Къде в Бургас? (39)

• 70 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Къде мога да намеря триъгълни питки за тостери?

# 361
  • София

Струва ми се, че съм виждала във фурните за хляб, такава една има на Гладстон. Дори и да нямат в момента, питай не можеш ли да си поръчаш.

# 362
  • Бургас
Къде е най-евтин 2л Саво сензитив (течен), в Карфур е 16,10лв. На Калоян до Кроснодар или другия до Сливница, Анет?

# 363
От ДжиЕлПи,но ако ти трябват по-големи количества всяка фурна ще се навие да ти прави(по заявка и на едро)

# 364
Виждали ли сте скоро розова вода на "Българска роза" Карлово? Преди си взимах от Карфур, но вече няколко пъти като ходя няма, а и по центъра няма.
Аз си купувам от Ванесата.

# 365
  • Бургас
Виждали ли сте скоро розова вода на "Българска роза" Карлово? Преди си взимах от Карфур, но вече няколко пъти като ходя няма, а и по центъра няма.
Аз си купувам от Ванесата.

Благодаря! За там не се бях сетила, а обиколих всички големи магазини в центъра!

# 366
Търся телефона на доктор Гюзелев от Бургас хирург
човекът е мъдър на години Hug

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 13:26 от silve 55

# 367
Някой да е посещавал курсове по немски и да е останал доволен  Mr. Green ? Трябват ми само А1 и А2 ниво и по възможност курса да започва до 2 седмици макс  Crazy

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 09:08 от besyto

# 368
Предстои ми правене на нови очила, но не ми се дават много пари. Къде има евтина оптика?

# 369
Предстои ми правене на нови очила, но не ми се дават много пари. Къде има евтина оптика?
Евтини рамки има навсякъде - по 9-10 лева. Но стъклата са скъпи, особено ако ти е голям диоптъра.

# 370
Не е голям, 0,5 е и на двете очи (късогледа с астигматизъм). Предните ми очила излязоха 300 лева, сефте чувам за рамки по 10 лева  Rolling Eyes Shocked

# 371
Не е голям, 0,5 е и на двете очи (късогледа с астигматизъм). Предните ми очила излязоха 300 лева, сефте чувам за рамки по 10 лева  Rolling Eyes Shocked
Само, че са целулоидни (пластмасови). Моите излизаха към 100 лева, но не беше скоро. С -1 съм. За рамките на Ботева в началото също гледах по 10 лева.

# 372
  • Бургас
Ако рамката не е изхабена можеш да си смениш само стъклата. Аз направих така. Сложих си от най-евтините стъкла - 40лв. общо.

# 373
На Фердинандова, след кафето ''Кристал Палас'' има една малка опитка. Там има хубави и евтини рамки.  Направо като влезеш кажи , че тъсиш евтини рамки - много са учтиви .

# 374
  • Бургас
Къде продават нощници на Венера или други зимни нощници за 9-10 г..Отдавна не съм виждала.По големите магазини има само тънки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт