Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мелис,няма да ги види,вие къде видяхте,че ги вижда,тя в стаята неговата беше,като викаше Керем,и така намери обецата  Peace

# 616
Кой знае по къв малоумен начин е паднала обецата, тия си мислят, че ще ни накарат кой знае кво да си помислим  Joy Joy Joy Сигурно е седнала на леглото и хоп  Joy Joy
То е ясно, че първо и да стане нещо между тях, няма да е в неговата стая  ooooh!

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мелиска в реклама

# 618
  • София
Не в новогодишната нощ Мише,мисля че когато е отишла до тях,защото тя я намира в леглото на Керо,Мелис  Peace
Те от целувката,се пренасят на яхтата и там тя му казва да пожелае сняг,че много искала и о чудо почва да вали сняг  Joy Joy Joy
Ама какви са махилени и двамата,и тя как си го гали по лицето ,пу красоти  Heart Eyes Heart Eyes
Миче,лека  Hug Hug

Да де, Ирка, ама кога пада обецата? След целувката отиват на яхтата, а после? Тя се прибира и на другия ден отива у Керем ли и там загубва обецата  newsm78 Тук ми се губи връзката  Rolling Eyes

# 619
  • В света на мечтите... ❤
 smile3535 smile3535 smile3535

Ко си прайкате  Hug Hug Hug

Видях,че за хана в стаята на Керемчик сте си говорили,ако имате време да отскочим и ние да се поразходим там  Mr. Green

Ивче  Hug ,Мими Hug  лека и мека,милички и разкошни сънища  smile3524 newsm46 smile3524

# 620
  • Керодиспансера
Кой знае по къв малоумен начин е паднала обецата, тия си мислят, че ще ни накарат кой знае кво да си помислим  Joy Joy Joy Сигурно е седнала на леглото и хоп  Joy Joy
То е ясно, че първо и да стане нещо между тях, няма да е в неговата стая  ooooh!

Тери, изобщо не си мисля че нещо са направили , по-скоро двамата да са скроили номер на Мелис-  той знае че ще отиде, няма го ,а обицата на леглото.....Ние просто не знаем последователността на действието, защото по принцип във фрагманите е объркано

# 621
  • Керодиспансера
ДАНИ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 622
  • София

Тери, изобщо не си мисля че нещо са направили , по-скоро двамата да са скроили номер на Мелис-  той знае че ще отиде, няма го ,а обицата на леглото.....Ние просто не знаем последователността на действието, защото по принцип във фрагманите е объркано

Според мен не е нарочно. Тя е седнала на леглото и обецата е паднала, да речем, че той я е прегърнал или тя просто си е съблякла якето  Peace

# 623
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е Мише,то ако хванем логиката няма да гледаме серията  Mr. Green

# 624
  • София
Е Мише,то ако хванем логиката няма да гледаме серията  Mr. Green

Joy и ти си права

# 625

На Ханде рекламата е по-яка,там се облизват,шоколад има  ,а тука нашата само зъбките си показва  Mr. Green .Между другото май има малко подобрение в зъбите й,защото тази вечер като се загледах в Огледален свят са и страшно зле там,сега ми се струва,че малко ги е пооправила,или само така ми изглежда  Thinking

# 626

love001   love001   love001

# 627
Или обицата се е закачила на  палтото му   и той като се е прибрал  си е хвърлил  палтотo на кревата и  обицата е паднала Grinning Grinning

# 628
  • Керодиспансера

# 629
  • София
Или обицата се е закачила на  палтото му   и той като се е прибрал  си е хвърлил  палтотo на кревата и  обицата е паднала Grinning Grinning

Да, ама тя на снимките е с една обеца и с други дрехи т.е. с полото  newsm78

Според мен обецата пада при прегръдката от предния пост   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт