Къде в Бургас? (39)

• 70 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Със закъснение
благодаря момичета за четките Simple Smile   bouquet
каква е цената им?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 23:37 от Bukuto0o

# 136
  • До морето :)
Някъде в Бургас дават ли народни носии под наем?

# 137
# 138
  • Бургас
Търся орнаменти за лепене на мебели,нещо не ми върви в търсенето по магазините Simple Smile не е задължително да са дървени,може и пластмасови.Благодаря предварително!

# 139
  • София
Здравейте, къде в мога да си купя цял бански за плуване , очила за плуване и плувна гумена шапка.
в спортните магазини.
Голямо разнообразие на шапки и очила има в едно малко магазинче по Богориди (вървейки към морската )от лявата страна. Съжелявам, но незнам как се казва.
Другия магазин с такива неща е до общината  (точно с/у фонтанчето ), но там не е така по-беден избора 
Peace

Магазинът се казва George's. Наистина е зареден този магазин.

# 140
Здравейте,знае ли някой от къде мога да купя натурален ябълков оцет.

# 141
Здравейте,знае ли някой от къде мога да купя натурален ябълков оцет.
По магазините със сигурност няма. Опитай да намериш някой, който си прави...
Или да си направиш сама:
http://www.zemianazaem.com/archives/213/comment-page-1

# 142
Здравейте, шкафа под мивката ми е почти пред разпадане, може ли някой да препоръча магазин или майстор, който се занимава с изработка на МДФ шкафове за баня? Thinking
От мастерхаус искат да сменяме всичко заедно с мивката, което не ме устойва...

# 143
Здравейте, къде в мога да си купя цял бански за плуване , очила за плуване и плувна гумена шапка.
в спортните магазини.
Голямо разнообразие на шапки и очила има в едно малко магазинче по Богориди (вървейки към морската )от лявата страна. Съжелявам, но незнам как се казва.
Другия магазин с такива неща е до общината  (точно с/у фонтанчето ), но там не е така по-беден избора 
Peace

Благодаря на всички за отговорите, ще разгледам в тези магазини. Точно за зимата ми трябват , за да мога да ходя на плуване в младежкия дом.

# 144
в спортните магазини.
Peace

Благодаря на всички за отговорите, ще разгледам в тези магазини. Точно за зимата ми трябват , за да мога да ходя на плуване в младежкия дом.
Вярно , че така се казваше , голям съм заплес  ooooh! .
papeshonka , айде купувай си нещата и идвай на Младежкия , аз водя малкия там  Simple Smile

# 145
Момичета, търся червилaта на Флормар от серията Selection. Обиколих всички парфюмерии в центъра, но нямат. Да сте ги виждали някъде?

# 146
Някой знае ли къде може да се намери небио кокосово масло? 

# 147
сещам се за това на "Икаров" - в бебешкия магазин "ТЕМА" на 'Македония'22 има от него  Peace

# 148
Благодаря, но ми трябва основно за кулинарни цели, не само козметични. Търся по-голяма разфасовка, 200, 500мл...  newsm78

Биото идва около 40лв за литър, което ми е скъпо.

# 149
  • Бургас
сещам се за това на "Икаров" - в бебешкия магазин "ТЕМА" на 'Македония'22 има от него  Peace

Има ги и в почти всяка аптека  Peace

Общи условия

Активация на акаунт