Къде в Бургас? (39)

• 70 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
В сладкарница АНИ ,питах за моя син за РД лятото тогава ми отговори момичето,  на 3,50 лв парчето е цената за бутикова торта.Не са от най -евтините торти:)

# 181
Иска ми се домашно правена но с парите които може да отделим явно ще се задоволим с торта без фондан и фигурки.

много вкусни са тортите в сладкарничката срещу Щуроманията-Караокето,момичето си ги прави там,но според мен сумата с която разполагате,ще стигне за торта с по-малко парчета,има и на парченца,и може да опитате.Има една белгийска,по-маслена,но много вкусна.
Белгиската е уникална за мен, но не е за всеки вкус. Тежка торта е. Има я и на "сладко и солено". Същата тази майсторка е била в Сладко и солено и от нея са им останали рецептите.

# 182
И от мен един глас за Белгийската торта. Вече 2 -ри път черпя за повод с нея и всеки  ме пита от къде е! И ... не знам колко е тежка, аз без проблем мога да мушна 2 парчета  Embarassed Купувам я от щанда на Сладко и солено в млекарница Добрев.

# 183
  • Бургас
Къде в града има златарско ателие където правят синджири(имат машини) ?

# 184
Миналата седмица в София ми направиха миомектомия Казаха ми в петък да махна конците в Бургас.
Имате ли на идея къде мога да отида. Шева в козметичен.

# 185
Здравейте,
А  какви са ориентировъчно цените в тази сладкарница, която коментирате в последните постове.

# 186
Здравейте,
А  какви са ориентировъчно цените в тази сладкарница, която коментирате в последните постове.
Скъпи са. 3 и нещо на парче идват. Но нямат нищо общо на вкус с евтините торти. Ще знаеш за какво си ги дала парите.  Peace В пъти по-вкусни са ми от Неделя.

# 187
  • Бургас
Здравейте,
 Но нямат нищо общо на вкус с евтините торти. Ще знаеш за какво си ги дала парите.  Peace В пъти по-вкусни са ми от Неделя.
заинтересувахте ме с тези тортички  и взех да се облизвам... но за кои става дума, че са вкусни - за сладкарницата на Ал.Велики или за тези от Млекарница Добрев, защото и двете места са споменати по-горе

# 188
Здравейте,
 Но нямат нищо общо на вкус с евтините торти. Ще знаеш за какво си ги дала парите.  Peace В пъти по-вкусни са ми от Неделя.
заинтересувахте ме с тези тортички  и взех да се облизвам... но за кои става дума, че са вкусни - за сладкарницата на Ал.Велики или за тези от Млекарница Добрев, защото и двете места са споменати по-горе
и в двете сладкарници тортите са идентични и на вкус и на цени,защото сладкарката от малката сладкарничка на Ал.Велики е работило в Сладко и Солено,и аз доколкото рабрах,тя е разработила рецептите.Но и продуктите са качествени.Парче торта е под 3лв,ако говорим за Белгийската,Еклеровата и др.Малка торта излиза към 20лв,но е достатъчна за семееен повод без много гости.

# 189
  • Бургас
тортите в Амадеус също са много добри  Simple Smile

# 190
Кои? На мен са ми еднотипни вътре и изкуствени като суха паста. Не харесвам такива "леки" торти.  Peace Ако ми кажеш, някоя тежка, интересна, нестандартна торта на Амадеус, с радост ще си купя да я опитам.

# 191
  • Бургас
Кои? На мен са ми еднотипни вътре и изкуствени като суха паста. Не харесвам такива "леки" торти.  Peace Ако ми кажеш, някоя тежка, интересна, нестандартна торта на Амадеус, с радост ще си купя да я опитам.
Много хора харесват торта "Листо", пробвала ли си я? Леки са, не натъртващи на шоколад и крем и не мисля че са като суха паста Simple Smile

# 192

Много хора харесват торта "Листо", пробвала ли си я? Леки са, не натъртващи на шоколад и крем и не мисля че са като суха паста Simple Smile
Как си знам, че ще хвалищ листото. Laughing Беше хубава, когато излезе. Вече е ужасно банална, направиха си всичките торти с материала на листото, като видяха, че се харесва. Аз писах, че не обичам леки торти, обичам тежки - с шоколад, масло, ядки(цели), мляко. Не с някаква незнайна химия.

# 193
  • Бургас

Как си знам, че ще хвалищ листото. Laughing Беше хубава, когато излезе. Вече е ужасно банална, направиха си всичките торти с материала на листото, като видяха, че се харесва. Аз писах, че не обичам леки торти, обичам тежки - с шоколад, масло, ядки(цели), мляко. Не с някаква незнайна химия.
Всеки си има вкус Simple Smile Харесвам леки, плодови торти, леки шоколадови, които мога да ги изям, а не 2 вилички и да си оставя парчето. Може би неуместно се намесих в тортите.

# 194

Всеки си има вкус Simple Smile Харесвам леки, плодови торти, леки шоколадови, които мога да ги изям, а не 2 вилички и да си оставя парчето. Може би неуместно се намесих в тортите.
Не е неуместно.  Peace Права си за вкуса. И аз не казвам, че всички харесват тези, които аз харесвам. От тях наистина натъртва и не можеш да си доядеш парчето.

Общи условия

Активация на акаунт