Къде в Бургас? (39)

• 70 488
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Знаете ли работното време на очната клиника в Славейков ?

# 376
Знаете ли работното време на очната клиника в Славейков ?

от 9:00

# 377
от 9 до 18:00 ч  Peace

# 378
  • Бу-у-урга-а-ас
Къде има зумба, ама в по-късни часова - от 19:00 например?

# 379
В Младежкия има, но ги гледам, че започват от 18ч. Засичам ги в понеделник.

# 380
  • София
В Младежкия има, но ги гледам, че започват от 18ч. Засичам ги в понеделник.
Да, понеделник, сряда и петък, както и събота и неделя преди обяд, мисля, че са от 9 ч.

Къде продават нощници на Венера или други зимни нощници за 9-10 г..Отдавна не съм виждала.По големите магазини има само тънки Rolling Eyes

Складът им е на ул. Цар Иван Шишман, на гърба на Старата поща, има избор, продават и на дребно.

# 381
  • Бургас
Къде има зумба, ама в по-късни часова - от 19:00 например?

В АЯКС

# 382
  • Бургас
Мерси, Светле   bouquet

# 383
besyto за курсове препоръчвам школа Words, аз ходих по английски - много са гъвкави, и цените са добри. Можеш да им звъннеш да видиш дали скоро няма да има курс по немски  Peace

# 384
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали добра педикюристка, която прави и медицински педикюр? Става въпрос за жена с диабет, която има проблеми с ноктите..

# 385
Имам желание да запиша детето на англ.език някъде,но е на 2г.(вече знае числата,плодовете,зеленчуците,попива като гъба) и ,четох доста и до колкото разбрах трябва да е в някаква група с родител.Има ли такива в Бургас?

# 386
  • Поморие
Привет !
Сещате ли се някъде в Бургас да сте виждали  държачи за сандъчета ,които да се регулират в горната част където се захващат за парапета?Да е нещо подобно като на снимката.

# 387
Аз взех от склада на Балутеви" пиргосплод и нямаха 2 лв(но това беше миналата пролет)

# 388
Имам желание да запиша детето на англ.език някъде,но е на 2г.(вече знае числата,плодовете,зеленчуците,попива като гъба) и ,четох доста и до колкото разбрах трябва да е в някаква група с родител.Има ли такива в Бургас?
Езиков център Бон шанс мисля че предлагат такива  групи

# 389
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
besyto за курсове препоръчвам школа Words, аз ходих по английски - много са гъвкави, и цените са добри. Можеш да им звъннеш да видиш дали скоро няма да има курс по немски  Peace

+1 с тях се подготвях за сертификат на Кембридж, взех го с "В", т.е. доволна съм  Peace

Момичета, бихте ли ми препоръчали добра педикюристка, която прави и медицински педикюр? Става въпрос за жена с диабет, която има проблеми с ноктите..

Медицински маникюр прави Дафито в х-л България, за други не съм чувала. Аз наскоро ходих и съм доволна  Peace Ако искаш ще ти изпратя тел. на ЛС  Peace

И аз с въпрос сладкарница Нектар в Мол Галерия работи ли и с какво раб. време? Прави ми впечатление, че веднъж като отида работи, а друг път -не  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт