Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Дами, препоръчайте ми продукт за къдрава суха коса без отмиване - бюджетен вариант?

Иначе съм доволна от гелообразната очна линия на Римел... нищо друго не се задържа на водната линия на окото ми.

За коя точно става въпрос? Може ли снимка?

# 556
# 557
Момичета, какво масло за кожички и нокти ще препоръчате?
От години използвам маслото за нокти на Икаров и съм много доволна  Peace

Благодаря ти   bouquet

# 558
Някой пробвал ли е, новия матиращ ФДТ на Maybelline-Affinimat? Споделете мнения Simple Smile

Аз лично съм доволна от него. Кожата ми не е мазна и не го купих заради лъщене, но продукта си го бива - стои здраво цял ден и за разлика от други по-скъпи които съм ползвала не излгежда "на парцали" след няколко часа. Исках да си взема класическия Афинитон, но дори най-светлия ми е прекалено тъмен, затова се спрях на Афинимат-а.

# 559
  • Стара Загора
Аз не съм използвала  Maybelline-Affinimat, но ето мнението на една блогърка з анего - http://theblackorchid9713.blogspot.com/2013/11/maybelline-affinimat.html

# 560
Laura De Montignac , ❇Sisi_91❇] - Благодаря Ви момичета  Wink
Май се отказах да харча пари за този ФДТ, именно от блога на Shanti_ Simple Smile Аз съм ползвала AFFINITONE с витамин Е, всъщност още го ползвам  Grinning и не съм кой знае, колко очарована.
Много трудно си избирам ФДТ Grinning все нещо му има на цвета или нещо си и в момента имам 3 ФДТ, от които ползвам само единия и то рядко  Mr. Green Таа... вчера се спрях на един корейски ББ крем, който чакам с нетърпение и ще Ви пиша веднага щом имам мнение  Wink

# 561
Севънтийн харесвам аз-около 20 лв. . Фломар не са лоши , но цветовете им са неестествени -9 лв. .

# 562
Севънтийн харесвам аз-около 20 лв. . Фломар не са лоши , но цветовете им са неестествени -9 лв. .

А иначе как се справят тези на Флорма- трайност, матиране? Simple Smile

# 563
  • София
Много съм доволна от шампоана на Шаума с фито-кофеин. В момента са на промоция в ДМ - шампоан и балсам по 250 мл. различни видове за 5 лв. Още от първото ползване много ми омекоти косата и мирише прекрасно! Heart Eyes

# 564
Еееми...шанс  Simple Smile аз не чета блогове и не слушам какво ми говорят за един или друг продукт. Пробвам и ако ми действа добре го ползвам. Предполагам, дамата е попаднала на кофти продукт. Явно е доста строго индивидуално. Доволна съм и от класическия Афинитон, нищо, че ми беше малко тъмен. От спиралите на Мейбълин също съм доволна. 

# 565
# 566
  • Перник
Много съм доволна от шампоана на Шаума с фито-кофеин. В момента са на промоция в ДМ - шампоан и балсам по 250 мл. различни видове за 5 лв. Още от първото ползване много ми омекоти косата и мирише прекрасно! Heart Eyes

Аз ползвам спрея без отмиване от същата серия, но ми идва малко лек на фона на този с арганово масло, та му добавих 5 капки от стимуланта на Икаров Peace

# 567

Ползвам Шаума от години и шампоан, и балсам. Супер доволна съм от тях Simple Smile

# 568

А иначе как се справят тези на Флорма- трайност, матиране? Simple Smile

Аз не съм взела матиращ , защото кожата ми е суха . След 30 минутно избиране , си взех цвят твърде светъл и не го ползвам самостоятелно ,а смесвам със севънтийна , който ми идва малко тъмен зимата . Но ми се вижда доста добре и идентично като консистенция и покривност. Ходих и със севънтийна и исках да си взема такъв цвят фломар , но нито един не ми се строи удачен . Накрая пак севънтийн явно ще си взема, защото като направя 3 неуспешни покупки за по 10 лв. дори ще ми излезе по скъпо .

# 569
Не съм писала от сигурно месеци, посъбрах това онова, от което съм доволна и обратното, от което не съм.

• Мога да похваля с две, три, осем ръце спрея за термозащита на Рубелия (Рубела) с арган. Вече изхабявам втора опаковка и наистина съм доволна. Освен това мирише много приятно, което е лек минус когато използвам пресата, защото се опиянявам малко. Но в комбинация с шампоана и балсама на Тресеме се получава чудесен резултат.
  • Другото от което съм доволна и за което мога да благодаря тук, че ме насочихте е крема на Арома с невен. За такива смешни пари върши наистина страхотна работа. Оставих си Йогурта за лятото, защото ми се виждаше доста лек.
  • Да похваля и един крем за тяло, който намерих съвсем случайно за сумата от 3 лв, но съм много доволна. Казва се Just Desserts и си взех този, който мирише на ягоди. Имаше на шоколад и лимон, но ягодовият чийзкейк ми хареса най-много. Попива много бързо, мирише приятно и овлажнява.

За сега толкова се сетих на прима виста. Това вместо запис да не изпусна темата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт