Къде в Бургас? (39)

• 70 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Момичета , препоръчайте добър фризьор/колорист/ за русите тонове, които да работи на прилични цени, че все ме правят една рижава или жълтееща. Русото е доста специфично като цвят и малко фризьори знаят как да комбинират номерата за да се получи наистина хубав цвят. Благодаря Ви Simple Smile)

https://www.facebook.com/VellaNikoHairAndNails

# 421
  • Бургас
Момичета не е много по темата  Embarassed казаха ми за един мебелен магазин в Айтос - слайт или слайд знаете ли къде се намира

Peace

# 422
Зъболекар - д-р Лозова
Hugнаправих ги Hug
благодаря  bouquet

# 423
  • Бургас
И да не е абсолютно спам. Ако не беше " Щуромания" да оставя малкия да поема въздух за 1 час поне, да съм се самоубила във възрастта 1,5г -3г. В иначе така обичния ми град, нито в центъра, нито в Морската градина има къде да играе обезопасено едно дете в тази трудна възраст. Няма нито една детска площадка с ниски и безопастни съоръжения, оградена и омекотена при падане.
Сано течен Сензитив открих в "Анет" за 13,80 лв ( по повод собственото си питане къде е по-евтино Simple Smile )

# 424
Момичета,да сте ползвали скоро дърводелски услуги и да препоръчате фирмата?
Имам няколко дребни неща за поръчка,но искам да са "пипнати",а не правени в час по трудово.   bouquet

# 425
Къде мога да даря дрехи? Направих едно разчистване и напълних 4 чувала, но не ми се иска да ги оставя на циганите.

# 426
  • Бургас
Къде мога да даря дрехи? Направих едно разчистване и напълних 4 чувала, но не ми се иска да ги оставя на циганите.

В някоя църква например.
По-хубавите дрешки може да подариш на познати, за които знаеш, че не биха се обидили.

Сега се сещам за една наша съфорумка - ri4ko
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=222456
Знам, че тя се занимава с благотворителност и събираше дрешки. Може да й пишеш и да я питаш дали може да намери приложение на 4 чувала с дрехи  Laughing

# 427
В H&M  има кош за стари дрехи- в замяна ти дават карта с различни проценти намаление, когато пазаруваш при тях.

# 428
  • Бургас
питай в Центъра за обществена подкрепа, там помагат на доста семейства

# 429
Момичета, благодаря ви за предложенията!   bouquet

# 430
момичета къде най-евтино правят торти по модел?

В Розата. Ако модела е по-сложен отиди направо в цеха им в Изгрев. Като вкус не са нещо невиждано, но като качество/цена нямат равни.

# 431
Добра и голяма кръчма за 30 човека? освен Бургаски вечери?

# 432
Банско, Къщата, Домино.

# 433
Национал

# 434
Момичета, да ви споделя одисеята ми с даряването на дрехи.
Скрит текст:
Играх си на ново да прегледам всички дрехи и ги редуцирах до 3 чувала, а 4-тия осавих до контейнера.
От сутринта звъня в Червения кръст, но няма кой да вдигне телефон. Най-накрая се свързах, но трябвало да са или нови с етикет или стикер, че са минали химическо чистене. По домовете същата работа.
Взъннах в Центъра за обществена подкрепа към социалните. Там събирали и без да са минали химическо, но им трябвали детски дрешки. Казах , че моите са за големи хора и ми отказаха.
Свързах се със секретарката в кметството на село. Евентуално там да ги занеса за нуждаещи се. Каза ми, че са опитвали да направят такава инициатива, но  "злите езици" го тълкували като политически п.р. и уреждане на "наши" хора, та за това се отказали.
Един познат ми каза за някакъв център на Сан Стефано, но не знае точно как се казва,  за да намеря инфо в нета. Решавам аз , че ще отида на място. Свалям чувалите, качвам ги в колата и тъкмо да тръгвам, гледам един манго идва до контейнера. Качих се аз в колата и чакам да го видя какво ще направи с оставения чувал. Разкъсна го и почна да рови вътре. Метна една дреха в касетката на колелото си, започна да размята другите дрехи и най-накрая метна целия чувал в контейнера. Малее като откачих.  Twisted Evil Излизам от колата и като му се развиках... Накарах го да събере всичко в чувала и да го остави пак отстрани. Уплаших го , де  Simple Smile "Добре, како" ми вика. Та отидох до този център. Води се "Център за работа с деца от улицата". Влязох да питам и обясних, че са дрехи за големи хора. Казаха ми ,че няма проблем и че ще ги вземат. Бяха много изненадани и 100 пъти ми благодариха. Най-накрая им намерих място.

Общи условия

Активация на акаунт