Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Какви фотоапарати с хобот ( нали се сещате) си купувахте,каква марка...Срам ме е да питам във фотографския  Embarassed Никон и Канон ли  newsm78

И хобота ,ако е сменяем върви ли с апарата,или отделно  newsm78

# 136
  • София

ние с габко сме поръчвали таблети и четци, и една ютия, не е имало проблем, те амазон хубаво си опаковат нещата по принцип

Веселото - странно ми е за доставката, от амазон си е...може да ги питаш в чата или наистина да си я пуснеш с превозвач....с тази доставка просто не си струва.

# 137
Намалени бонбони http://www.amazon.co.uk/Lindt-Lindor-Caramel-200-Pack/dp/B00DTRC … id=I2YUFZJ9SBDBPO- 7,99П
http://www.amazon.co.uk/Lindt-Bear-Sharing-Pack-170/dp/B00DTROSK … f=wl_mb_hu_m_9_dp - 5П
Тези сега ги срещам не знам дали си струват - http://www.amazon.co.uk/Lindt-Chocolate-Selection-445-g/dp/B0049 … id=I1H0GB8XBVC499

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 20:26 от кака_сийка

# 138

Цената е висока, защото предлагат само опция за експресна доставка. Защо няма обикновена, само те си знаят.

# 139
  • FR
Вчера ми пристигна четката за зъби . Имам един накрайник вътре и съответно ще трябва да поръчвам. Та да попитам, тъй като доста хора от форума са с филипс, от амазон ли поръчвате и има ли друг сайт с изгодни нцени? Също кой накрайник от всичките модели ви допада най-много?   Hug

# 140
Момичета, искам да се извиня, че ви заблудих за филтрите за кана Брита, които са промоция от утре в Метро. Мисля, че сте прави. Цената е 11лв на брой, което прави 33лв грубо за 3, а един е бонус, т.е. излизат към 8 лв бройката. Обърках се, защото помислих, че е невъзможно да са 44 лв.

Имам още един въпрос. Отворих крок пота, който беше за подарък за празниците (от ЧП сделки). Одраскан е отвън Sad Знам, че това е само визуален дефект, но мога ли да искам някаква компенсация? Все пак беше за подарък.

И още едно питане. Купих обувки намалени от немския байвип. Ако ги върна, пощенските за чия сметка са? Малки са ми. Ще ги пусна и в темата за размени преди това.

Писах в чата за проблема с крок пота. Предложиха ми 10% рефънд или да го върна като ще ми възстановят цялата сума, плюс пощенските. Изглежда ми абсурдно, това чудо тежи ужасно много. Какво бихте ме посъветвали? Говоря си с човек от съпорта им в момента. Има ли как да поискам по-голям рефънд без да им го връщам

Ето и снимка на дефекта:

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 22:24 от dreamingfly

# 141
Angel_dust, Robinson благодаря ви!

# 142
  • Където е сърцето
Регистрирах се за 20% отстъпка с първа регистрация,но не получих код. Има ли някъде да пиша за да ми го изпратят?

# 143
  • Бг
Mdr,  пиши на хелпа.

# 144
Честита Нова година!
Този зелен чай досега го купувах от Балев био - 20 или 25 пакетчета за около 3,50 до 4,00 лева. Тази оферта ми се видя доста добра - цели 300 пакетчета. Исках да си взема и кокосово масло, но засега цената му е като у нас, така че ще се дебне.

# 145
Какви фотоапарати с хобот ( нали се сещате) си купувахте,каква марка...Срам ме е да питам във фотографския  Embarassed Никон и Канон ли  newsm78

И хобота ,ако е сменяем върви ли с апарата,или отделно  newsm78

Какъв е този хобот???
За обектив ли имаш предвид?
И съответно DSLR апарат?

Марки колкото искаш, зависи какво търсиш и каква цена те устройва.

# 146
Да следя за намаления на ботуши.

# 147
  • Пловдив
От склада на Amazon.de, с доставка до Бг пуснах маратонки за 22Е и тези сандалки в черно за 25Е

# 148
  • Пловдив
Момичета реших да пусна от бонбонките на lindt, на които до цената имам this item delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery, като отговярам на условията за > 10П. Е да - ама не  Thinking Thinking
Начислява си ми Estimated Postage & Packaging и то не малка сума  ooooh!
Нещо не правя както трябва сигурно май, а???  newsm78 newsm78
Чувствам се адски тъпо, затривах от кошницата, добавях и все същата. Ще рече, че не мога да се надявам на безплатна доставка

# 149
ANNAFACE, адреса за доставка е УК нали? На последната стъпка намери Choose a delivery speed:
 FREE Super Saver Delivery (3 - 5 business days)

Общи условия

Активация на акаунт