Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Много хубави таблички, но аз пак не мога да се ориентирам къде съм точно  Mr. Green Трябва да съм или "топла есен" или "дълбока зима"  Crazy Макар, че май клоня повече към зимата, защото косата ми е по-тъмна  Thinking

# 361
Много хубави таблички, но аз пак не мога да се ориентирам къде съм точно  Mr. Green Трябва да съм или "топла есен" или "дълбока зима"  Crazy Макар, че май клоня повече към зимата, защото косата ми е по-тъмна  Thinking
Не си зима. Топъл тип си

И не, няма значение кога сте родени Grinning

# 362
  • в 1001-та нощ
Аз също мисля, че с ест. си цвят съм светъл тип, а с настоящия светъл - студен  Peace

# 363
И аз преди се бях задълбала в тези истории с цветотипа и много се обърках...
Скрит текст:
Исках най-вече заради дрехите и съчетаването на цветове, защото по принцип се справям доста добре с избора, но насляпо и по усет, а ми се искаше да правя по-осъзнати избори, но от толкова четене и сравняване не можах да се самоопределя. Първо мислех, че съм зима (както уж са повечето жени по нашите ширини), но после установих, че съм есен, обаче не можах да определя кой точно от трите вида есен и ...сега имам по-добра представа от палитрата с цветове на есента, но подтипа определя самите нюанси като наситеност и яркост, та...пак си карам по усет  Whistling

Знам, че е коментирано доста пъти, но и аз да попитам на свой ред - бихте ли ми дали идея за подходящ руж, който да съчетая с лилаво-розов грим? Като за лилаво по-конкретно имам предвид малко Cranberry на MAC на клепача, опушено с Shadowy Lady пак на MAC, т.е. по-топъл нюанс.  Peace

# 364
Аз май съм Дълбока есен.Така като гледам Thinking оСвен,ако не бъркам нещо.
п.с. м/у другото съм родена точна на есенното равноденствие.Дали има значение Thinking

Да, алелите магически се променят в зависимост от деня на раждане.  Crazy

Веси, аз не мисля, че си есен. Есенните сме бозави, а ти имаш доста изразително съотношение цвят на очите/косата/кожата. Аз съм с жълт подтон, пепелно руса и със светло кафяви очи. Имам страхотния шанс да изглеждам съставена от един цвят в нюанси.  Laughing

# 365
Хубаво де,просто питах Crossing Arms НАли уж все всичко си има значение,защото пък и това да няма newsm78
Както и да е. Дълбока есен ме устройва,ако съм. А и цветовете ѝ ми харесват Sunglasses

# 366

Знам, че е коментирано доста пъти, но и аз да попитам на свой ред - бихте ли ми дали идея за подходящ руж, който да съчетая с лилаво-розов грим? Като за лилаво по-конкретно имам предвид малко Cranberry на MAC на клепача, опушено с Shadowy Lady пак на MAC, т.е. по-топъл нюанс.  Peace
Нещо по-неутрално като цвят. Kaто Warm Soul, за който скоро ще пиша в блога
Скрит текст:
Или нещо такова
Скрит текст:

# 367
Аз пък съм Дълбока зима. Много интересн пост, благодаря!   bouquet

# 368
  • Бургас
За мен няма значение кой сезон съм . Вените ми понякога са зелени друг път сини. Бяла съм с тъмна коса , очи кафяви , но имат и зеленко. Откакто си направих руси кичури доста изпъкна зеленото в окото.  Принципно ми отиват ярки червила и всички си ме знаят като "момата с червеното червило" или " испанката/италианката ". Имала съм спорове и ми се е налагало да обяснявам, че съм чиста българка .
Отделно ми отиват златно и сребърно . Прекаленият нюд грим не е за мен, като болна съм .
Това със сезоните за мене  излишно задълбочаване, освен ако не е от чисто любопитство ей така за спорта, информативно .

# 369
Taка си е. В крайна сметка човек може да си носи каквото му е кеф и с каквото сам се чувства най-комфортно Flutter

Я кажете някой купи ли си нещо от Бенефит? Аз още не съм ходила да ги разглеждам, но се чудя на Dallas и Coralista Thinking

# 370
  • в 1001-та нощ
Аз взех спиралата, но я дадох на Плачи, тя - като я пробва - ще каже  Peace

# 371
  • Бургас
Имам желание да разгледам Бенефит, но това ще се случи след 2 месеца , отделно имам голямо желание за нов скинфиниш на Мак и може би руж. Днес нямам грим на очите (заради някакво дразнене в едното око) и ми е малко странно , но импровизирах с розов руж метеоритите 01 и червило на Римел Кейт Мос 107 .

# 372
Принципно ми отиват ярки червила и всички си ме знаят като "момата с червеното червило" или " испанката/италианката ". Имала съм спорове и ми се е налагало да обяснявам, че съм чиста българка .

Все едно аз съм го писала! Grinning В чужбина винаги ме заговарят на испански/португалски/италиански.
Аз също съм с кафеви очи и кестенява коса по рождение (в последните години с един тон по-светли и топли кичури тук-там, за да омекотя цялостната визия) и затова си мислех, че съм зима, но уви - който е с топъл подтон на кожата (с какъвто несъмнено сме, щом ни мислят за латино/средиземноморски тип жени), значи сме си чиста есен  Peace
Но, както вече сте коментирали - всеки да си носи каквото му харесва  Crazy Flutter

Жаки, много благодаря за предложенията Hug Ще погледна Warm soul, макар че сега разглеждам суочове и съм почти убедена, че ще избие на оранжево на моята кожа. Имам много подобен на втория показан матов руж и точно с него съчетавам, но на моята кожа наистина изпъква топлотата на цвета и изглеждам доста по-силно гримирана, отколкото ми се иска. Дали нещо студено розово ще отива?

# 373
  • гр. София
Здравейте.  Mr. Green За тези дето искаха Naked2, да кажа, че е налична и я поръчах току-що от http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette2/Hug

# 374
Warm Soul почти никъде не са го показали с истинският му цвят. Много е красив на живо и намирам, че ще отива на почти всяка кожа.
Ето това е може би най-близко до истината

Shokoladche честито Grinning Да се похвалиш като пристигне!

Общи условия

Активация на акаунт