Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 93 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря!
Благодаря най-вече на Дива за честта, с която ни удостои. А-а-а извинявай - НЕ ни удостои, пускаш снимките на други места, не и тук!

Аз също мога да оставя всички тук да ровите за епизодите някъде! Така май ще направя най-добре.

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 13:18 от BaMbIto

# 601
dai4e - Поправка, къната е била в събота, защото Белчим пусна снимки вчера сутринта, наше време, а най-вероятно сватбата е била вчера и продължава защото там е само 11ч вечерта на 27.
Г-це Бу Wink нищо лично  Grinning  но се осмелявам да поясня  Peace че аз мога да чета и в поста си съм сложила кой е източника ми на информация  Joy Joy Joy

И сега с най-голямо удоволствие ще сложа и две снимки от "вечерта на къната" Heart Eyes
 Wink  От Едже Йоренч  /сценарист/    Hug
http://instagram.com/p/q92u_iCzbx/?modal=true

Wink И от приятелката на Берен Белчим Билгин /Ердоган/ която е и "кума" на младоженците  Hug
http://instagram.com/p/q88AHAuBoG/?modal=true

Билчим не за първи път е сред най-обичаните и лични гости на сватбено тържество на ... Берен   Grinning  и това се случи в сериала СЛ като Дефне - сестрата на Ахмет /Джансел Елчин/ на сватбата му с Ясемин  

ПП. Повтарям се със снимките  Wink  но нямам време да си корегирам поста  Hug

# 602
  • AMS
Благодаря!
Благодаря най-вече на Дива за честта, с която ни удостои. А-а-а извинявай - НЕ ни удостои, пускаш снимките на други места, не и тук!

Аз също мога да оставя всички тук да ровите за епизодите някъде! Така май ще направя най-добре.
Привет, момичета!!!
Бамби,  Hug не ми се сърди!!! Засрамих се! Embarassed Стана случайно. Просто видях, че в другата тема има малки неточности и за това пуснах там линковете. Не съм на състезание. Иначе темата, в която беше най-подходящо да се пуснат снимки от вечерта на къната, не съществува. Берен, в ролята на Фатмагюл,  представи този обичай много интересно, с танците, с пените, със сълзите, и ...  Да не говорим, че това са снимки от сценаристката и режисьорката на  КВФГ. Там видях за първи път това:

Очаквам с интерес каква ще е роклята ѝ като истинска булка. Припомням, че това е последната бяла рокля в роля.

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 14:52 от di...va

# 603
 smile3555  Едно много хубаво клипче в руския форум за Берен   thumbsup  с незабравимите ни моменти от сватбите на героините и в нейните сериали    на Ясемин в СЛ  Heart Eyes  на Бихтер в ЗП   Heart Eyes  на Фатмагюл в КВФ   Heart Eyes разбира се и на Ямур в "Интикам" със сърдечния поздрав :  Желаем тебе счастье Берен Саат!  Grinning    
http://vk.com/berensaat_fan?z=video-55257822_169367532%2F2f9090a47954f18f14

Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 22:53 от dai4e

# 604
 wavey Хубав ден  thumbsup
 Wink Отново за сватбата на Берен във фейса  Party
Beren Saat Fans
преди 9 часа

Beren Saat's Henna Night

Marriage ceremony between the duo Beren Saat and Kenan Doğulu which will be on the second day of the Feast (29 - July) in the city of Los Angeles, U.S.A .. relatives and friends went to America to attend the wedding Among these names the writer Ece Yörenç who has published photos from the Henna Night and also has published a picture of the actor Kıvanç Tatlıtuğ and Başak Dizer, and Belçim Bilgin has also published another picture in Beren's Henna Night

Преводът с  google  в спойлера  Crazy
Скрит текст:
Брак церемония на двойката Берен Саат и Кенан Догулу, който ще бъде на втория ден на празника (29 - юли) в град Лос Анджелис, САЩ .. роднини и приятели отидоха в Америка, за да присъства на сватбата Сред гостите любопитство будят сценаристката Ece Yörenç, публикувала снимки от Къна нощ и също е публикувала и снимка на актьора Kıvanç Tatlıtuğ с Başak Dizer, и Belçim Bilgin е публикувала също и друга снимка на Къна Вечерта на Берен

# 605
  • AMS
Момичета, позволявам си да цитирам поста на многоуважаваната от мен Ангела   bouquet, сложен  в другата тема!

"

Кенан е потомствен музикант. Първороден син е на едно от най-известните, през  80-те години в Турция, имена - Озан Доулу. За съжаление, рано е осиротял. Бил е само на тринайсет, когато баща му е починал (на 45 годишна възраст).
  Кенан Доулу се занимава с музика от 6-годишен и има много солидно образование в тази област. Свири на пиано, китара и флейта. Освен певец, той е композитор, текстописец и продуцент. Има преуспяваща музикална компания. Участва на "Евровизия 2007" и стига до четвърто място.

На тазгодишното раздаване на "Пеперудите" направи великолепно дуетно изпълнение на песента "Harika " заедно с Ажда Пекан. (Парчето е на баща му Озан Доулу и навремето певицата го е изпълнявала с него.)

Освен, че е много популярен в Турция като певец (взема по 800 000 лири на концерт), Кенан се слави и като един от най-големите истанбулски плейбои. Имал е сърдечни връзки с дузина от най-красивите и известни туркини. (Естествено, от шоубизнеса - актриси, певици, манекенки...) Какво да се прави, падат си по него жените...  Joy( Но, за това, май вече трябва да говорим в минало време...  Joy)
    Преди година-две, клюкарите-скептици предричаха бърз и очакван край и на любовното му увлечение към Берен, но времето ги опроверга.
    Явно, нашата красавица  е по-различна от другите му "тръпки" и има много ценни качества, щом успя да го отведе до    ...брачното свидетелство.
    Присъединявам се към вашето очакване на новини от "Сватбата на годината в Турция" и разчитам за това на вас.  Peace (Мисля, че не е пресилено да се нарече така това щастливо събитие.  Peace) Тъй като и аз се падам  от страната на булката  Laughing, ви поздравявам с един великолепен клип на нашата "Дива роза".  Heart Eyes
   Посветен е на Берен и също е наречен "Дива". Тя, наистина е такава!  smile3525

"

# 606
Дива  newsm10  благодаря ти за прехвърления пост на Ангела с много интересната информация за Кенан  newsm09  Впечатлена съм и си признавам newsm53 че като я прочетох дори малко завидях за нея на момичетата в темата за Къванч и Берен   smile3506
Поздравления за хубавия ти клип "Дива" newsm51  и не само за него   newsm10  но за сватбения ден на Берен това е много сполучлив избор от Ангела  smile3501
Спокойна нощ   sleepuu
ПП. В момента гледам преведения 33 епизод на Интикам с руски субтитри във :   http://vk.com/berensaat_fan?w=wall-55257822_7865

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 02:19 от dai4e

# 607
 married married married

Дъга е започнала превода на 33 еп, аз днес ще наредя преведеното. Принципно рускините са готови и с 34 еп,  но ще забавят пускането му, за да напредна аз с 35 еп.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 12:45 от BaMbIto

# 608
married married married

Дъга е започнала превода на 33 еп, аз днес ще наредя преведеното. Принципно рускините са готови и с 34 еп,  но ще забавят пускането му, за да напредна аз с 35 еп.
Бамби     newsm10 smile3501 newsm51
А снимките на Берен са  newsm74  приказно красива ефирна като "русалка със своя принц"   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 609
Здравейте!
Не съм влизала много отдавна,но не ми се иска всеки път да казвам,че ще гледам епизодите,а все да не намирам време за прекрасният ни сериал!
Искам отново да благодаря на Дъга и Бамби,че всеотдайно превеждат този прекрасен сериал. Ако не сте вие,ние щяхме да си правим съчинения върху картинки.  bouquet  bouquet  bouquet
На всички,които неизменно минават през темата искам да благодаря,че я поддържате жива.

На нашето прекрасно момиче мога да пожелая много семейно щастие. Дано усмивката винаги огрява лицето й ,в нейните очи нека се отразява любовта. Прекрасна е,както винаги!

Много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички! Лек ден!

# 610
  • На изток от рая...
Снимките са като от приказка. Много нежна, ефирна, красива Берен, а на фона на орхидеите наистина е като фея. Дори и Кенан харесвам. А и как да не го харесвам като прави момичето ни толкова щастлива...

# 611
# 612
  • AMS

Two Hearts

Момичета, и аз да изразя възхищението си от нашето момиче!!!

Да са здрави и много щастливи!!!

Two Hearts

Two Hearts

# 613
Още малко снимки от събитието:

# 614
 wavey  Добро утро и хубав ден  thumbsup
Дива  

Two Hearts

Момичета, и аз да изразя възхищението си от нашето момиче!!!

Да са здрави и много щастливи!!!

Two Hearts

Точно това чувствам и аз  lovekiss  възхищение   Kissing Heart  от всичко видяно и прочетено за  Берен   Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Впечатлена съм от избора на място за сватбата на нашето момиче като гледам снимките  Peace и имам усещането за един  невероятен послеслов на нейния и наш сериал Интикам  newsm26  

http://vk.com/search?c%5Bperformer%5D=1&c%5Bq%5D=Ya%26%23287 … Bsection%5D=audio

Wink  Почти съм сигурна  Grinning че в това няма нищо случайно  Peace защото знаем от репортажите с Берен за пълната подкрепа и кураж от Кенан при заснемането на този сериал   Heart Eyes  и никакъв Али за мен вече няма на финала  Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 08:59 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт