Къде в Бургас? (39)

• 70 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 390

И аз с въпрос сладкарница Нектар в Мол Галерия работи ли и с какво раб. време? Прави ми впечатление, че веднъж като отида работи, а друг път -не  Rolling Eyes
[/quote]

Днес следобед беше затворена, но не видях табела до кога ще е така.. Thinking

# 391
А някой ходил ли е в новата сладкарница на мястото на Неделя?

# 392
  • Бургас
А някой ходил ли е в новата сладкарница на мястото на Неделя?

И аз се интересувам

# 393
Здравейте Simple Smile Ако някой се сеща за аптека, в която се продава шампоан Cubricia -  Кубриция, моля да пише. Благодаря ! Купувала съм преди няколко год., не се сещам откъде. Проверих в 3 аптеки - няма.

# 394
Яла съм тортите на Шаклиян и не съм впечатлена Simple Smile Самата сладкарница не съм посещавала.
Този шампоан на Рене Фюртерер ли е?

# 395
  • Бургас
Момичета, чудя се къде да заведем малкия утре.  Thinking
Утре е рожденик и ми се иска да отидем някъде на ново, непознато за него място. Нещо в Бургас или близо до Бургас, подходящо за деца, забавления и т.н.  Laughing Само, че нищо не измислям.
Детски клубове - не.

# 396
Яла съм тортите на Шаклиян и не съм впечатлена Simple Smile Самата сладкарница не съм посещавала.
Да, Вивиан, на Рене Фюртерер.

# 397
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Като каза

Все се каня да споделя преживяването си от "Тон бонбон" от мин. седмица. Заведохме малкия и го оставихме в това, което аз наричам "бебешки кът" има там една пластмасова игра с колички, той много си я харесва, както и да е. Отиваме да го вземем и момичето там казва на мъжа ми " При мен не е имало Борис", а ние там го оставихме! Отива мъжа ми да го търси при пързалките и там го няма, аз вече гледам въпросително на входа (по това време имаше и детски рожден ден и влизат и излизат хора с детски колички с деца, отделно вътре между масите бягат деца), при което ме питаха дали искам и аз да вляза, влязох. Отивам до бебешкия кът, където го оставихме наистина го няма, отивам до пързалките и там го няма - вече щях да ревна....викам къде ми е детето, момичето - ами аз от както съм тука няма Борис....ама как така от както вие сте тука, не си ли предавате с колежката ви  ooooh!  отиваме до пързалките, едно момче, аниматор, започна да го вика - няма.... викат го на микрофона - пак няма ....е, щях да пукна, вярвате ли ми....
Накрая го намериха някъде и го доведоха....
Питаме го къде е бил и как е стигнал до там - каза, че вратичката на детския кът била "развалена" и той си отворил и решил да се премести при големите.
Искрено съм възмутена, че никой не е видял и не е обърнал внимание на това! И как може 15 мин. да не могат да ми намерят детето...аз през това време наистина щях да получа удар, честно ви казвам. Никога повече тон бонбон. Никога!

# 398
  • Бургас
Мале, TDI, искрено ти съчувствам за ужаса, който си преживяла. Направо щях да ги избия. Оплака ли се на управата на клуба? Не бива да им се разминават такива грешки.

# 399
  • Бургас
TDI, не искам да си представя какъв ужас си изживяла. Confused
В този клуб винаги съм съм ходила с нежелание на рождени дни.

# 400
  • Бургас
О, направо съм потресена!  Shocked
Преди да се откажа от идеята за детски клуб тази година, бях твърдо убедена, че Тон бонбон е единственото свястно място в града с подобна цел.

# 401
 Shocked
Това си е за жалба според мен.  Peace
Миналото лято съм ходила 2-3 пъти е няма такъв студ.  Crossing Arms

# 402
Да, Вивиан, на Рене Фюртерер.

Аз го бях купила лятото от аптеката в Мол Галерия, но нямаше очаквания ефект при мен за жалост...

# 403
  • Бургас
Аз като цяло мразя детските клубове. Не ми харесват и това е! Мразя да канят децата на рожден ден на такива места и съответно аз никога не съм им организирала рожден ден в такива. Тази година след градина отиваме със сина ми в Джъмбо и го пускам да си избира подаръци. Очаква този момент с нетърпение!  Simple Smile

# 404
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не, не съм се оплакала, честно казано исках само да си взема детето и да си го прибера вкъщи. В този момент изобщо не ми беше до това. Сега, обаче бих подала оплакване, дори помня кой номер бяхме, ако това има значение - те толкова пъти извикаха "Борис 22-ри номер", че ми се беше набило в главата. Това се случи на 8-ми февруари между 18:30 и 19:30ч.
Абе няма да ходим повече там и това е. Иначе моя малкия обича да ходи на клубчета- най-много му харесва "Корабчето", но те пък там с техните рождени дни  ooooh!  то няма кога да закараш детето просто да си поиграе  Tired

Тази година след градина отиваме със сина ми в Джъмбо и го пускам да си избира подаръци. Очаква този момент с нетърпение!  Simple Smile

Ооо това звучи много забавно! Супер  Party

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 12:28 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт