Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Еден  Hug

Ягодково  Hug взехме големия комплект http://es.buyvip.com/#page=d&dept=home&sale=A3PXW54NI3DF … =qd_g_b_img_d_3_1 , ще си го делим Simple Smile ...и тук ми се струва, че тиганите са по-големи в сравнение с онези от 25  Rolling Eyes

Да споделя, че одеве бях в ПениМаркет един подобен тиган с Ф 26 см беше 30 лв, а преди малко попаднах някъде на реклама "тиган с 30лв намаление"..казвам си: Брей, тр да отворя и да погледна, да не би да съм се минала  Joy Joy  ...отварям, гледам..с все намаление 50 ли 60 лв, за доставка не видях.

За линията не зная какво ставаше, но при мен доставката си седеше  Embarassed ..нищо, аз на "моето" калъфче от доста време му се чудих...

И аз от вчера му се чудя на големия комплект, обаче не го поръчах. Линка който пусна Чоколина със тиганите тези http://es.buyvip.com/#page=d&dept=home&sale=A3PXW54NI3DF … =qd_g_b_img_d_0_1 пише си че са "Removable handle. No mixes flavors and enhances the flavor of food. Distributes heat evenly. No cooking oil. Antibacterial. Suitable for all types of cookers, including induction. Free of PTFE and PFOA." А на комплекта не го пише това. Също явно производител на тиганите е Newlux, или кой? Не ми става особено ясно, и не мога да проверя отзиви и  евентуално качество.
Комплекта от своя страна е още по забулен в неизвестност, вие наясно ли сте с това коя марка е, дали е Free of PTFE and PFOA?
И описанието на материалите на трита тигана и на комлекта е съвсем различно.  newsm78

# 541
  • Варна
Аз също доста му се чудих на този комплект, заради тенджерите, но стигнах до извода, че тиганите, които пуснах, са по-качествени - първо, изхождайки от първоначалната цена на единия и другия сет; второ - от описанието и трето - тиганите ги намерих в сайта на производителя им, а по-големия сет - не успях да го открия никъде. Rolling Eyes

# 542
  • София
Аз също доста му се чудих на този комплект, заради тенджерите, но стигнах до извода, че тиганите, които пуснах, са по-качествени - първо, изхождайки от първоначалната цена на единия и другия сет; второ - от описанието и трето - тиганите ги намерих в сайта на производителя им, а по-големия сет - не успях да го открия никъде. Rolling Eyes

И аз не откривам сета никъде за да се ориентирам в качеството му, което си е притеснително.

# 543
  • Абсурдистан
Линийката винаги сработва при мен. Вече си имаме 4.
Аз с голямо извинение, но никога не съм влизала в тези ВИПове. Отделна регистрация ли правя. Още веднъж се извинявам, въпросът е коментиран многократно, ама като не помня.

# 544
  • Бг
Здравейте,
влизам с едно питане...
направих поръчка на 27.12, която в последствие отказах от немският амазон. След като я отказах видях в онлайн банкирането, че са ми блокирали парите. НО ми позволи сайта и направих сторнирането, за което получих мейл. От тогава до сега ми стоят все блокирани парите. След като съм сторнирала поръчката няма ли вече да ми отблокират парите? С карта на ПИБ съм и от там ми казаха, че е 2 седмици срока, ако не стане да им пиша.
Бихте ли ми помогнали с писането на немски, защото незнам  и думичка. Sad
Ако им пиша на английски дали ще отговорят?!
Бях им писала неколкократно в немското джавари за едни чехли и нямаше никакъв отговор.

Av`, парите не ти ги отблокират Амазон. Отблокирането става от страна на твоята банка, в съответния срок. До колкото знам ПИБ отблокират парите в 15-ет дневен срок. Така като смятам 15 дни ти се падат точно днес. Изчакай и днес, и си виж банкирането.
И да пишеш на немците, те нищо не могат да направят.

Линийката винаги сработва при мен. Вече си имаме 4.
Аз с голямо извинение, но никога не съм влизала в тези ВИПове. Отделна регистрация ли правя. Още веднъж се извинявам, въпросът е коментиран многократно, ама като не помня.

Чипоноска, влизаш си с амазонската регистрация.  Цъкаш вдясно на черния правоъгълник, в който пише Амазон.

# 545
Rieker номер 40 с 60%.

# 546
Аз това намерих за комплекта с тенждерите:
http://www.gossip-deal.com/es/info-detalles.php?idproducto=52
Мен това, което ме притеснява е, че май са малко тънки стените  newsm78

# 547
момичета има въпрос,за първи път получавам от Амазон уред с Deutsche Post DHL.
Въпроса ми е ,къде ще го получа?на адрес или в пощатата? newsm78
благодаря ви предварително   bouquet
провери тук, ако се трансформира в номер, който започва с CL..., проследяваш на страницата на БП.
Ако не - тук по референция на изпращача

# 548
Попаднах на тези тенджери WMF 4 части за 78 евро от склада. Някой скоро да е гледал в Аутлета на Цариградско и да знае там на каква цена са newsm78

http://www.amazon.de/WMF-0730076380-Kochgeschirr-Set-4-teilig-Co … words=WMF+Collier

# 549
Попаднах на интригуваща прахосмукачка на Vax. Едно, че е доста намалена, но 6г гаранция прави приятно впечатление. Някой да знае дали е нов модел, че пише ще я има в наличност на 16 януари?  Confused
https://www.amazon.co.uk/dp/B003MPA5GY?&camp=1406&creati … 3T3T5082D94Z&

# 550
Попаднах на интригуваща прахосмукачка на Vax. Едно, че е доста намалена, но 6г гаранция прави приятно впечатление. Някой да знае дали е нов модел, че пише ще я има в наличност на 16 януари?  Confused
https://www.amazon.co.uk/dp/B003MPA5GY?&camp=1406&creati … 3T3T5082D94Z&

Date first available at Amazon.co.uk: 16 May 2010

# 551
  • Стара Загора
момичета има въпрос,за първи път получавам от Амазон уред с Deutsche Post DHL.
Въпроса ми е ,къде ще го получа?на адрес или в пощатата? newsm78
благодаря ви предварително   bouquet
провери тук, ако се трансформира в номер, който започва с CL..., проследяваш на страницата на БП.
Ако не - тук по референция на изпращача
тракинга се състои от 12 цифри,излиза само на първия линк който си почила.
излиза това съобщение ......
Paket ins Ausland 
  Status vom Mi, 08.01.2014 03:43
 Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. 
  Nächster Schritt Die Auslands-Sendung wird für den Transport ins Zielland vorbereitet

но пак неразбирам къде ще пристигне  Embarassed

# 552
  • София
Немските пощи са собственост на ДХЛ, би трябвало да ти го донесат у вас.

# 553
  • Стара Загора
благодаря   bouquet

# 554
  • Бг
Немските пощи са собственост на ДХЛ, би трябвало да ти го донесат у вас.

Не е точно така. Аз съм получавала и в пощата от DHL.

Общи условия

Активация на акаунт