Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 846
  • 740
  •   1
Отговори
Gunesi   Beklerken

Резюме:
 Зейнеп е младо момиче което живее с майка си в село и води скромен и спокоен живот заедно с нея.За съжeление обаче нещата не вървят на добре и Демет губи всичко което има и шивашкото си ателие.Междувременно Жале нейна приятелка от детството и подава в ръка в този труден момент.Тя е директорка на един от най-престижните колежи в Истанбул-Колеж Сайер.Въпреки че Зейнеп не желае да се принесе в големият град по настояване на майка и която иска дъщеря и да се изучи и крои мечти за нея те заминават за Истанбул.Но всъщност Жале има други намерения,тя крие тайна която може да обърне живота на всички с главата надолу.Зейнеп е младо инатливо момиче до последна степен,безмилостна и щура още от първият ден тя си взема проблем на главата като започва да се занимава с един от най-непокорното момче в училището Керем и стават врагове.Керем е момче което до ден днешен е правило каквото си поиска,разглезен и използващ фамилията си пред всички в училището единственият който опитва да му се противопостави е Зейнеп.Зейнеп която вижда безмилостният Керем успява да му се опълчи.След като вижда нещата които Керем причинява на Зейнеп най-добрият му приятел - Баръш с който той е израснал от детство и чуства като свой брат и подава ръка в този момент.Зейнеп е привлечена от Баръш и неговото топло и мило държание,но има и друго Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището- Мелис.Мелис е дъщеря на учителят по физическо - Джихан.И за съжаление много силно влюбена  в Керем.Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището си,майка и Демет започва работа при сестрата на Жале - Мелда в модната и къща където има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Гьокхан Хорзум
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

В ролите :

Сериалът може да гледате
всяка неделя от 20.00 часа по KANAL D

Тема 1 Тема 2 Тема 3Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7 Тема 8 Тема 9 Тема 10 Тема 11 Тема 12

# 1
  • в очите на дъщеря си
Благодаря за темата.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз гласувах , че ще си тръгнат преди да се е появила Мелис. Мисля си, че ще отидат някъде само двамата и ще бъде мн романтично.  Peace

# 2
Благодаря за новата тема!Тери   bouquet

Аз гласувах с друго,тъй като не знам какво да очаквам честно казано.  Peace

Тинче, винаги ми е хубаво да те чета,такъв позитивен човек си.  Hug Peace

Joy

# 3
 Hug  Благодаря за новата тема  Hug

# 4
Влади,честито облекло  Hug

# 5
Тери  Hug, благодаря за уютната темичка, да си я изпишем с кеф!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 6
Влади,честито облекло  Hug

Мерсиии Hug Embarassed Реших и аз да  пременя Simple Smile  Embarassed

# 7
  • Под Сините камъни
Цоп и аз тук.
Тери благодаря ти за новата темичка  Hug
Честити дрешляци на Тери и Влади.По последна мода са  Heart Eyes

# 8
Тери  Hug благодаря за новата темичка, да си я изпишем с много красиви моменти newsm51 newsm51 newsm51

Влади  Hug Тери  Hug Тинче  Hug Ани Hug честити нови дрешки  bouquet  bouquet  bouquet

# 9
  • В света на мечтите... ❤
Хопала и тук да се цопна  #Milti

Тери,мерси,душицо,че спаси положението,благодаря за темичката  newsm51 newsm51 newsm51

Влади,честита премяна,разкошна е  Heart Eyes  newsm51 newsm51 newsm51

Ивче Hug Heart Eyes ,колажчето е много готино  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цункам ви всички   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001

И отивам да захлебя  eat

# 10
# 11
  • Под Сините камъни

# 12
Пепи,ЗейКерски красоти  Heart Eyes

# 13
  • В света на мечтите... ❤
Пепи  Hug   love001 ,големи красоти си напускала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 14
  • София
От първите съм! Hug Дидеbouquet
Явно е имало целувка - или тази вечер, или утре ще я гледам. Party Party Party Тамън смогнах да изгледам "Чучулигата", че отдавна ми беше цел (обожавам книгата), та сега не мога да се освестя къде съм. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт