Болка при взимане на секрет

• 1 200
  • 5
  •   1
Отговори
Скоро ходих на гинеколог за взимане на секрет и си умрях от болка,девствена съм,затова ли толкова много ме боля? Не знам,трябва да ходя пак,а болката е много голяма. Една приятелка ми каза,че е възможно да ме е отворила и че някаква друга гинеколожка й е казала,че не може да се взима секрет на девствено момиче? Според вас?

# 1
  • Под гъбата
Скоро ходих на гинеколог за взимане на секрет и си умрях от болка,девствена съм,затова ли толкова много ме боля? Не знам,трябва да ходя пак,а болката е много голяма. Една приятелка ми каза,че е възможно да ме е отворила и че някаква друга гинеколожка й е казала,че не може да се взима секрет на девствено момиче? Според вас?
Нали не мислиш, че  свестен гинеколог няма да може да различи девствена ципа? Ако отиваш за пръв път на такъв лекар страхът или по скоро неудобството може да е в повече. Никой не казва, че най-приятното нещо, но с времето се свиква

# 2
Най-вероятно е била по-груба лекарката.

# 3
Значи няма как да ме е отворила,така ли? И има ли начин,при който да не ме боли толкова Sad

# 4
Не те е "отворила", споко. Трябва да са по-внимателни лекарите просто.

# 5
И има ли начин,при който да не ме боли толкова Sad

Има начин, намери друг лекар. Обикновено жените гинеколози са по-груби от мъжете. Не всички, естествено, но повечето.
Потърси мнения за специалистите във вашия град и виж кого препоръчват като по-внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт