Къде в Бургас? (39)

• 70 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Случайно някой да знае какви са цените на шейничките в Джъмбо? Не ми се дават много пари, защото в Бургас сняг повече от ден трудно се задържа
Ходих преди 2 седмици, имаше по 9.99, 14.99 и 19.99лв, не знам в момента какво има като наличност.  Peace

# 241
Много благодаря

# 242
Къде се поставя надпис в/у тениска? В някое фото ли да питам? Знам че има в инет, но искам аз да си дам тениската, понеже стандартните все са ми къси. И колко взимат за тази услуга?

# 243
  • Бургас
В "Странд" в M&Co имало големи намаления на бебешки и детски работи. Някой ходил ли е да сподели какво има, че в това време бая се чудя дали си струва да се хлъзгам дотам?

# 244
  Здравейте ,някой знае ли откъде мога да си купя тъмно ,ароматно какао?

# 245
  • София
Момичета, къде се продава домино за лице? Може би в Джъмбо, но ако има някъде и в центъра, кажете, че не ми се ходи чак до Джъмбо.

# 246
Къде се поставя надпис в/у тениска? В някое фото ли да питам? Знам че има в инет, но искам аз да си дам тениската, понеже стандартните все са ми къси. И колко взимат за тази услуга?
В рекламните агенции. Цената зависи от големината на надписа.

# 247
  • Бургас
Момичета, къде се продава домино за лице? Може би в Джъмбо, но ако има някъде и в центъра, кажете, че не ми се ходи чак до Джъмбо.

В центъра не знам, но в Аико-то в Славейков имаше преди

# 248
  • Бургас
В "Странд" в M&Co имало големи намаления на бебешки и детски работи. Някой ходил ли е да сподели какво има, че в това време бая се чудя дали си струва да се хлъзгам дотам?
Всички магазини в Странд, които предлагат детско облекло са с до 70% /минимум 50%/, но тъй като намаленията текат отдавна вече много се обра. Просто зависи какво търсиш, но съм сигурна че ще си тръгнеш с покупки и то не само за бебе, а и за себе си.

# 249
  Здравейте ,някой знае ли откъде мога да си купя тъмно ,ароматно какао?

Аз бих ти препоръчала да си купиш натурални какаови зърна и да ги смелиш (от био магазин например). Но цената им е по-висока.  Peace

Можеш да провериш и в магазините за 1 лев  Peace

# 250
  • Бургас

Виж магазинчетата за парти артикули и фойерверки. Сещам се за един - на ул. "Кирил и Методий", Асико - почти на края на улицата, като тръгнеш от църквата към бул. "Демокрация". Както и на "Кригея" - пресечка е на ул. "Кирил и Методий", ул. "Страхил" 6.

# 251
  • София
Супер, мерси за идеите, утре ще проверя.

# 252
какао много силно ароматно и тъмно на цвят има на Пикадили ,  аз за Тирамису взимам от него почти като шоколад е

# 253
  • Бургас
Къде продават подобни големи кутии
http://www.lifesweeping.com/wp-content/uploads/2010/05/Large-Pla … Storage-Boxes.jpg
на ниски цени. Трябват ми няколко, но по големите магазини са от порядъка на 40лв. бройката, което ми идва множко.

# 254
за кутии - на Айко са значително по евтини , но зависи от размера все пак

Общи условия

Активация на акаунт