз съм с много суха коса и ми действат добре, стига да избягвам корените. Колко милилитра са твоите? Защото аз си взех 60 мл. за 8.60 лв., 13 лв., ако е пак за 60 мл., ми се вижда скъпо.

# 84
  • Варна

Скрит текст:
И аз на 2 пъти ги загледах,ама не посмях...пък и цената ме притесни  Peace

# 85
  • Бургас
Аз съм хврълила око на шампоана в кварталното магазинче, но още му се чудя. Беше около 6 лева

# 86
Здравейте , момичета някой ползвал ли е избелващ крем на Хималая този;

ако снимката не се вижда става дума за този http://www.himalaya.bg/product/182/izbelvasht-krem-za-litse-100-ml.html

# 87
  • София
От вас за пръв път чух за Талодерма. Щом сте доволни, ще пробвам нещо тяхно.

Препоръчайте ми шампоан с/у косопад. Някой беше писал за "Здраве". Купих си на "Хималая", но при мен не даде ефект.

# 88
  • при моите деца .....
Питах в една друга тема - за българската козметика, но да попитам и тук
Искам да си купя околоочен крем - 35 + и дневен - смесена е кожата ми.
Приемам различни предложения.
Ползвала съм околоочния от Yoghurt of Bulgaria. Допада ми.
Но искам нещо друго да опитам....
Може и някой нов продукт, има нови серии.
Загледах нови серии или поне опаковки на ELEA, отзиви?
Дева Q10?

# 89

Скрит текст:

И аз ги ползвам, даже съм писала в предишната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744075.msg26876683#msg26876683

Наистина са по-мазнички, аз съм с много суха коса и ми действат добре, стига да избягвам корените. Колко милилитра са твоите? Защото аз си взех 60 мл. за 8.60 лв., 13 лв., ако е пак за 60 мл., ми се вижда скъпо.

Моите са 120ml, така че явно съм на далавера Simple Smile Голямото шишенце го ползвам поне половин година, така че и да не съм доволна, нямам голям избор  Laughing  Laughing Но засега ми допаднаха Wink
И аз в никакъв случай не слагам в корените, само след баня, на влажна коса по-дължината и най-вече наблягам на краищата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт