Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
За черно бял тоалет бих заложила на черна очна линия и червено червило.  Heart Eyes

+1 Peace

# 16
  • София
Аз днес точно лакове за устни гледах на Артдеко, намерих точно лилавият цвят, който издирвах преди време, но ми се стори прекалено силен и не го взех, но иначе като продукт много ме заинтригуваха. Сега разгледах и сайта на Ланком, имат доста богат избор на лакове, на каква цена са в магазините?

За НГ ще заложа на изпитан напоследък грим - светъл цвят на клепача с блясък, опушен с матово кафяво /любимата ми четворка на Есенс/, може да го затъмня с малко черен молив или по-тъмни сенки. Колебая се дали да се мъча с очна линия с риск да не стане еднаква на двете очи или да заложа на черен молив  Thinking ии розов гланц - единственият който имам и цветът си личи върху иначе по-тъмните ми устни. Нещо не мога да си харесам розов руж, купих един, но се чувствам като матрьошка с него  Embarassed и все слагам нещо лекичко златисто, но ми се иска да "вържа" ружа с гланца  newsm78

# 17
  • Варна
На НГ ще бъда с черно и злато, освен ако не реша да сменя облеклото си в последния момент.

# 18
 Crazy Други идеи Blush Защото освен,че тоалета е по-спортно/елегантен стил (не е официална рокля, а другият ми вариант е с червено/черно), но и не обичам червилата(все ги следя колко съм ги изяла ,пък ми и цапат чашата Sunglasses ),не мога да ги мисля и тях. Обикновено слагам само балсам.

# 19

Check_Pease и Ателие ли ползваш без база  Rolling Eyes

Да, без база. Аз в нямам и хубава в момента, че да видя разликата, но не мисля, че на Ателие им е нужна база.  Peace

# 20
Момичета дайте идеи за грим за червена рокля, да знам пин-ъп с червено червило, но сякаш не ми се иска да се занимавам с червено червило.
Благодаря за темата и весело прекарване на Новата година.  Heart Eyes

# 21
Аз имах грандиозни планове за новогодишния грим, макар и да планувахме празнуване в домашна обстановка, но поради очни проблеми няма да мога да сложа и грам грим. Та ми е малко криво...

# 22
Благодаря за новата тема   bouquet
Още не съм измислила грима, до вчера мислих менюто за вечеря  Wink, ще бъдем вкъщи с приятели и децата. Нещо леко ще е със сигурност.
Весело посрещане на Новата година на всички  Hug

# 23
densi, какъв ще е твоят? Simple Smile
Аз ще заложа на блясъци. Hug Минералните сенки на Мас са идеални за такива поводи.

# 24
Благодаря за темата!
И аз не съм измислила грима, дори не знам  какво ще облека, а още по-малко знам къде ще бъдем  Mr. Green Laughing
Всичко ще решавам в последния момент - ще бъде изненада, дори за мен  Laughing

# 25
Привет и от мен в новата тема! Hug

Нямах намерение да полагам каквито и да било усилия за днешния си грим - ще празнуваме сред близки, в домашна обстановка(никога не съм си падала точно по новогодишните тържества), но, след като вчера получих Naked 3, със сигурност днес ще я изпробвам. Ще посрещна новата година розово-блестяща Mr. Green

# 26
  • Варна
foxita Благодаря Hug Heart EyesПо принцип  мнението ми за Нг грим се покрива с твоето.И побутването ти идва много на време.Риана много ми хареса в този цвят.

sparkling eyes Ако черно бялата рокря,е онази Монохромската за която си мисля абсолютно подкрепям  мнението на  Karen и foxita.Този грим много ще и отива,но аз бих прибавила и малко изкуствени миглички. PeaceПрежали се с червилото за една вечер. Grinning

# 27
http://www.youtube.com/user/elenakrygina/videos
Момичета, тук има 3-4 предложения за новогодишен грим /две от тях с мнооого блясъци/. На руски са, но обясненията са "стъпка по стъпка".
Алена , има и грим за дами със сбръчкан клепач /выпуск 24/. Нека помогнем на майките си и по-възрастни приятелки да се чувстват красиви в новогодишната нощ.
На всички вас весел празник. Сигурна съм, че ще сте безумно красиви и неотразими със или без грим   bouquet

# 28
  • Бургас
За новогодишната нощ мисля да  съчетая сенките на Шанел  Appation и  Vision , mirifique както и новия ми молив на Ланком , който е страхотноо тъмно синьо. Общо взето много блясък . Само за червилото се чудя, не съм по нюда особено, може би някое мат червило от наличните ми такива  Thinking

# 29
  • София
Момичета, като сте започнали със съветите, моля дайте ми идея на какъв грим да заложа за тази рокля. Снимката не се получи добре, цвета е много наситено лилаво. Лилав грим ли да правя или ще дойде твърде много. А, ружа какъв да е? Кожата ми е бяла, очите зелени и не съм майстор в гримирането . Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт