Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 930
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
Фокси, ей такъв календар е нужен за салоните  Peace

# 46
  • София

foxita, много красиви гримове и аз не видях минуси.   bouquet

# 47
Избрах си и аз от на Фоксита грима -- ще съм със синия(по-скоро като акцент) и синьо/зелен тоалет. Последният момент го реших, защото досега търсих какви са цветовете през година на Коня според китайците(въпреки,че официално тази година ще настъпи по-късно де Rolling Eyes ) и да ми улесни решението как да съм облечена hahaha

п.с. надали ще се справя като Фоксита,НО ще се опитам Peace

Весело посрещане,момичета!

# 48
Фокси, ей те това ще си направя. Само кажи дали слагаш черно и на "арката"- костта. Във вътрешният ъгъл ще сложа мааалко златно за цвят.

Скрит текст:
Вторият ред, третата.

Вие там в Америка още имате време за грим, нали? Grinning
Този грим е правен с UD Naked Basics.
Черно на костта не съм слагала чак толкова. Просто опуших черното от клепача леко нагоре с по-светло кафяво-бежово, така че цветовете да прелеят, тоест да няма рязка граница. Леко кафевичко в комбинация със златното във вътрешния ъгъл мисля, че ще пасне добре. Но да е съвсеееем леко, колкото да разнесеш черния цвят към костта.
Разбра ли нещо от обясненията ми? Confused

Благодаря на всички и вече като за предновогодишно -  Честита Нова Година! Живи, здрави, усмихнати и все така красиви!

Ние сме си вкъщи. Децата не издържаха до късно, защото не спаха следобед, та сега ще се наслаждавам на пиратките от вкъщи Laughing Ама иначе се гримирах пък, ей така за мой си кеф Crossing Arms Mr. Green с третия грим на първия ред от снимката, която е постнала The Black Widow.

# 49
Честита Нова Година! Пожелавам Ви здраве, радост, щастие и много любов!

# 50
  • София
Благодаря, Дени!

Честита Нова 2014 година и от мен, мили момичета! Пожелавам ви да сте много здрави, да сте усмихнати целогодишно, успех във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на всичко, за което мечтаете. Нека през 2014-та да постигнете всичко онова, за което не ви достигнаха време или сили през 2013-та година!

# 51
Честита Нова 2014г.

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 19:56 от sparkling eyes

# 52
Честита Нова Година!!!Нека си пожелаем много здраве ,щастие и да бъдем всеки ден неотразими!!! Wink  ura  madnoel Nature Snowman

# 53
  • USA, Steak State
Правих нещо, ама е на светлинни години далеч от грима на Фокси.  Mr. Green

Момичета, пожелавам ви още по-хубава и цветна 2014 в темичката ни.  Hug

# 54
Правих нещо, ама е на светлинни години далеч от грима на Фокси.  Mr. Green

Момичета, пожелавам ви още по-хубава и цветна 2014 в темичката ни.  Hug

Еее, едва ли са били чак светлинни години Simple Smile Покажи снимка, де, моля те! Praynig

# 55
Мерси за новата тема  bouquet
Честита Нова година на всички!

Аз също празнувах в интимно-семейна обстановка, затова не съм се изхвърляла с грима. Само очна линия, без сенки дори. Единствено на целия клепач нюд, съвпадащ напълно с цвета на клепача ми, за да се изравни тена и да няма видими капиляри.

Нещо такова:
Скрит текст:

# 56
  • USA, Steak State
Фокси, по форуми не се показвам,но съм качила във Фейс. Там можеш да видиш.  Peace

# 57
Някой знае ли каква е четката за ФДТ на русата Златка?

http://www.videoclip.bg/watch/263935

# 58
Някой знае ли каква е четката за ФДТ на русата Златка?

http://www.videoclip.bg/watch/263935

На мен ми прилича на Multitask Brush на Real Techniques:

# 59
  • в 1001-та нощ
На мен ми прилича на стиплинг четката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт