Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 986
  • 726
  •   3
Отговори
# 390
Абе, добре си е лилав грим  с коралов руж, то зависи от нюанса и на двете, пък и на не много светла кожа явно... Ружът лекинко, естествено... Ще кача снимка, като ми докарат лаптопа, хихи

# 391
  • USA, Steak State
При по- ярки цветове на сенките ( което рядко ми се случва). Просто наблягам на скулптурирането на скулите и слагам лек хайлайтър. Смятам, че е достатъчен цветът на клепачите ми и човекът срещу мен да не се разконцентрира като ми говори.  Mr. Green

# 392
То и аз като си гледам снимките, е много леко - едва ли някой ще предположи, че е коралово

# 393
Извинете за офф-а, но не разбрах - вие купувате сенки за 50 евро? Shocked

# 394
Извинете за офф-а, но не разбрах - вие купувате сенки за 50 евро? Shocked

Ако наистина се интересувате от темата, погледнете темата за козметичните придобивки, но подобна дискусия в текущата тема няма да има. Най-малкото е офф-топик  Grinning

# 395
Тази тема я бях забравила, отново се извинявам, просто наистина, ама наистина ми стана интересно  Laughing

# 396
  • в 1001-та нощ
....Аз имам прасковено-коралов на Диор и съм влюбена в него:

....

И аз съм ненормално влюбена в този руж, не знам ти кой номер взе, аз  съм с "нетоипичен за мен цвят", обаче ми пасва идеално  Peace

# 397
Алена, моят е 676, а твоят? Нямам руж на Шанел и това ще е следващата ми придобивка, само не съм се спряла на нюанс. Бях си поръчала Benefit-Rockateur от ЛФ
защото от суочове в нета много ми хареса, но така и не дойде.

# 398
  • в 1001-та нощ
Моят е  Diorblush 876 Happy Cherry  Peace

# 399
Вчера ви питах за UD Mariposa - никой нищо не ми каза Blush И аз взех тази
http://www.ebay.co.uk/itm/URBAN-DECAY-MARIPOSA-PALETTE-BNIB-FREE … sh=item3ccf5a902e не знам колко е оригинална(дано е Sunglasses ),ама мнооого ми харесват цветовете. Никъде другите из посочените от вас сайтове не я намерих и реших да се пробвам с това от ибей Embarassed

# 400
http://www.ebay.co.uk/itm/URBAN-DECAY-MARIPOSA-PALETTE-BNIB-FREE … sh=item3ccf5a902e не знам колко е оригинална(дано е Sunglasses ),ама мнооого ми харесват цветовете. Никъде другите из посочените от вас сайтове не я намерих и реших да се пробвам с това от ибей Embarassed
Като съдя по оценките на продавача, би трябвало да е оригинален продукт. Аз често пазарувам от ибей и само от селъри с висок рейтинг. И аз по едно време я заглеждах, но никой не я споменаваше тук по форумите и не посмях да я купя.
Алена, намерих един суоч и на двата ружа. Различават се леко, твоят малко повече розовее като че ли, а моят повече оранжавее:

# 401
  • София
По въпроса за грима - за сенките ли питаш или за очната линия  Rolling Eyes
Предполагам, че за сенките, но на мен не ми изглежда толкова остро  Rolling Eyes - ако за тях е въпросът - по-скоро помисли за по-прецизна четка - аз в крайна сметка се върнах на плоските четки и с тях ми е най-добре  Peace

Алена, Babydoll,, благодаря ви за отговорите, 2 дни нямах нет и сте изписали 10 страници, та въпросът ми е останал доста назад, но исках да благодаря   bouquet Ще видя как ще се справя след съветите ви  Laughing

# 402
Моят е  Diorblush 876 Happy Cherry  Peace

Моят е друг цвят (676 Coral Cruise), но също като тебе съм лудо влюбена. Всички други ружове отидоха в небитието.  Laughing
Благодаря за идеята още веднъж, за мене си е голямо попадение.   bouquet На пролет и лято ще взема други цветове, без никакво колебание.

# 403
Спряха я. Аз я взех от сайта на UD по някое време това лято, беше намалена на $12, разпродадоха я и край.
Кутията й е страхотна Heart Eyes Тя ми харесва повече от самите сенки, които всъщност не са нищо особено.

# 404
  • в 1001-та нощ
Моят е  Diorblush 876 Happy Cherry  Peace

Моят е друг цвят (676 Coral Cruise), но също като тебе съм лудо влюбена. Всички други ружове отидоха в небитието.  Laughing
Благодаря за идеята още веднъж, за мене си е голямо попадение.   bouquet На пролет и лято ще взема други цветове, без никакво колебание.

Ауууу, ама съмнявате ли се, че и аз не налетях на коралчето, ама всичките ми ружове все коралови - реших малко да се отместя от стереотипа и се оказа, че съм уцелила, но бих взела и корала  Blush особено, ако го намалят на половина, но това и на сън няма да стане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт