Къде в Бургас? (39)

• 70 478
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Момичета, кажете от къде мога да купя качествено злато на прилични цени.

# 406

от гр.Сливен  Peace

# 407
  • Бургас

от гр.Сливен  Peace

не знам колко е в Сливен грама на златото но тук в Бургас най-изгодно е от заложните къщи.

# 408
  • Бургас
В заложните къщи е най-изгодно http://www.shtedria.com/ наистина. ММ ми подари великолепен комплект за нова година но паднало голямо обикаляне, защото на картинки в нета е едно на живо друго.

# 409
Яла съм тортите на Шаклиян и не съм впечатлена Simple Smile Самата сладкарница не съм посещавала.
Този шампоан на Рене Фюртерер ли е?
Да, Вивиан, на Рене Фюртерер.

Аз го бях купила лятото от аптеката в Мол Галерия, но нямаше очаквания ефект при мен за жалост...
Благодаря още веднъж, Вивиан. Simple Smile

# 410
  • Бургас

от гр.Сливен  Peace

не знам колко е в Сливен грама на златото но тук в Бургас най-изгодно е от заложните къщи.

Заложните къщи не са ми вариант.
Вчера гледах златото на щанда в Мол Плаза /до магазина на Сваровски/. Сториха ми се прилични цените. Държа да купя злато от магазин, така че ще съм благодарна да ми препоръчате изпитани магазини с добро качество и сносни цени.

# 411
  • Бургас
Богориди, срещу Дюнерите. Грамът беше малко под 70 лева.
 Аз да попитам къде може да се почисти сребро, че имам една кутия с потъмнели бижута

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 14:20 от rajnaa

# 412
  • Бургас
Щом е на Рене Фуртерер в аптека Кедър би трябвало да го има

Peace

# 413
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Богориди, срещу Дюнерите. Грамът беше малко под 70 лева.
 Аз да попитам къде може да се почисти сребро, че имам една кутия с потъмнели бижута

Там и на Фердинандова, още в началото вляво, преди същия магазин беше вдясно и имаха изрисуван диамант. ММ от години ми подарява оттам злато - имат си гаранция, качествено е, правят и корекции безплатно (налагало ми се е на 2 пръстена). 

За среброто и аз се присъединявам към питането. Навремето продаваха едни кърпички и сама си го почиствах вкъщи, но последната година в който и магазин да питам все нямаха  Rolling Eyes

# 414
За почистване на сребро-от тук от форума прочетох за някаква течност(киселина предполагам) в която потапям среброто за няколко секунди и става като ново,но не помня от къде го купих,от Карфур,или от Кауфланд.В едно като кутия е,вътре има едно като лъжичка с която се потапя среброто в течността,и да се внимава да не се докосне,после направо в мивката го зисипвам с тази лъжичка и изплаквам.Ще се опитам да видя на кутийката някакво име как се казва.Но предупреждавам-да се държи за много кратко,защото за повече време среброто излиза БЯЛО.
Видях си кутийката :ето това е:
http://maxtradebg.eu/index.php?page=196&item=416
Сега като се загледах в сайта,аз ползвам и едно стикче за петна-MAx Cleaner,като гланц е,тези които го ползват ще се сетят.

А някой скоро купувал ли е КАРТИ УНО от центъра,дали в Той Таун ще има,че ми трябват за утре,а до Хиполенда няма да мога да отида?Има ли ги по книжарниците?

# 415
момичета къде най-евтино правят торти по модел?

# 416
Къде мога да боядисам дрехи- но е цвят различен от черен  Thinking

# 417
Аз торти по снимка съм правила само в Захаро, средно като цена ми се стори, но ми я направиха хубава  Peace повода беше парти за разкриване на пола на бебето  Peace

# 418
Момичета , препоръчайте добър фризьор/колорист/ за русите тонове, които да работи на прилични цени, че все ме правят една рижава или жълтееща. Русото е доста специфично като цвят и малко фризьори знаят как да комбинират номерата за да се получи наистина хубав цвят. Благодаря Ви Simple Smile)

# 419
A някой имa ли впечaтления от гaрaнционния сервиз нa Вивaком в Бургaс? Бaвят ли се много, коректни ли сa?

Общи условия

Активация на акаунт