Къде в Бургас? (39)

• 70 503
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Moмичета къде в Бургас има професионален фотограф на бебета и бременни жени?Трябва ми изпитан такъв.
Калоян е най-добрия!www.360bg.com

Аз да питам за ръчно правени картички някъде в центъра???

# 346
  • София
Moмичета къде в Бургас има професионален фотограф на бебета и бременни жени?Трябва ми изпитан такъв.
Калоян е най-добрия!www.360bg.com

Аз да питам за ръчно правени картички някъде в центъра???

Магазин Кадо до подлеза на Операта, отдясно на подлеза се пада. Винаги оттам си вземам.

# 347
Под Краставицата в м-н Лале има прекрасни картички

# 348
  • Бургас
Момичета, в района на Славейков има ли банкомат, чрез който могат да се внасят пари.

# 349
  • Бургас
Момичета, в района на Славейков има ли банкомат, чрез който могат да се внасят пари.

Има. Аз знам за един на Уникредит - бл. 46.

# 350
Магазин Лале не работи до утре . Simple Smile

# 351
Здравейте,

някой знае ли къде в Бургас мога да видя тази количка на живо?
 http://kasida.bg/adbor-bebeshka-kombinirana-kolichka-bartolino-3 … t-97-1-25467.html

Благодаря продварително!

# 352
  • Бургас
Виждали ли сте скоро розова вода на "Българска роза" Карлово? Преди си взимах от Карфур, но вече няколко пъти като ходя няма, а и по центъра няма.

# 353
Още веднъж ще си повдигна въпроса за цените в кафе Мадо на Богориди.

# 354
Виждали ли сте скоро розова вода на "Българска роза" Карлово? Преди си взимах от Карфур, но вече няколко пъти като ходя няма, а и по центъра няма.
В Лазур, срещу хотел Свети Илия има такъв магазин, само че не съм влизала и незнам дали е на Карлово.

# 355
Skypo e. Dve kafeta kola i sok platihme okolo 10 lv lqtoto, a i ne e nishto osobeno, pomnq che meniuto kato cqlo beshe s dosta visoki ceni.

# 356
  • София
Skypo e. Dve kafeta kola i sok platihme okolo 10 lv lqtoto, a i ne e nishto osobeno, pomnq che meniuto kato cqlo beshe s dosta visoki ceni.
Подкрепям, скъпо е, но пък са турски специалитети.

# 357
спешно ми трябва фото за снимки за документи , някъде около  Била на Трапезица, Лидл  или  БСУ   Praynig  Praynig  Praynig

# 358
До БСУ има фото! Намира се на ъгъла след фурната /старата фурна, която е срещу Зиа/

# 359
спешно ми трябва фото за снимки за документи , някъде около  Била на Трапезица, Лидл  или  БСУ   Praynig  Praynig  Praynig

на светофара на Новата поща, блока на заложна къща Щедрия

Общи условия

Активация на акаунт