Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Bambi, извинявам се за безпокойството и вероятно ти е омръзнало от подобни въпроси на нетуърпеливки , но моля те да споделиш , кога горе-долу можем да се надяваме на перевод и БГ суб . за епизод 33 на този прекрасен сериал. !!!! Hug Peace  bouquet

# 586
# 587
# 588
# 589
Рускините до този момент са превели 30 мин от 33 еп. Момичето, което прави субтитрите, се е заело с тях. Те също не могат да кажат кога ще имат още превод и кога ще е готов цялостния епизод.

С точна дата аз не мога да се ангажирам тъй като "топката все още не е в нашите ръце".

Аз мога да кажа за нашата работа - когато излезе даден епизод ние най-много за седмица го превеждаме. Разбира се правили сме превод и за 2-3 дни, но понякога и ние имаме лични ангажименти.

# 590
Благодаря ! Желая ви здраве и много поводи за усмивки ! Добре , че ви има , че без вас нищо нямаше да можем да гледаме освен осакатените с дублаж накъсани епизодчета от някой сериал !

# 591
Според източника това е снимка на Берен с Кенан в ЛА:

# 592
Нещо ново от Берен:

В руските сайтове броят дните до сватбата на Берен. Днес е ето тази снимка с текст - 5 дни до сватбата. Реших да ви я споделя, защото е много хубава.

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 08:49 от BaMbIto

# 593
  • На изток от рая...
Добро утро!

Бамби, благодаря за новините! Ако снимката с Кенан наистина е нова, се радвам, че Берен се е върнала към естествения цвят на косата си. На мен лично ми харесва много повече.

Не се и съмнявам, че ще бъде красива булка - виждали сме я в тази роля, а като добавим и неповторимата й усмивка картинката ще бъде съвършена. Дано ни зарадват със снимки.

Приятен ден на всички.

# 594
И нашия любимец Хакан е спряган за нов проект.
В сериала "Чичек" участие ще вземе Енгин Хепилери. Сериалът разказва семейна история. Сценатист на сериала е Онур Уграш /"Г-жа Дила", "Все още имам надежда"/, режисьор - Бора Онур. Сериалът започва през септември по Шоу.

А Езги/Джемре има слух, че ще участва във втори сезон на Фатих Харбие в ролята на Дефне - бившата любов на Маджит. Тази роля е отрицателна, затова на мен не ми се иска да я изпълнява точно нашата красавица, но ще видим.

# 595
  • На изток от рая...
Днес е големият ден за Берен!

Дано е намерила любовта на живота си и да бъдат много щастливи.
Вярвам, че ще ни зарадват със снимки от щастливото събитие

# 596
 wavey Добро утро и успешна седмица  thumbsup   food010  typeuu
Последно прочетох  Wink  че сватбата на Берен с Кенан ще бъде днес 28.07.   loveuuu  
http://vk.com/berensaat_fan?w=wall-55257822_7851

В превод с  google
Берен Саат | Берен Саат
Днес в 06:33 ч.

# BereSaat

Както вече знаем, днес, 28 юли е дългоочакваната сватба на филмовата звезда Берен Саат и известния поп певец Кенан Догулу. Двамата се срещнаха в рамките на три години, а, ето, те решиха да узаконят връзката си с това, за което ние от сърце ги поздравяваме. От името на нашата група ви щастие, здраве и, разбира се, много detey.Budte щастлив! Спомнете си, че честването ще се проведе в град Лос Анджелис САЩ. Бяха поканени на сватбата малко над тридесет гости, членове на семейството и близки приятели.
 Grinning  А във вчерашния ден /неделя 27.07./ е била традиционната турска "къна" на младоженката  Crazy

С най-сърдечни пожелания за много щастлив и дълъг семеен живот                    

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 10:44 от dai4e

# 597
  • София
dai4e - Поправка, къната е била в събота, защото Белчим пусна снимки вчера сутринта, наше време, а най-вероятно сватбата е била вчера и продължава защото там е само 11ч вечерта на 27.

# 598
Дай и ние да видим снимката  Hug

# 599
  • София
Това е от Едже:

Това е от Белчим

Общи условия

Активация на акаунт