Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
 Wink   Не само в нашата тема има  "беренгинки"   Peace  Grinning    Hug

Intikam - مسلسل الانتقام
 4 януари

Beren Saat Arabia

Има много хубави коментарии за красивото им приятелство и в сериала  Peace  и в реала  Laughing

# 76
Някои са в очакване на 38 епизод, други пък чакаме да излесе 22 еп на руски език, какво да се прави всеки чака нещо  Hug

# 77
  • AMS

Привет, момичета!
Да видим продължението на Intikam!

# 78
 running  Добра вечер и приятно гледане и от мен   bye
Дива  Hug  Дъгичка   Hug   Beren Tatlitug   Hug

# 79
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey wavey wavey

Дайче,Бамби,Дива Hug Hug Hug

Към плаката сложен от Дива прибавям и текста.

Вече нито Хакан,нито Али ще могат да попречат на Ямур!
Тя става още по-настойчива и опасна от преди!

Чака ни много напрегната и тъжна серия. Няма озет,така че приятно гледане!

# 80
# 81
Момичета, добър вечер!  Hug Hug Hug

И аз съм тук за поредната доза интересни случки   bouquet

Милата Джемре тъкмо намери сестра си, обикна я и я изгуби...но не съвсем.

# 82
Изглежда този епизод ще бъде изпълнен със сълзи...

# 83
Чики Hug

След цяла вечност мааалко превод от рускините. Колкото да не е без нищо.

Дерин казва на Ямур,че й е много благодарна за това,че й е подарила нещо,
за което винаги е мечтала- истинско семейство-мъж,собствен дом и детенце.
И...сестра.

Шахика е много притеснена,защото нямат новини от Тахсин.
Притеснява се обаче не толкова от факта,че едно съвсем малко детенце
може да остане сираче,а какво ще си помислят децата им.

Али казва на Ямур,когато идва в къщата й: Аз съм с теб.

Ямур: Когато бяхме на гробищата ти каза друго.

Али: Тогава умирах от мъка и бях много ядосан.
Моля те да ми простиш!

Ямур: Не ми казвай да се успокоя и да ти простя. Не мога.
Тази война не я започнах аз,те я започнаха. Не мога да се откажа!

# 84

Али охранява Диджле и бебето. Не знам защо руската преводачка е решила че се казва Гюзде. Добричкят Хаки даде на Дижле програмата,заради която я изнудват,за да спаси баща й. Ямур не е много съгласна с това и иска да го обсъдят,но Хакан е решил.
Али й казва,че трябва да бъдат готови на всичко.
На Диджле обаче това не й харесва.
Очевидно настъпи момента,в който и Рюзгяр ще започне своето отмъщение. Той е направо бесен. Каква беше тази снимка на Ямур и Дерин от изправителния дом и какво обяснение даде Ямур за нея ,много ми се иска да знам.
Но на Рюзгяр определено му падна пердето.

Емре изказва притесненията си за състоянието на Джемре.
Смята,че случилото се може отново да я тласне към хапчетата и алкохола и да изпадне в предишното състояние. Трябвало тя да не научи истината.
Диджле се чуди кой я изнудва след като Нурдан вече не е жива.

На тази преводачка половината неща,които пише не разбирам какво иска да каже.
Сменя имената на половината герои и имам чувството ,че не е гледала всички серии и стреля в тъмното. Но за мен всяка дума е от значение,защото аз самата нищо не разбирам.  За съжаление я няма вече моята любимка Илая. Тя беше страхотна.

# 85
  • AMS

Момичетаааааааааа, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Страхотна серия!!!
Пак ни изненадаха на финала!
Истинската Дерин е решена на всичко!!!

# 86
Серията беше направо …уау..
Последно от това,което разбрах от превода.

Али се разочарова от това,което му каза Ямур. Че ще продължи с отмъщението си с нова сила след случилото се и ще направи така,че и Арсой да загубят децата си…
Ямур е решила отново да се възползва от Емре. Али казва на Ямур,че винаги ще бъде до нея и на нейна страна,но не може да понесе да гледа Емре близо до нея и да става свидетел на отношенията им.Дали това писмо,което Ямур остави на Рюзгяр по някакъв начин ще попадне в ръцете на някой друг,например Аслъ....

Изпуснах много неща,но Ямур наистина ли изхвърли диска ? И наистина ли в това писмо тя разказа цялата истина на Рюзгяр и го подписа с истинското си име-Дерин Челик.
Една от най-интересните и заплетени серии, а в главата ми хвърчат сто бръмбара.  smile3517
Извинете ме за глупостите,които написах.

След толкова тъжна серия,малко разведряване с една хубава снимка от сета-Ямур и Тарък.

П.П. Поправям се,снимката си е от епизода,но аз понеже я намерих  в английския форум,където е публикувана преди да започне епизода и си помислих ,че е от сета.Това е от нещата,които съм пропуснала докато надничам тук и там.  Laughing

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:59 от * Дъга

# 87
Дива    #Crazy  Страхотна серия наистина ... Очаквах, че ще има напрежение  Shocked  но толкова динамично развитие  ...  Ямур хвърли хард диска ли  newsm78  дано не е ... Струва ми се, че преди това в болницата го даде на Хакан  Thinking
Рюзгяр притисна Ямур с въпроси като и показа и снимката  ... И нима Ямур вече му признава с писмо, че е Дерин ...
Дано Краличката да има възможност да ни помогне с малко превод ...  Praynig  
Дъгичка   Hug  Рускините попреведоха ли още малко  Embarassed Praynig Hug
ПП. Ти вече си сложила още превод  Peace
 ooooh!  За последно Ямур пък на свой ред направо сбърка Емре с въпроси  Naughty ама си го заслужи ... А пък Халдун и Шахика едва ги гледам вече и синковеца им Емре още им се води по акъла ... 

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:55 от dai4e

# 88

http://www.youtube.com/watch?v=MMsnaZPdCnE - 2 част

http://www.youtube.com/watch?v=remD4iT5nIo - 3 част

http://www.youtube.com/watch?v=fHjru5oj91E - 4 част

http://www.youtube.com/watch?v=McUO_YbOXeo - 5част

http://www.youtube.com/watch?v=lzpslhEUFns - 6 част

http://www.youtube.com/watch?v=pr1BS7VPxis - 7 част

http://www.youtube.com/watch?v=q15lhwMrVLA - 8 част

http://www.youtube.com/watch?v=QdmcS_7Rl9Q - 9 част

Отново много хубав епизод!  bouquet

Дъгичка, благодаря ти за превода в ефир  Hug

Момичета, от мен лека нощ  Hug Hug Hug

# 89
  • AMS

Момичета,
Само в телеграфен стил.
Ямур хвърли харддиска в морето. /В болницата Хакан настоя да му даде пистолета си./
Привика Емре на вечеря, за да му даде да разбере, че знае всичко за смъртта на Дерин и да го "попита" има ли съвест.
Рюзгар вече има доказателство, че Ямур и Дерин са се познавали от преди - снимката от изправителния дом.
През нощта Ямур написа писмо до Рюзгар, в което му разказа всичко. Ама всичко.
Сложи медальона и  го подписа с името Дерин Челик.
На сутринта, когато тя носеше писмото на Рюзгар, в същото време Емре пътуваше и каза на шофьора - Към полицията.

Дайченце, Hug Чики,  Hug Дъгичка,  Hug  Бамби,  Hug благодаря ви!!!

Момичета, дописвам поста си.
Не мога да не споделя радостта за Берен.

Берен Саат спечели за трети път годишна награда  Yılın Yıldızları Ödül Töreni за най-добра филмова актриса за 2013г. Наградата се присъжда за ролята ѝ във филма Моят свят.

Скрит текст:
Star of The Year Beren Saat while the third time!
Beren Saat was chosen the best movie actress by Stars of The Year Ceremony. Also she won her first award with her fascinating perform in My World (Benim Dünyam) movie.

Yılın Yıldızı 3. kez Beren Saat!
Beren Saat 12. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde yılın en beğenilen kadın sinema oyuncusu seçildi. Aynı zamanda Benim Dünyam filmindeki büyüleyici performansıyla ilk ödülünü kazandı.

Ето и какво е казала на церемонията, при връчване на наградата.

Скрит текст:
"Good evening!

Since the first time I won an award here, I think that all the students have changed by now. I mean they must have graduated. The new generation that came here and gave me this award for the first time as a cinema actress made me really happy. I congratulate you for the organization. Every year I come to find the event is bigger than the previous one, you even decorated the road this time (laughter). I really congratulate you for this ceremony and I thank so much everyone who voted for me, knowing that you stand by us makes us stronger. Yildiz university is very special for me... I'm so excited I don't know what to say anymore!! Thank you"

Beren Saat Greece

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 03:23 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт