Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 232
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна

Доволна съм от този:
Скрит текст:
От години го ползвам този, обаче имам една забележка - "свлича се" от лицето, ей това не му харесвам. Иначе е лек, в същото време покривен, матира, че и евтин.
Някой ако може да направи сравнение с този 24 часовия, ще е добре.

Какво значи "се свлича"?  newsm78

Ако имаш предвид другия:
Скрит текст:
Имам и него, но първия харесвам повече. Този с помпичката ми е "мазен" и "тежък". С комбинирана кожа съм.

# 496
GARNIER Fructis - COLOR RESIST

Бях чувала, че серията Фруктис е кофти, но ми се наложи да пробвам тази маска... Уникална е. Много ми хареса, а е 6лв някъде Peace

# 497
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Доволна съм от този:
Скрит текст:
От години го ползвам този, обаче имам една забележка - "свлича се" от лицето, ей това не му харесвам. Иначе е лек, в същото време покривен, матира, че и евтин.
Някой ако може да направи сравнение с този 24 часовия, ще е добре.

Аз също съм доволна от този и не ми се "свлича", но аз винаги слагам матираща пудра

# 498
  • София
Здравейте.
Сред вас има ли блондинки? Трябва ми мнение за матиращ шампоан.
Намери "оцветител за бели коси-сребро".Дали има и 2лева.Измиваш косата с шампоан,сипваш си в шепата балсам,изливаш при балсама от оцветитела(той е като мастило,но това да не те плаши),разбъркваш с пръс(балсама и оцветителя да се смесят) и нанасяш.
По-добър начин за матиране няма,повярвай.
 Peace

# 499
Здравейте.
Сред вас има ли блондинки? Трябва ми мнение за матиращ шампоан.
Намери "оцветител за бели коси-сребро".Дали има и 2лева.Измиваш косата с шампоан,сипваш си в шепата балсам,изливаш при балсама от оцветитела(той е като мастило,но това да не те плаши),разбъркваш с пръс(балсама и оцветителя да се смесят) и нанасяш.
По-добър начин за матиране няма,повярвай.
 Peace

Аз не съм руса, но ще си правя омбре и ще ми трябва. Взех си един шампоан - лилав е за сиви коси, но не знам дали изобщо е добър.
Ако не е ок, ще потърся този балсам.
Мерси Hug

# 500
И  с двете съм се правила за тониране , не знам колко руса трябва да е косата да свърши работа, предполагам до бяло. При мен ефект нямаше, банята и хавлиите се оцветиха повече от косата ми . Шампоана лилавия на шаума , нищо не прави , сребрина бабешкия оцветява , ръце, хавлии , чело и се изми. Има параноя , че като ме навали дъжд примерно , ще се оклепам цялата с него и го плакна обилно, но може би за това при мен не действа  Naughty

Да похваля , крем за ръце на Евтерпа , малък за 0.90 лв. си го взех . Хидратира , не омазнява и мирише много приятно.

# 501
  • София

От няколко години ползвам този ФДТ и съм много доволна! Много зависи каква е основата. Ако е мазна, естествено и ФДТ ще лъщи и ще бъде тежък.

# 502
И  с двете съм се правила за тониране , не знам колко руса трябва да е косата да свърши работа, предполагам до бяло. При мен ефект нямаше, банята и хавлиите се оцветиха повече от косата ми . Шампоана лилавия на шаума , нищо не прави , сребрина бабешкия оцветява , ръце, хавлии , чело и се изми. Има параноя , че като ме навали дъжд примерно , ще се оклепам цялата с него и го плакна обилно, но може би за това при мен не действа  Naughty

Да похваля , крем за ръце на Евтерпа , малък за 0.90 лв. си го взех . Хидратира , не омазнява и мирише много приятно.

абе и аз това си мисля. не цапа ли  Grinning
Иначе за Шаума чух лоши неща.
Аз взех някакъв Блонд тайм. Не беше скъп, поне да не ме е яд.
Ако не ми хареса, ще купувам балсами  Flutter

# 503
  • София
Какво значи "се свлича"?  newsm78

Под "свлича" се разбира, това че ФДТ сякаш слиза надолу от овала на лицето и се събира някак в средата. Незнам дали правилно го обеснявам и ще можеш да си го представиш, но например като се погледна след няколко часа в огледалото и откъм бакенбарда надолу ФДТ-го няма, от челото също надолу, под устните също, и просто се вижда че е отишъл някъде към средата на лицето.
  Има ФДТ-ни, при които се случва това "свличане". Естествено, използвам пудра отгоре, обикновено безцветна. Кожата ми е нормална със склонност към омазняване в Т-зоната, но това омазняване е само през топлите дни.
  Така така де, иначе е един от най-ползваните от мен ФДТ-ни, но след няколко часа го изтривам и нанасям наново, защото не ми харесва вече къде е отишъл.

# 504
  • Стара Загора
Имате ли мнение за CC крема на Bioten? Доволни ли сте от него? С каква покривност е? Подходящ ли е за смесена кожа?

# 505
Някой пробвал ли е, новия матиращ ФДТ на Maybelline-Affinimat? Споделете мнения Simple Smile

# 506
Само след първо ползване мога да кажа, че съм доволна от CC крема на Bioten. Взех светлия цвят, добре се слива с цвета на кожата. Покривността е средна, по-естествено и леко стои от фон дьо тен. Със смесена кожа съм и не е прекалено мазен, действително е хидратиращ и не е нужен крем под него, след почистването му, кожата е малко по-мека и хидратирана.
В момента в DM e намален на 5,79 лв. Взех го просто за проба, поради ниската цена, без да имам много очаквания от него, но се оказа учудващо добър.
За тази цена е направо супер, не му мислете много.

Със сигурност има и по-добри от този CC крем, но на четворно по-висока цена.

# 507
и аз съм доволна от сс крема биотен - лек, немазен, придава лек тен, без да е натрапчив, взех по-тъмния нюанс и ми пасна перфектно.. Peace

# 508
  • на дъното
Доволна от

# 509
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите за CC крема на Bioten. Тези дни сигурно ще си го взема. Дано и аз остана доволна. Ако пък не - няма да е единствения продукт, който стои неизползван на рафтчетата ми, а пък и няма да е голяма загуба (под 6лв. е)  Wink

Общи условия

Активация на акаунт