Игрите на Глада ~ The Hunger Games

• 1 825
  • 9
  •   1
Отговори
Добре дошли в темата за Игрите На Глада (всички филми и книги). Мястото на всеки фен (или както аз го наричам - сойка присмехулка) е тук! Дано се забавлявате в темата!

# 1
  • София
Чакай още на първа страница да си заплюя Цина/Сина, че да са ясни нещата Naughty Също така се окичвам със сойката Laughing
Луда съм по този филм, лудааааа!

# 2
Щом приемате присмехулници?!  Grinning

# 3
  • sf
И аз тук  Mr. Green
Гласувах за Финик,че ми е още пресен  Joy Вече два пъти гледах филма и се чудя дали да ида пак. Нямам търпение за продължението, макар че третата книга едва я изчетох.
Само дето ще я правят на два филма и се чудя какво толкова ще развлачват  Rolling Eyes ама айде, нека има за гледане  hahaha

# 4
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде и аз тук ... "Барабар Петко с мъжете"  Joy Под давление на голямата гледах по телевизията първия филм, после ме завлече на кино за втория ... Излизайки от киното - "И сега коя твоя приятелка има книгата, че не мога да чакам още два филма до края?"  Joy Първите две книги не съм чела, но чисто психологическата война вътре в душичката на мацката ... Абе,  хареса ми книгата и не мога да си представя как ще я направят на филм ...

# 5
Добре дошли в темата за Игрите на Глада! Дано се забавлявате! Аз съм Дъгичка. Как да ви викам на вас?

От геройте аз гласувах за Катнис, Джоана и Сойката.
Катнис, защото... е мисля че на всеки би му било достатъчно ясно.
Джоана ми е като идол. Не й пука какво ще направи капитола. Смела е и атакува на момента.
Миналата седмица си направих прическа точно като нейната. Моето име в действителност е Йоанна, което на английски си е Джоана. И съм луднала по една готварска брадвичка, която видях в Карфур. Не спрях да мрънкам на нашите да ми я купят  Laughing
Сойката си я имам на брошка (в смисъл съм си купила). Защото е символ на революция, а аз се бунтувам срещу нашите понякога. Също защото е накак готина птичка.

Чела съм книгите и сега ги препрочитам на Английски. Първия филм съм го гледала 3 пъти, а втория - два пъти на кино.

# 6
Хареса ми филма Heart Eyes И двете части,но книгата много повече,макар,че все още я чета.
Иска ми се да я бях прочела преди да гледам филма BlushГуби се тръпката Crossing Arms

# 7
  • София
има тема за филма, която е от доста време и феновете сме събрани там.

# 8
има тема за филма, която е от доста време и феновете сме събрани там.
Можеш ли да ми пратиш линк, защото търсих и не намерих?

# 9
  • срещу двата комина :)))
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673991.0

тук сме още след излизането на първия филм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт