За пореден път концерта на на Пайнер в новогодишната програма.

• 4 869
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
  • Под гъбата
Не мога да ви се начудя значи! newsm78 Аз тази телевизия я слушам само когато готвя и абсорбатора ми бръмчи на главата. Такъв ритъм следвам в забъркването на манджи, че чак се учудвам на темпото си Mr. Green
На 31 декември няма да готвя и съответно този тъй ценен концерт ще го пропусна Peace

# 16
  • където ми харесва
Аз пък се чудя, на Нова Година кой гледа телевизия?! ooooh!

# 17
аз ще гледам ТВ  Peace и да кажа Зимна роза и като пийна не им се кефя и не ги разбирам  Peace
Аудиторията им е предимно детска или по точно юношеска според мен , съдя по снимки от фейса

# 18
  • гр. София
Това за пийването беше шега.

# 19
  • ❌❌❌
Да се чуди човек кой ли ги слуша. Когото и да питаш , не може да ги понася, пък после рейтингът им най-голям  newsm78 Joy
newsm62
Не знам защо, но се сетих и за още нещо, на което се натъкнах преди време в един руски форум...
Скрит текст:
Темата е "Как зовут ваших детей?"...

# 20
 Shocked Shocked а аз бях чула за някакъв кореец с татуировка лика му  Shocked

# 21
  • гр. София
(между)народната любов е голяма работа!

# 22
Това за пийването беше шега.

Не е шега пийването! Ако не беше то, много вечеринки нямаше да изтраем.

# 23
  • гр. София
Имах предвид, че се пошегувах с Marry Djane  Peace

# 24
Имах предвид, че се пошегувах с Marry Djane  Peace

Аз се шегувам с теб! Grinning

# 25
  • гр. София
Да ти кажа, това, което ти написа, никаква шега не е, а чиста и неподправена житейска истина.  Laughing

Не е шега пийването! Ако не беше то, много вечеринки нямаше да изтраем.

# 26
Аз пък харесвам чалга, а като тийн бях луда блек-метълка  Mr. Green Чалгата има много хубав ритъм за танцуване и вдигане на настроението. Друго би ме издразнило в новогодишната нощ - да слушам песни за синовната обич, как от извора на колене се пие, сине, мой ангеле и подобни. Все едно съм на погребение. По-добре да ми излезе една Андреа по цици и да пее за кекс, отколкото оркестър с местно облекло и кака с роклята й от бала през 95-та да изпълняват "народни" песни.

# 27
Аз пък харесвам чалга, а като тийн бях луда блек-метълка  Mr. Green

Ти си феномен.

# 28
Защо? Аз продължавам да харесвам блек-метъл. Просто не ми отговаря толкова често на настроението, както едно време. Явно съм била доста агресивна тийнейджърка. Освен това бях и голяма поза по отношение на външния вид - само черно, шипове, вампирски грим. Няма никаква принципна разлика между проявленията на музикалните течения, ама ходи го обяснявай това на интелектуалци, които чалга не понасят... до третата ракия.

# 29
Няма никаква принципна разлика между проявленията на музикалните течения, ама ходи го обяснявай това на интелектуалци, които чалга не понасят... до третата ракия.

Разликата е фундаментална. А казах, че си феномен, защото наистина е феноменално да харесваш бляк метъл и като се измориш от него да минеш на чалга. Не че е невъзможно, явно.

Общи условия

Активация на акаунт