Къде в Бургас? (39)

• 70 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
За торти - поне за 3 момичета от Бургас знам, които правят в домашни условия.
Имат и фейсбук страници. При едната поръчвах лятото - много вкусна.

Амадеус, Захаро - не стават за ядене, според мен.

С тази белгийска ме заинтригувахте...трябва да се пробва. Wink

# 196
На Сладкарски бутик "Креми" Белгийската торта даже не е и много тежка и натъртваща според мен,има блат от ядки и маслен крем,но виж Лешниковата на Захаро е ужасно шоколадово-тежка и натъртваща торта,чак не искам и да си помисля за нея.Но наистина за всеки вкус си има торти и торти.А какво ще кажете за Тарантула-мисля така се казваше на ул.Васил Левски?Още не съм ги опитала, лятото видях че имат  сладкарница в СЛ.бряг?

# 197
  • Бургас
И аз не казвам, че всички харесват тези, които аз харесвам. От тях наистина натъртва и не можеш да си доядеш парчето.
Не мога да си доям парчето ли?! Бих казала: "Никога не ми стига!"

А какво ще кажете за Тарантула-мисля така се казваше на ул.Васил Левски?Още не съм ги опитала, лятото видях че имат  сладкарница в СЛ.бряг?
Почти всичко вече съм им опитала. Единствено бадемовата смело мога да кажа, че е чудесна. Но не й отиват 4,90 лв за парче! На 4 лв я оценявам. Simple Smile
В моята лична класация "Сладко и солено" и сладкарницата на Ал. Велики са на първо място. На второ "Тарантула", на 3то Маркрит с една единствена торта- еклеровата. Другите сладкарници не ми представляват никакъв интерес- абсолютно посредствени торти и сладкиши.
От Фейсбук съм поръчвала 3 пъти торти от Доби (Поморие)- прекрасни бяха.  Peace

# 198
  • Бургас
Къде се намира точно тази сладкарница на Александър Велики?

# 199
  • Бургас
срещу Караоке центъра на Щуромания - преди беше "гръцка сладкарница".

# 200
  • Бургас
Момичета, къде продават евтини очила. Писна ми да давам по 200лв., а да се оказват пълни боклуци.

# 201
 В DM има евтини очила със защита

# 202
здравейте къде мога да намеря спортни долнички    за 5 годишно търся за детската градина обикновенни

# 203
В Странда - миналата седмица купих на малкия по 7-8 лв. намалени долнички - за мен са перфектни за градина...от OVS

# 204
  • София
И аз не казвам, че всички харесват тези, които аз харесвам. От тях наистина натъртва и не можеш да си доядеш парчето.
Не мога да си доям парчето ли?! Бих казала: "Никога не ми стига!"

А какво ще кажете за Тарантула-мисля така се казваше на ул.Васил Левски?Още не съм ги опитала, лятото видях че имат  сладкарница в СЛ.бряг?
Почти всичко вече съм им опитала. Единствено бадемовата смело мога да кажа, че е чудесна. Но не й отиват 4,90 лв за парче! На 4 лв я оценявам. Simple Smile
В моята лична класация "Сладко и солено" и сладкарницата на Ал. Велики са на първо място. На второ "Тарантула", на 3то Маркрит с една единствена торта- еклеровата. Другите сладкарници не ми представляват никакъв интерес- абсолютно посредствени торти и сладкиши.
От Фейсбук съм поръчвала 3 пъти торти от Доби (Поморие)- прекрасни бяха.  Peace

Абсолютно подкрепям последното мнениие!!! На Тарантула не й предвиждам светло бъдеще!

# 205
Кой автобус или маршрутка ходи от центъра до Кауфланда, който е до Мол Галерия? И от къде се хваща?

# 206
12А има спирки срещу Старата поща, на НХК и зад Билкова аптека

# 207
  • Бургас
От маршрутките №2, можеш да я хванеш от Областна, спирката на НХК и Новата поща

# 208
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка в района на Центъра / Възраждане ?

# 209
  • Бургас
https://www.facebook.com/pages/Studio-Aleks/327083447316688?ref=profile

Uri Venelin 10 ulicata sreshtu furnata na Republikanska sled sladkarnica nedelia, 8000 Bourgas, Burgas, Bulgaria
088 880 0649

Моя приятелка ходи при нея повече от две години. Всеки път е с уникално красиви ръце!

Общи условия

Активация на акаунт