Къде в Бургас? (39)

• 70 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Такива кутии съм виждала в Джъмбо, но не знам колко струват. 

# 256
  • София
В Баумакс и Практикер също мисля, че има.

# 257
  • Бургас
Да, вече проверих в Баумакс, Практикер и Карфур, но както казах са по 40лв.

# 258
# 259
  • БУРГАС
Бихте ли ми препоръчали добър шивач на пердета. Купихме ги от Бриколажа, но не ги оставихме там и сега незнам къде.

# 260
Момичета някой ако иска безплатна демонстрация на Рейнбоу да ми пише на ЛС телефон и име! Hug

# 261
Момичета някой ако иска безплатна демонстрация на Рейнбоу да ми пише на ЛС телефон и име! Hug
Лелее,тези мацки направо ме забиха в земята.Дадох им чисто нов матрак за кошарата на детето да го минат...те го изкараха едва ли не смъртоносен newsm78.След като ми вкараха оферта за пране на дивана от 180лв и ги изпратих,егати избиването на тази прахосмукачка Joyиначе беше забавно

# 262
  • Бургас
Лелее,тези мацки направо ме забиха в земята.Дадох им чисто нов матрак за кошарата на детето да го минат...те го изкараха едва ли не смъртоносен newsm78.След като ми вкараха оферта за пране на дивана от 180лв и ги изпратих,егати избиването на тази прахосмукачка Joyиначе беше забавно

И у нас дойдоха веднъж. Една позната им дала телефона ми. Звъняха ми до скъсване докато не се съгласих да дойдат у нас. Направиха ми презентацията, след което започнаха да ме офертират. Какво й плащаш - едни 5 бона Grinning Но можело и на разсрочено плащане - първоначална вноска + няколко години подред по 100 лв на месец /"Какво са едни 100 лева на месец" ми вика едната/. После ме накара да й дам няколко имена на мои познати /че да отидат и у тях/ и почна да ме разпитва с какво се занимавали хората, т.е какво работят, дали печелят добре. И нас ни разпитаха за доходите ни - нищо не им казах, егати  ooooh! Ми за какво да си губят времето с някакви прости бачкатори. Хареса ми прахосмукачката, но никога не бих дала 5 бона за нея. Малко скъпо ми изглежда, а самата прахосмукачка ми се видя много made in Сhina.

# 263
Правя услуга на приятелка.До сега не са идвали у нас,защото не съм искала....но знам,че правят безплатна демонстрация,като разбира се си предлагат и прахосмукачката за закупуване....но пък да предлагат 180 лв за почистване на диван.,....това не бях го чувала Shocked

# 264
И за мен тази цена е висока и не бих я купила никога,но пък едно почистване не би се отразило зле дори и с офертите им....но пък моя мъж не ги иска и никога не съм се възползвала  Laughing

# 265
Имам познати с такива прахосмукачки.Всички са фанатизирани на тема чистота,до толкова,че всички са болни постоянно.Особено едната ми приятелка се е побъркала,през ден се тупат,перат килими,мебели,матраци,нещо свисти ароматизира,овлажнява.Детето ако е с изцапани обувки (то е на 4г)си ги измива на двора и тогава се качва по стълбите,иначе се вади прахосмукачката и се почва.Другата пък на тема(която и е основна) бацили,паразити,разни всевъзможни гадини е на ТИ отвсякъде.Третата пък не приема гости вече,че много мръсни били.
С мъжа ми стигнахме до извода,че този уред води до някакво психическо разтройство.
 Joy
180 лв за дивана....защото трябвали 15 пъти да го изтупала,още толкова да го изпере,че ставали петна....винаги мога да я взема назаем,ама като се знам,ще вземе точно при мен да се развали...отиде 5 бона за глупости Joy

# 266
  • Бургас
И за мен тази цена е висока и не бих я купила никога,но пък едно почистване не би се отразило зле дори и с офертите им....но пък моя мъж не ги иска и никога не съм се възползвала  Laughing

Да не мислиш, че ще ти чистят. Правят ти демонстрация само върху част от килима и матрака. Аз имах едно малко килимче, с което бях постлала част от стълбите в къщи и направиха презентацията си върху него и върху половината матрака в спалнята. Нищо не ти чистят, само презентират.

# 267
Почистване е силно казано....носят си парцали и си чистят тях,правят ти показно на 20 на 20см на някой мебел и тва е....

# 268
Откъде в Бургас мога да си закупя козметика на Милк шейк?

# 269
  • у нас
Третата пък не приема гости вече,че много мръсни били.
Цитат

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт