Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
 wavey

Tolga Karel, Beren Saat'le mi rol alacak?

Survivor’dan döndükten sonra İstanbul geccelerinde yerini alan Tolga Karel, Cihangir’de görüntülendi.

http://gecce.com/magazin/haber/tolga-karel-beren-saatle-mi-rol-alacak

http://www.televizyongazetesi.com/survivorda-yarisan-tolga-karel … ri-acildi_6_87847

# 556
  • AMS

Привет, момичета!!!

# 557
ПРИВЕТ! wavey wavey wavey

Продължават да излизат снимки от състоялата се наскоро сватба на сестрата на Кенан Догулу.
На тях виждам,че са присъствали и майката и бабата на Берен.  А нашето момиче е най-красиво.

А тази е от концерта на Кенан, който се състоя преди няколко дни.
В гримьорната, малко преди Кенан да излезе на сцената.

Все по-усилено се говори и за сватбата на Берен и Кенан и въпреки че информацията не е потвърдена лично от тях,този път изглежда е истина. Според публикуваните информации тя ще се състои на 27 юли в  Лос Анжелис, където са поканени най-близките приятели и роднини. И тъй-като не всички ще могат да отидат там, се предвижда още един романтичен празник, който ще се състои на най-големия от Принцовите острови- Буюкада в " Aya Nıkola Otel" Изборът на мястото едва ли е случаен. От този остров Берен пази специални спомени, защото там са направени много от снимките на сериала "Спомни си любима".

Дано да е щастливо нашето момиче, да има най-хубавата сватба, да бъде най-красивата булка, да си почине добре и скоро да ни зарадва с нова роля. Защото много ни липсва.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 12:06 от * Дъга

# 558
  • На изток от рая...
ПРИВЕТ! wavey wavey wavey

Продължават да излизат снимки от състоялата се наскоро сватба на сестрата на Кенан Догулу.
На тях виждам,че са присъствали и майката и бабата на Берен.  А нашето момиче е най-красиво.

newsm10 newsm10 newsm10

За мен тя е най-красивата не само на тази сватба, а е номер 1 сред цялата плеяда от миски и моделки в турските сериали. И най-слънчевата, и най-лъчезарната, и най-естествена турска актриса. Желая й цялото щастие на света.

Доколкото разбирам от статиите по-горе (с чичко Гугъл  Rolling Eyes) все още има шанс за участие на Берен в проекта за Кьосем Султан.

# 559
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

В проекта за Кьосем Султан ще вземат непозната актриса. Продуцентите го обявиха, актрисата която ще играе Кьосем ще е като Мерием Узерли - напълно непозната на публиката, защото не искат да взимат актриса която е с утвърдено име, а напълно непозната.

# 560
Серената Hug

Присъединявам се напълно към казаното от теб за нашата любимка. Освен, че е страхотна актриса, нашата Берен през последните 10 години  с поведението си извън сцената ни е показала, че е  изключително позитивен, искрен и добронамерен човек. Всеки, който е работил или общувал с нея го потвърждава. А усмивката й е онова, което аз най-много харесвам у нея.

Госпожица БУ Hug

И аз мисля, че няма никаква вероятност Берен да е новата Кьосем Султан. Първо, защото продуцентите официално опровергаха всички споменавани имена на известни актриси и обявиха намерението си да изберат съвсем ново лице за ролята, също както са подходили към избора на Мерием Узерли за „Века“. Всичко останало са фенски мечти и журналистически предположения и  измислици, с които си пълнят страниците през лятната пауза.
Берен винаги е била новатор в ролите си, а и има невероятен инстинкт при техния избор. Със сигурност има много предложения към нея и не се съмнявам, че тя ще избере онова, което най-много й подхожда. Нещо нестандартно, което да е предизвикателство за нея като актриса и което ще ни покаже нова страна от нейния талант. Нека добре да си почине, да се наслади на личния си празник и скоро да я видим на екран. Убедена съм, че няма да издържи дълго, тя обожава работата си.

# 561
  • София
Дъга  Hug

Тя Берен е казала, че можем да я очакваме чак през 2015 отново на малкия екран. Има нужда от почивка, от 10 години не е спряла, а последните 5 е нон-стоп заета с работа. Филми, сериали, реклами. Аз имам малки съмнения, че може да снима и филм, защото е казала малкия екран, а не че няма да я виждаме.

# 562
Дилма Сьонмез - лауреат на наградата "Златен портокал" и изиграла ролята на Махпейкер (Кьосем) във филма "Махпейкер" през 2010 г., в интервю с журналист от вестник "Hürriyet Kelebek"  сподели мнението си за женския кандидат за ролята на Кьосем Султан: "Берен Саат ще бъде прекрасна Кьосем Султан."
В момента гледам тази актриса в Една любовна история. Много я харесвам. Явно продължават да дъвчат името на Берен въпреки изказването на продуцента.

Нека Берен активно почине. Надявам се слуховете за сватбата да излязат истина и да се порадваме на много снимки изпълнени с щастливи моменти.  married

Голямо чакане правим за 32 еп. За жалост отново има проблем с превеждането на руски. Много сериали имат бърз превод на руски, дори да се откаже един екип веднага се открива друг, а за нашия няма желаещи... не зная защо се случва така  Cry

Според рускините това е нова снимка от инсграм на Берен с послание "Добро утро на вскички":

Какво ли е това на главата и?

И нещо ново от Езги:

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 10:15 от BaMbIto

# 563
Здравейте!
Поздрави за всички!

Много се радвам за предстоящото важно събитие в лични живот на Берен, нека е щастлива с Кенан! Дълги години любов и успешен брак й желая!

Дъга, 
Скрит текст:
Много се радвам, че се появи и ти, навярно си отпочивала, защото те нямаше из форума повече от две седмици.  newsm78
Много ми липсва компанията ти!

Хубаво лято за всички!

# 564
Здравейте момичета !!!  bouquet
И аз мисля , че по-красива , по-харизматичная , по -заслепителна и всичко по- ...няма в Турция от Берен Саат ...да не кажа , че западните актриси могат само да й дишат пишека !  Hug Peace
Желая на това прекрасно момиче да бъде здрава , щастлива , много обичана и да прави само онова от което ще се чувства тя самта добре !

Желая на всички хубаво лято и все се надявам , че ще се "появи" и 32 преведен епизод .....Толкова глупави филми се превеждат понякога , а за този не може да се направи нищо .... ooooh!
Дано всичко се нареди !  bouquet

# 565
 Hug  Добра вечер на всички Hug
Дъга  Hug

Тя Берен е казала, че можем да я очакваме чак през 2015 отново на малкия екран. Има нужда от почивка, от 10 години не е спряла, а последните 5 е нон-стоп заета с работа. Филми, сериали, реклами. Аз имам малки съмнения, че може да снима и филм, защото е казала малкия екран, а не че няма да я виждаме.
#Crazy  Видях, че има ФБ на пакистанските фенове за този нов сериал  newsm78
https://www.facebook.com/KosemSultanPakistaniFans
Има съвпадение и с казаното от Берен по време с месец и годината  Naughty
Kosem Sultan Pakistani Fans
14 юни
"Kosem Sultan Exclusive Trailor"
"Tims Production" will come next year with a new series "Kosem Sultan"This series is planned to be air in September,2015 and the Leading role will be played by "Beren Saat"

В превод с  google :
"Тимс Продакшън" ще излезе през следващата година с нова поредица "Kosei Sultan" Този сериал е планирано да бъде през септември, 2015 г. и водеща роля ще бъде изиграна от "Берен Саат"
Дори има два видео клипа от пакистански фен и в първия освен Берен в ролята на Кьосем султан се вижда Мехмет Гюнсюр за партньор  #Crazy фенски мераци, но ...   Wink
https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.499936790107120&type=2

#Shocked  Обаче това, което прочетох не само ме шокира  #Crazy не е за вярване и дори съм притеснена  ooooh!  Доколкото успях да разбера с  google  превод на билборд от рекламата на Берен за  Duru са цензурирали със стикери  “Edep Yahu!” /за неблагоприличие/  doh и "неприличното" било "играта" за нанасяне на душгел върху ръцете и тялото   Shocked
 Retweeted by Hurriyet.com.tr
 Hürriyet Kelebek @HurriyetKelebek  ·  7h
#BerenSaat'e 'Edep Yahu' dediler
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26747215.asp

Честно си признавам  Embarassed  че съм на отказване да гледам "високорейтиговите" турски сериали и дори се съмнявам много в тези "рейтинги"  Crossing Arms  
Много дълъг стана поста ми и може би неинтересен вече, но няма да го трия.
Скрит текст:
Много съм разочарована от опитите, като че ли за "слугинаж" в политиката на сценаристи, продуценти на турските дизита. Не мога да приема за нормално това, което се случва на Къванч в КСШ. И другия сценарии за КРА  Sad  засега е като "съшит с бели конци" Crossing Arms  Берен много ясно заяви в последния си репортаж каза какво мисли за случващото се и се аргументира със ЗП и СЛ. Който е гледал ВВ сигурно знае защо /във 2 сезон мисля, че беше/ жените в харема върху косите си и деколтета си сложиха ... "шалчета" Naughty  А защо бе спрян точно "Сускунлар" с Мурат  Naughty  Ами съсипания рейтинг на "Интикам" с промяната часа на излъчване /той достигна 2/3/ място след "вълците"/ , след това решиха и го върнаха обратно, но в този сериал един, дори половин негледан епизод е от значение  Naughty   Това направиха и с "Чучулигата" ooooh! А тази година спряха и "Убийство" с Нюргюл - вярно версия е и той, но на успешен Датски сериал "Forbrydelsen" от 2007 година  Peace а наскоро излъчиха по btvСinema американската  версия, съвсем точно като оригинала и също със заглавието "Убийството", която е номинирана за две награди "Еми" ...   Naughty
http://www.btv.bg/article/cinema/series/ubiistvoto.html
Само ще добавя, че сериала СЛ излъчван тази година по арабски ТV канал МВС сериал СЛ с Берен и Джансел от 2006-2008г. имаше страхотен интерес и 2/3/ място в рейтинга.
Cansel Elçin Lovers
‏@Canselcinlovers    11:12 AM - 4 May 2014
@cansellelcin Rating of hatirla sevgili on
the Arabic channel MBC
#ahmetgürsoy
#Yasemin #HatirlaSevgili
Bennu Korel  Peace Може би и затова Берен каза, че за сериал ще се въздържи, но не и за филм  Hug
Приятна вечер  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Извинявам  Embarassed ако съм била досадна

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 23:25 от dai4e

# 566
  • София
http://www.startv.com.tr/dizi/kosem-sultan - Ей го промото на Кьосем Султан от септември 2015. Но 100% няма да е Берен, ще е непозната актриса.

# 567
Г-ца Бързо се уча   Hug  Изобщо не искам да споря и приемам, че ти си права   Peace

А и този клип вече го сложих с още един в поста си  Wink

#Crazy  Видях, че има ФБ на пакистанските фенове за този нов сериал  newsm78
https://www.facebook.com/KosemSultanPakistaniFans

Дори има два видео клипа от пакистански фен и в първия освен Берен в ролята на Кьосем султан се вижда Мехмет Гюнсюр за партньор  #Crazy фенски мераци, но ...   Wink
https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.499936790107120&type=2

Може би не си успяла да ги отвориш двата клипа.
Вторият е точно този, който ти си сложила, но обърнах внимание на датата  Rolling Eyes
"Kosem Sultan Exclusive Trailor"

"Tims Production" will come next year with a new series "Kosem Sultan"This series is planned to be air in September,2015 and the Leading role will be played by "Beren Saat"
ХаресвамХаресвам ·  · Сподели · 14 юни
https://www.facebook.com/photo.php?v=1560909047469485&set=vb … e=pages_video_set

А първия е с Берен и Мехмет Гюнсюр и видях, че е с по-късна дата  Rolling Eyes
Fan made video on Beren Saat as Kosem Sultan♥♥
Perfectly Edited Video and Beren is looking Gorgeous Real Queen♥
ХаресвамХаресвам ·  · Сподели · 26 юни
https://www.facebook.com/photo.php?v=1567619980131725&set=vb … e=pages_video_set

Hug Hug Hug

# 568
  • София
Дайче, на таблет съм и не ми се отварят клипчетата. Ще видим. Иначе и според мен Берен и М.Г ще са страшна двойка.

# 569
Аз бях срещала снимки-колажи на Мехмет Гюнсур и Берен Саат. Аз много го харесвам моят принц Мустафа  Laughing В първите серии аз не го харесах особено, но след това играта му стана доста добра, той беше главно действащо лице в 4 сезон. След края на Великолепният век Мехмет също обяви, че излиза в почивка, ако не греша до 2015г. Те двамата ще са уникална двойка, но в съвременна история. Мехмет няма как да играе отново в исторически сериал, както и спряганото име за Кьосем - Мерием Узерли, защото те вече са приети от зрителите като едни такива исторически и няма как да станат други, поне според мен.

А относно цензурата на рекламата... нямам думи. Не зная какво целят в Турция, но това вече е прекалено. Сериалите им по този начин биват обричани още преди пускането им. Чуждите страни искат да гледат съвременни истории, а не да се подчиняват на цензура. Аз, както предполагам и много други хора, искам да гледам сериал като ЗП, но за жалост за момента това май няма да се случи.

А за Интикам, вчера в руския форум обявиха, че 32 еп ще бъде готов тези дни. За жалкост обаче аз отивам на практика в Раздрад, но веднага щом се върна ще го направя. Извинявам се предварително!

Общи условия

Активация на акаунт