Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Wolwedans

Много моля, ако някоя от вас има свободно време и възможност да ми поръча тази играчка http://www.amazon.com/Furby-Party-Rockers-Creature-Pink/dp/B00AW … rby+party+rockers
Трябва ми играчката от линка Furby Party Rockers (pink) не държа да е на точно тази цена или от този продавач.
Естествено, ще поема абсолютно всички разходи.
---------------
Търси в европейските амазони, от щатите ще ти излезе златна тази играчка. Например:
http://www.amazon.co.uk/Furby-Party-Rockers-Pink-Loveby/dp/B00AW … ockers+%28pink%29
http://www.amazon.de/Furby-Party-Rockers-Pink/dp/B00CWEZMDW/ref= … ockers+%28pink%29
[/quote]

Ally_t, това съвсем не е така.

[/quote]

Права си, грешката е моя, не проверих предварително колко са пощенските разходи. При мен за посочената от нея играчка от САЩ излиза това:
Order Summary
Items:   $38.33
Shipping & handling:   $17.48
Total before tax:   $55.81
Estimated tax to be collected:   $0.00
Import Fees Deposit   $11.16
Order total:   $66.97
Но пак е по-евтино от колкото да се вземе от английския амазон...
Извинявам се за подвеждането Peace

# 121
  • Стара Загора
Здравейте,
Искам да си поръчам прахосмукачка-робот от amazon.co.uk, цената е 300 паунда. За доставка до БГ адрес ми иска още 34 паунда, това нормално ли е - при положение, че цената е 300 паунда, не би ли трбявало да получа безплатна доставкадо БГ, както пише в началото на темата? При доставка до превозвач с английски адрес няма да ми начисли такса за доставка и тук идва вторият ми въпрос: има ли превозвач, на който мога да се доверя за такава пратка? Досега съм ползвала Габко, но само за дрехи и козметика, не и за техника. Не ми се ще прахосмукачката да дойде помелена.
 Вие как процедирате в такива случаи, кое е по-удачно - доставка до БГ или чрез превозвач?
Благодаря предварително  bouquet
вчера поръчах този фритюрникhttp://www.amazon.co.uk/dp/B0042EU3A2/ref=pe_385721_37986871_TE_item
доставка директно бо БГ е 10 паунда,по принцип няма безплатна доставка .сега си очаквам новата придобивка с голямо нетърпение. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 11:03 от kokovi4

# 122
 На няколко пъти се опитвам да поръчам проходилка от продавач Амазон и ми дава цена на доставка от 36 паунда. Защо е толкова висока цената на доставката?

# 123
Безплатна е доставката над 100 евро от сайтовете bayvip, а не от Амазон. Моля ви да четете внимателно.

Защо е толкова скъпа доставката можете да питате на чата.  Grinning Аз мога да предположа, че зависи от обема и теглото на стоката. Като ви е скъпо или не поръчвате, или използвате превозвач.

Ако искате да си спестите пощенски при евентуално връщане на стоката, поръчвате до Бг. Ако пък искате да си спестите първоначалните пощенски (но рискувате тези за евентуално връщане на стоката) поръчвате до превозвач.

# 124
# 125
До сега не бях чувала za AirFryer, интересува ме ако някой има такъв тип фритюрник наистина ли с 80% по малко мазнина се получава същото пържене на картофки, крилца и тн?

Имам Филипса от има-няма месец,само съм правила картофени ноазети -станаха превъзходни.Мазнина не съм добавяла изобщо Peace
за Нова година децата пожелаха пилешки хапки със сусам и ноазети ,така че тогава ще имам отговор и за пилешкото.

Ето пилешките хапки-чудни са.Много съм доволна от уредчето Peace
Скрит текст:

# 126

Защо е толкова скъпа доставката можете да питате на чата.  Grinning Аз мога да предположа, че зависи от обема и теглото на стоката. Като ви е скъпо или не поръчвате, или използвате превозвач.

Поръчвала съм три пъти досега, като в едната поръчка имам и столче за хранене, което със сигурност не е по-обемно или тежко от обикновена проходилка.
Моля ако някой е наясно, нека каже защо доставката излиза на тази цена?

# 127
  • София
Може би зависи и кой е продавач... защо наистина не ползваш превозвач?

# 128
Момичета, искам да се извиня, че ви заблудих за филтрите за кана Брита, които са промоция от утре в Метро. Мисля, че сте прави. Цената е 11лв на брой, което прави 33лв грубо за 3, а един е бонус, т.е. излизат към 8 лв бройката. Обърках се, защото помислих, че е невъзможно да са 44 лв.

Имам още един въпрос. Отворих крок пота, който беше за подарък за празниците (от ЧП сделки). Одраскан е отвън Sad Знам, че това е само визуален дефект, но мога ли да искам някаква компенсация? Все пак беше за подарък.

И още едно питане. Купих обувки намалени от немския байвип. Ако ги върна, пощенските за чия сметка са? Малки са ми. Ще ги пусна и в темата за размени преди това.

# 129
 Ами незнам и аз. Искаше ми се да я поръчам аз и да не се занимавам с превозвачи. Интересно, че на всички проходилки ми дава висока доставка, а примерно на зебрата на ФП само 8 паунда.

# 130
Може би зависи и кой е продавач... защо наистина не ползваш превозвач?

Ами аз лично се притеснявам, че става въпрос за техника и че може да са по-небрежни в превоза.

# 131
  • София
Дай линк, кой и е продавач...

# 132
И още един въпрос имам, извинявам се, ако е бил вече задаван:
Ако стоката се повреди и трябва да се върне по пощата, има ли значение кой е продавачът? Предполагам, че не, т.е. че винаги пощенските не са за сметка на купувача при повреда на стоката.

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт