Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Бамби - И аз като теб искам Берен да участва в съвременен сериал. Не харесвам много историческите, ако участва в такъв, не, че няма да го гледам, но ще е само заради нея. Искам да я гледам в някоя легендарна любовна история, не искам да и е много тежка ролята като в Интикам или КВФ, нещо по-леко, но разбира се стойностно.

# 571
  • На изток от рая...
Bambito, моля те не се извинявай за такива неща. Аз не знам как бихме ти се отблагодарили, че влагаш труда и времето си в превода на нашия сериал и в постоянната ангажираност да следиш за новини около Берен. БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!
Радвам се, че рускините не са се отказали от превода. Дано успеем да изгледаме серила докрай.

Аз искам Берен да избере интересен и интригуващ сценарии, независимо от периода на действието и партньора. Наистина, май се поизчерпаха турските сценаристи напоследък, а пък и сериалите излизат на конвейр. Аз лично не знам кои са "обичаните" от властта сценаристи, а и нямам време да следя всичко. Започнах КПА заради Енгин А. и КСШ заради Къванч, но вече повече от месец не мога да се насиля да изгледам последните 2-3 епизода за сезона и на двата сериала. Не мога да гледам даден сериал само заради любима звезда, при условие че всичко останало издиша. Именно поради тази причина КВФ ме държа в плен повече от година - за мен там всичко беше 6 - актьори, сценарий, кауза, идея... (може би ако изключим част от 2 сезон, когато действието се въртеше около бивщия годеник, но за 80 еп. е простимо).

Много се надявам, че (ако е вярно инфото) ще излязат снимки от сватбата на Берен. Много бих искала да я видя като "истинска" булка.

# 572
  • AMS

Привет, момичета!!!
Много се радвам, че се отбивате в темата. Благодаря на всички ви!!!
Аз обичам турските сериали и турските артисти, но Берен е с особен статут в моите чувства. Харесвам не само ролите ѝ, а и откритата ѝ обществена позиция!!! Харесвам и ценя това и у другите нейни колеги!!! Тя използва всеки удобен случай, да не премълчи проблемите в бранша, да не се крие, да не се снишава, а винаги да е на първа линия в каузите, които защитава.
Такъв човек не може да ме подведе. Харесвам и Туба, и Фарах, и Мелиса, и ...  дори новата Серенай. Радвам се на техните успехи!!!
Не обичам измислените фенски фантазии и противопоставяния. Това за мен говори, колко тесногръдо е фенството. Харесвам екранните ѝ партньори и не си позволявам да правя собствен кастинг и собствен филм.
Пожелавам на Берен  да си избере спокойно следващия проект, когато иска!!
Нека бъде щастлива в личния си живот!!! Аз бях скептично настроена в началото за връзката ѝ с Кенан, но тази двойка израсна много именно с публичните си изяви. Няма да забравя с каква гордост Кенан я водеше на премиерите на Моят свят и с какъв трепет тя стоеше зад кулисите на неговите концерти.

А ето и един друг участник в Intikam, който  винаги ще следя с интерес

Уважавам и харесвам много и Мерт

Въобще  Intikam ме срещна с много добри професионалисти и никой няма да бъде забравен в тази история!!!

# 573
Здравейте! wavey wavey wavey

По повод на информацията,публикувана вчера от Дайчето за така наречената цензура по отношение на рекламата на Берен ще допълня онова, което успях да разбера от прочетеното на няколко места, но все на езици които не разбирам много, така че не претендирам за достоверност.

Това е  хулиганска проява на псевдоморализъм от страна на някаква организация, наречена ISID , която нямам представа каква е и за какво се бори, но си е позволила да боядиса с черна боя лицата на някои рекламни билбордове по улиците на Истанбул, както и да залепи върху тях стикери подканящи към „благоприличие“. Това било в знак на протест, че те показват жени облечени само в бански костюми или като например голото рамо на Берен Саат в рекламата на "Дуру".

Берен е споделила в личния си профил в инстаграм и туитър горната статия, а под нея е написала нещо такова: „Липсва ми много моята родина от детството ми. Надявам се отново да имаме мирни дни!“

Едно от нещата, които ме карат да се възхищавам на Берен е това, че винаги успява ненатрапчиво да покаже гражданската  и социалната си позиция по наболелите проблеми  в обществото. Прави го по свой начин и без да се страхува от нищо, което заслужава адмирации.

В този ред на мисли днес реших да си припомня едно от последните интервюта на Берен Саат, което тя даде на журналиста Дженгиз Семерджиоглу от снимачната площадка на последния епизод на „Intikam”.
Позволявам си да припомня отново тази част от него, в която тя отговаряйки на питането за бъдещите си планове, говори за огорчението си от осакатяването на сериалната индустрия, цензурата и ограниченията в Турция.

Десет сезона непрекъснато на екрана!

Попитах Берен Саат какви са плановете й за бъдещето.

Берен: Десет поредни сезона аз непрекъснато съм на екрана и в сериалите.
Единствено преди „Отмъщението” си позволих  да почина половин сезон.
Аз мисля така: При тези условия, които предлагат телевизиите, имам нужда да се оттегля за малко и да се опитам да погледна на нещата отстрани.

За какви условия говориш?

Берен: Говоря за цялата система на сериалите, която ни изправя на нокти. За баланса в тези условия, които ни предлагат. Също така за рейтингите, за Висшия съвет, който ръководи телевизионните и радиокомпаниите в Турция- RTÜK. Заради това някои проекти прекъсват или се съкращават.
Бих искала за малко да се оттегля и да погледна на нещата отстрани и да реша в каква посока да поема в бъдеще. Графикът на актьорите зависи от предложенията, които получават. Но аз може да получа предложение за проект, който толкова да ми хареса, че това да промени начина, по който мисля сега… Но на този етап аз искам да поспра и да почакам известно време.

# 574
# 575
Добро утро и спорен ден  Peace Hug
Дъгичка  Hug  благодаря за по-точната информация   bouquet  поне засега ми отпаднаха притесненията за нашата любимка  Hug
Дива  Hug  благодаря за снимките   bouquet  сега ще чакаме новини и снимки за Берен от Лос Анджелис  Hug
Дано за вас денят да е успешен, защото аз вървя към провал  ooooh!
Станах рано-заран да поработя  Naughty  но като видях, че има руски превод на 32 епизод на Интикам ...  #Crazy не се стърпях и го изгледах  Blush Толкова ни хареса и този епизод при онлайн гледането, че не устоях на "изкушението" и си струваше  Peace
http://vk.com/berensaatofficial?z=video-35203159_169131123%2Fvideos-35203159
Сърдечни благодарности първо на руските фенове на Берен за превода    newsm51
И второ на нашата Дъгичка    newsm51 че ми помогна още когато се излъчваше сериала с регистрацията в този форум  txtloves
 newsm10   За сетен път се убеждавам, че и този сериал на Берен се получи чудесен   smile3501

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 07:47 от dai4e

# 576
 wavey    umbrella

Beren Saat’e yeni rolünde başarılar..
 google
Берен Саат успех в новата си роля ..

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kosem-sultan-bulundu-b … n-saat/207236/35/

# 577
Привет и от мен   love001

Пускам видео с песента от 32 епизод - Отчаяна / Funda - Caresizim, защото не зная като наредя епизода колко от нея ще мога да включа тъй като Ямур и Али говорят на фона на песента. Текста е хубав и е свързан с тяхната история.

http://vbox7.com/play:f011633382

# 578
http://asi-bg.net/details.php?id=13215
http://vbox7.com/play:e7e944e85b

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 15:11 от BaMbIto

# 579
 Hug  Добро утро и успешен ден  Peace
Дъгичка  Hug Бамби  :  Hug  благодаря за поредния 32 преведен епизод на Интикам   bouquet  bouquet  bouquet
Simple Smile  Тази сутрин друг план имах  Sad  но не устоях и успях да го изгледам  Grinning
 Hug Hug Hug

# 580
  • AMS
Привет, момичета!!!
Бамби, Hug Дъгичка, Hug благодаря ви за превода на 32 еп.!!!
Благодаря и на всички, които наминават в темата!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

http://www.milliyet.com.tr/beren-saat-in-fotografina-sansur-teknoloji-1907407/

Рекламата с Берен  Peace е цензурирана от високо  Whistling

# 581
 wavey  Добро утро и хубав ден  thumbsup
Една хубава новина за Берен и партньора и в СЛ Джансел Елчин Peace и това е получения медал на победителите Excellence за най-влиятелните фигури в света  Peace
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) преди 8 часа

Преводът с  google на текста не е много добър, но все пак е разбираем  Wink
Than, категорията "Изкуство, музика и театър", която включва огромен брой критерии, които имат пионерски Принос за формиране на един вид обществено съзнание и човешката дейност и са обърнати художествено и реалистичен образ на това, което се случва в съзнанието на техните зрители, или с форма на информираността на другите. Победителите са: Mohammed Assaf, Cameron Diaz, Hazal Kaya, Marina Abramovic, Vidya Balan, Beren Saat, Adel Imam, Danny Boyle, Shahrukh Khan, Christy Turlington Burns, Cansel Elcin, Eva Longoria, Ingrid Michaelson, Cagatay Ulusoy, Youssou NDour, Elissa, Suzanne Collins, Jenji Kohan, Adele, Miley Cyrus, Julia Roberts, Nancy Ajram, Amr Diab, Diana Haddad, and Lady Gaga, Kadim Al Sahir, Haifa Wehbe, Yao Chen, Ilham Al Madfai, Yousra, Ryan Gosling, mayssa maghrebi, Kajol, Sandra Bullock, Angham, Mona Zaki, Reem Abdullah, Donia Samir Ghanem, Sulaf Fawakherji.
И миналата година имаше информация за тази класация и освен Берен още 3 турски актьори Джансел Елчин, Хазал Кая и Чагатай Улусой са сред избраните в категорията  Arts, Music, Cinema & Theater / Изкуство, музика, кино и театър/

wavey Привет, момичета  Hug Hug Hug
От темата за Джансел на Shatzi ви нося една хубава новина за Берен  newsm44 newsm44 newsm44
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71702/2368/3/in … er-1-agustos-2013
Дъгичка, Клари, Дива
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug
Дайче Hug

По повод на публикуваното от теб в предишния пост,слагам и аз това,което успях да разбера от фейса с помощта на гугъл.

Най-влиятелните турци според хората във Великобритания.

Проучване ,направено от международния колеж„Waldenburg” във Великобритания подрежда най-влиятелните фигури в различни области през 2013 год. Сред тях на първите места се нареждат и някои турски актьори - Джансел Елчин,Берен Саат,Хазал Кая и Чаатай Улсой.
Проучването е доста авторитетно и в него участват политици, актьори,учени,писатели и други важни обществени личности.

Други световноизвестни личности,попаднали в същата класацията- Никол Кидман,Пенелопе Круз,Шакира,Куентин Тарантино,Тайра Банкс,бащата на фейсбук Марк Зукърбърг ,та дори и Реджеп Ердоган.

doh  Ще ме извините  Thinking ама за Ердоган в категорията политици не разбрах дали е получил медал  Crossing Arms
Слагам този хубав клип от незабравимия сериал СЛ  Peace  с чудесното партньорство Джансел и Берен

">#t=11[/video]

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 14:22 от dai4e

# 582
 wavey  Още една хубава новина във фейса за нашето момиче  thumbsup
Beren Saat Greece сподели връзка чрез BerenSaatFans.
11 юли
El Mercurio, one of the oldest and biggest Chilean newspaper, gave Beren
Saat as a full page in yesterday's edition. From the news, it was mentioned
her career and success.

http://impresa.elmercurio.com/pages/detail-view.htm?enviar=%2FPa … %3D0%26bodyid%3D3
В превод с  google  :  El Mercurio, един от най-старите и най-големите вестници на Чили, публикува за Берен Саат цяла страница във вчерашното издание. За новината, която споменахме и всичко и за нейната кариера и успех.
Цялата публикация не успях да я преведа но след заглавието : "Берен Саат, новата муза на турските сериали"  Peace  виждам два от нейните сериали, които вероятно ще бъдат излъчени в Чили :
"Каква е вината на Фатмагюл" ( по Мега)

"Забраненият плод" (по Канал 13)

Hug Hug Hug

# 583
dai4e,  di...va ...  Hug Здравейте!
Радвам се за хубавите новини около Берен. Скоро и при нас започна излъчването по диема фемили на Забраненият плод. Аз реших отново да го гледам (за 3 път). Това, че ще го дават и в Чили е страхотна новина, защото това е един уникален сериал.

И още една хубава новина - отново се включваме в превеждането на Инткам и на руски език, за да стават нещата по-бързо.

# 584
Няколко хубави усмивки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт