За пореден път концерта на на Пайнер в новогодишната програма.

• 4 869
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Коледния концерт на Веско, телевизор 135см в HD и вкусната ми храна в чинията -несъвместимо.
Зорлем изтраях 20-тина минути, но като взе да му лепне панталона, любезно възразих на свеки и смених канала Tired
Вчера гледах Съдебен спор или нещо подобно с "меринджея" и тъща му. Та там се яви едно русо привидение - какво беше това същество? Певица ли е или....

# 46
  • София
Моля, не закачайте Веско Маринов, че щерка ми му е върла фенка. Имахме "щастието" да попаднем на негов концерт лятото на морето и дъщеря ми ни държа два часа и половина на крак. Беше изпаднала в екстаз.  Mr. Green

Вчера гледах Съдебен спор или нещо подобно с "меринджея" и тъща му. Та там се яви едно русо привидение - какво беше това същество? Певица ли е или....
Използвам възможността да попитам какво е меринджей? Чувам да се спряга тая дума, но така и никой не ми обясни значението й.

# 47
  • София
Ето тази красота изгледай, Тонка:
http://www.youtube.com/watch?v=t5cZcb8jn5g
меринджей-мениджър? или аз нищо не разбрах?

# 48
  • София
Жива да си, Валенце - най-накрая да ме светнат!  Grinning  Hug

# 49
  • София
Жива да си, Валенце - най-накрая да ме светнат!  Grinning  Hug
Моля, моля! Това клипче го показвам всеки път на мъжа ми, ако нещо ме обиди на многознайка, многоговореща и подобни неща.
Що се отнася до Веско Маринов, дъщеря ти е от моята партия. Аз без бой си признавам, че има една песен негова, балада, която мога да слушам по всяко време. Повтарям- да слушам, не да гледам. Laughing

# 50
По тв добре, няма да ни изоставят, ама на площада няма ли да пее някоя Анелия, Камелия, Ивана.

# 51
Та там се яви едно русо привидение - какво беше това същество? Певица ли е или....

Да, с диплома за висше образование, а не можа да завърже едно смислено изречение. ooooh!

# 52
  • София
Е,ама той е от 00.30ч.,смятам да съм в хоризонтал тогава,и без това от сега ми се спи...
Споко,чалгата умира,съвсем скоро ще е в историята....Амин!  Praynig

# 53
Всеки казва , че не слуша чалга ,ама като пие 2 ракии и е пръв на дансинга- това са мои наблюдения  Laughing

# 54
  • София
Ракия не обичам и нямам представа къде е най-близкият чалга-дансинг, че да се озова там. Нямам приятели, които да успеят да издържат чалга, благодарение на алкохол.

# 55
Всеки казва , че не слуша чалга ,ама като пие 2 ракии и е пръв на дансинга- това са мои наблюдения  Laughing

Нормално е да са ти такива наблюденията в чалготеката.   

# 56
  • София
Чак ми е неудобно да си призная, че не слушам чалга. Приятелите ми - също. Позор.  Mr. Green

# 57
  • гр. София
Тони, лъжеш като дърта циганка. Не слушала чалга! Ай моля ти се!
Не разбра ли, казаха ти го - всички слушат.

# 58
  • София
Тони, лъжеш като дърта циганка. Не слушала чалга! Ай моля ти се!
Не разбра ли, казаха ти го - всички слушат.
Blush
Брои ли се, ако случайно чуеш няколко чалга-акорда, докато минаваш покрай кварталния пазар или някое кръчме?!  Mr. Green

# 59
  • гр. София
Ми брои се, как. Признай си, че нарочно минаваш край въпросните кръчмета и пазари - само и само да чуеш чалгица.

Общи условия

Активация на акаунт