ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Gina, така силно се припознахме с мм в клипа, особено в сцената, в която двамата са в хола и тя бременна, и после аналогичния кадър с бебето и прилежащия хаос и вещи Simple Smile)))

# 556
Поздрав от нас, черпим с ябълка :

Вече това е любимото занимание на Боценко - ядене на ябълка с мрежичка. Днес изяде една цяла голяма ябълка. С кеф.

Джине, моля те, надрусай се с нещо но не се разболявай  Praynig

И аз не съм в ред. Много ме боли десния бъбрек, уретер и пикочен мехур. И аз да не видя от баща ми. Той тия дни само камъни изкарва, а снощи е изкарал един огромен ! Лекарите са в недоумение как човешкия организъм е произвел, че и изкарал сам такъв камък. Е, та и аз да не остана по-назад...с бъбречна криза.

Луизе, много хубав режим на хранене си имате  Hug

Аз реших, че слагам Боци на диета. Ще махна временно кашата вечер и ще е само на мляко. Дано поотслабне.

Дами, що се отнася до гозбите с дивеч, то чуйте следното: Предполага се, че в неделя 12.01. имам имен ден. Следователно всяка от вас, която е от София и знае къде е Студентски град, да се чувства поканена  Hug С бебето разбира се. Хола ми е голям Simple Smile И да няма дивеч, все по едно вино ще сипя. Ама това сериозно ! Оставям ви в размисъл..... Wink

Аз отивам да се гърча бъбречно.....

# 557
Дейзи поне се успокоявам, че не съм с най-ящното дете на света  ooooh! имало поне още едно такова
Весе и в къщи е същото не се притеснявай не сте единствените, сега засичам заспа с 300 зора в 13:15 и съм решила, като наближи при нас е 40-а мин, днес имам нова тактика за успиване веднага, ако подейства, ще ти споделя, всеки ден прилагам нова тактика, за момента, тя ме бие отвсякъде по точки, но днес имам нещо различно  Wink
Луиза вече откачам да си кажа честно, постоянно се карам с ММ, който е набеден за виновен, че не спи с нас, понеже на него мляко му не иска, при него номера с водата минава, ама отново е на дивана с изключен бейбифон и не му пука. Толкова съм изнервена от това недоспиване, днес по тел се скарахме, за това трябва ли да се купува скъп стол или може да се мине с този, който ми подариха, аз казвам да не се набутваме, той обаче нали му е първо дете, се е заинатил, като магаре на мост, не и не, като че ли има пари за стол в излишък  ooooh! Ако сутринта не беше изяла 160мл щях да реша, че е лигоч, ама като си ги хапна, вече си мисля, че е постоянно гладна, и то основно нощно време. А защо имаш 3 кошари примерно? Ние нито една нямаме, няма място, а и диването не иска да стои на едно място, нали се търкаля по пода, ако се удари в шкафа вместо да тръгне в другата посока седи и реве, че не може да продължи, нали пък се търкаля само наляво.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:38 от mysterious

# 558
Страхотна реклама!

Благодаря за отговора за мрежичката, дано да намеря тук същата. Ако не ще си я взема като се прибера в БГ (надявам се да е скоро)

Още един въпрос - вашите бебета смеят ли се? Емито се смее много рядко с глас, досега съм я чувала няколко пъти и то много кратичко. Притеснявам се много от това... усмихва се много, но не се смее като другите бебета. Прави един странен звук сякаш се напъва да се изсмее, но и да вика едновременно...като хихихи, но много напънато - все едно като се смее човек на сила с хихихи. Това го прави когато е радостна, но се променя малко тона, когато е раздразнена и иска нещо.
Също така не издава почти никакви звуци - не гука(може, чувала съм я, но много рядко), не казва срички и тн....

# 559
Жалина ти пак почна да се притесняваш излишно, нашта има гъдел, и като и "пръпнеш" на корема си се смее с глас, но иначе трудно да ми се захили с глас. Като се сърди и не й обърна внимание се почва с едно "ъъъ-ъъъ-ъъъъ" или "ммм-ммм-мммааааа--мм-мм-мм" ако това се смята за звуци и срички това е, не гука, не е гукала противно на всички теории, че бебетата гукат. Мен и тези звуци ме дразнят щото постоянното "ъ-ъ-ъ-ъъ-ъ" ме побърква, така че не бързам.

# 560
  • Бургас
Луйза чета че учиш за CAE,  ако ти трябват материали свиркай, имам и материали за CPE Simple Smile

# 561
  • София
Жалина ти пак почна да се притесняваш излишно

newsm10
 Стига си намира причини за притеснение. Гледай си кефа на басейна!

Мисти, какво стана, подейства ли номера? Чакам да споделиш.

Моят мъж одъртява в неделя Близначе. Какво ще правя с този дърт човек и аз не знам. Няма да мога да дойда, а и Лазар още кашля.

# 562
Таничка, йеее, можеш ли да ми пратиш в dox.bg линкове и за двете на ЛС, ако не ти представлява трудност?

Ох, рев - глад голям. После ще пиша за стоте кошари и защо са у нас. Днес идва Диана да ми помага, докато се занимава с Думбо почвам да събирам излишествата, че ше полудея!

# 563
  • Бургас
ще сложа разни материали в Дропбокса че ми е по-удобно и ще ти пусна линк на лично. Гледам че и Мъхчето писала че ще се явява на Профишънсито.

# 564
Супер, аз не съм го ползвала и не знам как, но ще се справя Simple Smile

CPE е труден, мамка му!

# 565
  • Бургас
същото е като докс.бг ще се справиш....и да СРЕ е труден....

# 566
  • Варна
Момичета, да ви задам един малко неудобен въпрос  Embarassed
Скрит текст:
Каква е консистенцията на акото на вашите дребосъци  Rolling Eyes
Скрит текст:
На Е. по принцип му е оформено и понякога са барабошки. От около 5 дни му давам пробиотик Лакто 4 , защото понякога го болеше коремчето като пръцка, и днес сутринта консистенцията е като каша. И сега на обяд пак. Иначе вчера яде картоф, ама той нали по скоро запича. Та се чудя кое е нормално- кашесто или оформено
Скрит текст:

# 567
Луиза, клипа е невероятен. Гледай какво са родителите.. измъчени но въпреки това се радват на второто Simple Smile))
Ние се ппипознаваме в почти всичко.. най вече в детето на средата на леглото.. само дето са две Simple Smile)
Мисти и Ками се буди страшно много нощем.. толкова ми се спи че всичко ми е безпаметно и дори не броя колко пъти. Мъжа ми дори и пе се е опитвал да става вместо мен. Недей го хока твоят.
Пине, Терп.. разказвайте. И аз много обичам истории, за жалост вече няма кой да ми ги разказва.
Ох счупих си зъб, дали са съвместими упойките и кърменето?

# 568
Весе отново +1точка в нейният отбор, сега се търкаля тука по килима, а аз се чудя каква друга тактика да приложа за да я излъжа по-късно да легне отново
Глупи нали беше отпуска на Коледа го излъгах да спи при нас, а и майка му нали дойде и нямаше избор, толкова съм била изморена, а и явно като има друг човек съм се отпуснала, че той ми каза че е ставал и давал вода , а аз не съм чула, а дали е така не знам, ама не вярвам да лъже, щото с удоволствие отиде да спи на дивана, който според мен е много неудобен, с тия разстояния между възглавниците как спи идея си нямам, ама не се трепва даже. За упойката идея си нямам  Thinking

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 14:34 от mysterious

# 569
За щастие за спането не мога да се оплача. Още едно любимо занимание на кюфтенцето. Ляга, заспива на мига и спи поне час и половина, а понякога и по три.

Да се похваля, че билетите за Варна са ми осигурени. Само идея сви нямам в кой хотел да спим с дребната, почвам пък това да проучвам. И изобщо не познавам Варна, та дано не се изгубим. Е, 07.03. е далече, до тогава ще се подготвя.

Общи условия

Активация на акаунт