Къде в Бургас? (39)

• 70 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 330

А млякото от "Краснодар" някой пробвал ли го е?
Да от едно момиче съм купувала (тя жена де) . Доволна съм, хубаво е.

# 331
А за млякото във Възраждане между блок 9 - 10 мнения?

# 332
     Здравейте , не съм сигурна дали въпросът ми е за тук : Моля ви кажете автобус №4 ходи ли до автогара запад?Благодаря предварително!

# 333
     Здравейте , не съм сигурна дали въпросът ми е за тук : Моля ви кажете автобус №4 ходи ли до автогара запад?Благодаря предварително!
Да

# 334
  • София
Момичета, на майка ми й предстои да си сменя холовата гарнитура и е много притеснена, тъй като стария диван влязъл с голям зор и сега се чуди какво да избере. Може ли да ме посъветвате за тип дивани и мебелен магазин в Бургас, където евентуално да изберем модел, който  да пристигне на части. Моля за съвет, тези от вас, които живеят в маломерни жилища с характерните за новото строителство завои, чупки и други подобни ужасии, как се справихте? Освен това, предлагат ли мебелните магазини в Бургас услугата качване на дивана?

Нашият диван го купихме от Моббо и дойде разглобен на две части, иначе ни е ъгъл. Ние сами си го сглобихме, но услуга качване мисля, че никой от магазините не предлага. В нова кооперация сме.

# 335
Доколкото знам ако предложиш някой лев на доставчиците се съгласяват да ти го качат, независимо от фирмата, от която купуваш.

# 336
  • Бургас
Преди два дни поръчах този за майка ми.

Дамаската не е от най-добрите, но пък има две ракли и разпъването е много лесно.
Пристига на две части, опаковани в найлон с балончета

# 337
Пак аз ще отговоря (до скоро живеех до Краснодар , а сега съм в другия район Simple Smile ) Много е хубаво, много маслено, даже е по-хубаво от това на Каснодар. Човекът продава и буркани с кисело мляко, както и прясно сирене. Тях не съм ги опитвала още, но от неговото прясно си правя страхотно кис. мляко Simple Smile

# 338
Пак аз ще отговоря (до скоро живеех до Краснодар , а сега съм в другия район Simple Smile ) Много е хубаво, много маслено, даже е по-хубаво от това на Каснодар. Човекът продава и буркани с кисело мляко, както и прясно сирене. Тях не съм ги опитвала още, но от неговото прясно си правя страхотно кис. мляко Simple Smile
Благодаря ти ,  аз също  съм в този район ,но не знаех за този човек.

# 339
Moмичета къде в Бургас има професионален фотограф на бебета и бременни жени?Трябва ми изпитан такъв.

# 340
# 341
Много благодаря на всички   bouquet  bouquet Ще пробвам млякото от Възраждане, 9-10 блок Simple Smile Малко ми е рано, но в името на каузата ще се справя Simple Smile)))

# 342
# 343
  • Бургас
Павчо от снимките е на свекърва ми правнук Simple Smile Гарантирам, че са много реалистични!

# 344
Moмичета къде в Бургас има професионален фотограф на бебета и бременни жени?Трябва ми изпитан такъв.
https://www.facebook.com/BabyAndChildrenPhotography
Много е добра,има подход към децата.Също много важно има и тематични декори и много дрешки.Ако си вземеш ваучер  излиза супер евтино.Аз редовно подарявам такива на мои близки и всички са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт