Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за мнението за телефоните. След празниците ще проверя при моя  оператор.Ако не ми предложат нещо на приемлива цена- ще атакувам нета.  jedi Иначе моя приятелка ме нави за тази марка.

# 106
Разглеждах детските играчки и се сетих, че голямото ми дете много си играеше с този тип конструктори  Zoob. Препоръчвам ги, макар, че цените им в момента не са много хубави.

# 107
  • софия
Раници за първокласници,къде да гледам ? В май-тойс ми идват скъпички. Конкретни идеи ( марки)  ? Благодаря  Hug
Гледай в http://www.amazon.de, по мои наблюдения тази година там имаше някакво раздвижване в цените на раниците. Ние взехме тази
http://www.amazon.de/gp/product/B006VTIWOA/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1
След 4 месечна употреба за сега не е мръднала Grinning.
Да споделя и аз от опит. Имаме момичешкия вариант. От ebay.(ако искате ще дам продавач. Цените са супер и не са на търг. Проверен е не само от мен. Коректен и точен. Сет от 8 части беше 72 евро) Подкрепям за качеството, НО не бих купила пак такава, защото просто няма нужда. Детето си носи чантата само от стаята до занималнята. През останалите пъти сме ние и не искам да обяснявам как тежи от вторник до четвъртък, когато има 4 различни предмета. Понякога ми идва да я метна някъде. Миналата година и аз рових, сравнявах, ергономичен гръб, търа-бъра. Избери раница, която да ти е удобна на теб, ако детето няма да си я носи (повечето искат, но като знам как тежи не мога да я оставя да го прави).
Моля те дай ми линк към този продавач.
Извинете за спам-а.

Весело посрещане на 2014 година!

# 108
  • София
И аз май ще трябва да купувам раница тази година и то такава, която детето ще си я носи.  Искам да е лека, с ПВЦ дъно, ергономична и т.н, но и да не е "бебешка", за да се носи до края на ІV клас.

# 109
Спунк, раниците на Hama Step by Step са с PVC дъно. Ползваме я 3-та година вече, и като гледам още дълго може да я носи, ако не и омръзне десена Simple Smile. Тежи 1кг, което на фона на много други раници е доста добре, но на нея и тежи.  Аз я купих от http://www.markenkoffer.de/ с директна доставка до в къщи. Ползвах и код за отстъпка...  
Има много немски сайтове, където може да купите популярни и не толкова, но хубави раници. И клиячета из youtube има, за да видите какви са им характеристиките.....Ровете и преценете. Peace  

Здравейте, дами!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но моля за помощ.
Трябва спешно да поръчам едно Фърби за РД на момиченцето ми.
Четох в темата, но ми е трудно да се ориентирам, а и нямам подходяща карта. Само дебитна на ОББ.
Много моля, ако някоя от вас има свободно време и възможност да ми поръча тази играчка http://www.amazon.com/Furby-Party-Rockers-Creature-Pink/dp/B00AW … rby+party+rockers
Трябва ми играчката от линка Furby Party Rockers (pink) не държа да е на точно тази цена или от този продавач.
Естествено, ще поема абсолютно всички разходи.
---------------
Търси в европейските амазони, от щатите ще ти излезе златна тази играчка. Например:
http://www.amazon.co.uk/Furby-Party-Rockers-Pink-Loveby/dp/B00AW … ockers+%28pink%29
http://www.amazon.de/Furby-Party-Rockers-Pink/dp/B00CWEZMDW/ref= … ockers+%28pink%29

Ally_t, това съвсем не е така.
Проста сметка показва, че покупката на това фърби от САЩ ще и струва:
a/ 66.09лв с доставка за 9-16 раб.дни до България:
Скрит текст:
Items: $23.99
Shipping & handling: $14.79
--------------------------------------------------------------------------------
Total before tax: $38.78
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $7.76
-----------------------------------------------------------------------------
Order total: $46.54

b/ 96.08лв с доставка до БГ за 2-4 раб. дни:
Скрит текст:
Shipping & handling: $32.39
--------------------------------------------------------------------------------
Total before tax: $56.38
Import Fees Deposit $11.28
Order total: $67.66

c/ 54,16лв и доставка за 8-14 раб.дни до УК адрес + 2лв за доставка до БГ:
Скрит текст:
Shipping & handling: $7.79
Total before tax: $31.78
Import Fees Deposit $6.36
Order total: $38.14

Цената от показания линк в amazon.de би била около 112лв с доставка до немски адрес + 4лв за доставка до БГ:
Скрит текст:
Artikel: EUR 53,99
Verpackung & Versand: EUR 3,00
Gesamtbetrag: EUR 56,99

От amazon.co.uk, цената би била около 100лв с доставка 3-5 раб. дни до УК адрес + 2лв за доставка до БГ:
Скрит текст:
Items: £42.99
Postage & Packing: £0.00
Total before VAT: £42.99
VAT: £0.00
Order Total: £42.99

Освобождаването от митница за покупка от САЩ вече бе обсъдено преди дни в тази тема, така, че и това не е проблем, нито скъпо.  Peace

# 110
Поподнах на тези два комплекта много добре намалени прибори за хранене Amefa Monogram Premium Carlton Cutlery Set Stainless Steel 24 части както и Amefa Monogram Harley Cutlery Set Stainless Steel 32 части. Мисля, че бяха обсъждани тези или подобни в предишните теми, но нищо не намирам. В Амазон отзивите варират от отлични до такива за ръждялали пробори. Моля ако някой ги има да сподели как са като качество, защото като дизайн ми допаднаха много - изчистени и стилни.   bouquet

# 111
Angel Dust дребното е 81см и към 10.5 кг - няма още година.
Аз карам малка кола с isofix, а по- голямата на ММ е без .
Като за капак чакаме и още един бебикс скоро , та ще трябва да събирам два стола .  Crazy

# 112
Поподнах на тези два комплекта много добре намалени прибори за хранене Amefa Monogram Premium Carlton Cutlery Set Stainless Steel 24 части както и Amefa Monogram Harley Cutlery Set Stainless Steel 32 части. Мисля, че бяха обсъждани тези или подобни в предишните теми, но нищо не намирам. В Амазон отзивите варират от отлични до такива за ръждялали пробори. Моля ако някой ги има да сподели как са като качество, защото като дизайн ми допаднаха много - изчистени и стилни.   bouquet
Аз имам от първите, на подобна цена бяха мин. година. На мен ми харесват, аз много време исках такива да си взема. За ръждясване не мога да кажа нищо, нашите не са ръждясали, но домашните твърдят, че не са им удобни за хващане. Дръжките са кръгли и явно затова. Аз обаче бих си поръчала още един к-кт на тази цена, просто много ми харесват тези дръжки  Peace Всеки с вкуса си Wink
Ох, няма ли да намалят якетата на Еспри? Някой с впечатления предишни госини как е било?

# 113
 Hug следя ви

# 114
Аз имам от първите, на подобна цена бяха мин. година. На мен ми харесват, аз много време исках такива да си взема. За ръждясване не мога да кажа нищо, нашите не са ръждясали, но домашните твърдят, че не са им удобни за хващане. Дръжките са кръгли и явно затова. Аз обаче бих си поръчала още един к-кт на тази цена, просто много ми харесват тези дръжки  Peace Всеки с вкуса си Wink
Ох, няма ли да намалят якетата на Еспри? Някой с впечатления предишни госини как е било?

Благодаря за отговора. На мен тези с кръглите дръжки ми харесаха повече от Harley серията, но сега като казваш, че са неудобни и като се замисля че всичките ни прибори в момента са с плоски дръжки може би е по-удачно за взема от вторите. Така ще си спестя натякванията на домочадието по отношение на формата на дръжките  bouquet.

# 115
  • София

В Мола на Стамболийски имат намаление, но не видях новите модели от тази година. Simple Smile
Аз си поръчах от Амазон преди Коледа най-дългия модел само с -20% за имейл абонамент. Не издържах, като видях, че е останало само едно от моя номер. Ама май не съм виждала много да ги намаляват.

# 116
И аз да кажа за приборите Амефа - купих от първите. Основният недостатък е, че малките лъжици са чаени, а големите са за десерт, а не супени. И това не е описано. За да си направиш комплект, ще трябва допълнително да търсиш супените. Аз лично съм разочарована. Съжалявам, че още тогава не ги върнах.
Сега видях, че са вмъкнали описание на комплекта. Тогава нямаше и им писах за това, оставих и коментар, не съм гледала дали са го публикували.

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 22:01 от divka

# 117
  • София
Аз съм купувала тези http://www.amazon.co.uk/Amefa-Monogram-Cutlery-Stainless-Steel/d … mp;keywords=Amefa за към 19 паунда и съм доволна. Харесват ми, ежедневно си ги ползваме, мия ги в миялна. Единствено като дойдоха, вилиците имаха черен прах между шиповете от вътрешната страна, сякаш не са били полирани, който доста трудно измих, но сега няма проблем.

# 118
Здравейте,
Искам да си поръчам прахосмукачка-робот от amazon.co.uk, цената е 300 паунда. За доставка до БГ адрес ми иска още 34 паунда, това нормално ли е - при положение, че цената е 300 паунда, не би ли трбявало да получа безплатна доставкадо БГ, както пише в началото на темата? При доставка до превозвач с английски адрес няма да ми начисли такса за доставка и тук идва вторият ми въпрос: има ли превозвач, на който мога да се доверя за такава пратка? Досега съм ползвала Габко, но само за дрехи и козметика, не и за техника. Не ми се ще прахосмукачката да дойде помелена.
 Вие как процедирате в такива случаи, кое е по-удачно - доставка до БГ или чрез превозвач?
Благодаря предварително  bouquet

# 119
Eden_ , техника аз лично бих поръчала директно до БГ, ако се наложи връщане, да не се обяснявам защо връщам от БГ, пък и покриват пощенските. Иначе за безплатна доставка до БГ над 300 лири - за първи път чувам. Във всеки случай си начисляват доставка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт