Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 939
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Ел, казвай сега кой цвят е червилото - върха е!  Heart Eyes От пролетната колекция, нали?
На мен ми харесва и така комбинацията с грима на очите  Peace

Аз днес съм с лилав грим  Sunglasses Няма да го пазя за Предизвикателството, защото не е като за него - нищо особено не е  Wink

# 646
  • София
Благодаря ви много  Blush   bouquet

Да, червилата са от пролетната колекция. Много ярки, много пигментирани! Просто разкошни

- ето само на едно минаване с гилзата.

Алиена, преди и аз се гримирах така само за специален повод, сега ми е ежедневие  ooooh! Някак се пречупих и мисля, че мога да нося всичко, дори и в ежедневието.

tamar, ами представям си го с нещо малко по-бледичко, не така очеизбождащо  Blush Мога да се направя на клоун в очите, или да си сложа ярко червено червило, но трябва да е едното или другото. Два акцента ми идват много  Blush

# 647
# 648
Ел, страхотна сиииии! А устните ти са един път!
Много много красива!!!!  Heart Eyes

Някои от вас беше си купил ФДТ на Ревлон Nearly Naked, може ли да споделите впечатления, добре ли се държи на кожата и какъв завършек има.
Тенкс Simple Smile

# 649
Кейт Бланшет е много висока класа! Страхотна!   bouquet

# 650
Благодаря ви много  Blush   bouquet

Да, червилата са от пролетната колекция. Много ярки, много пигментирани! Просто разкошни

- ето само на едно минаване с гилзата.

Ел, а с кое от тези си на предната снимка?  Flutter

Кейт Бланшет и аз много я харесвам  Heart Eyes

# 651
Точно такъв грим харесвам като на Кейт - който озарява, а не преобразява линииите на лицето. Но за тази работа си трябва и естествена хубост, с която тя изобилства Heart Eyes

# 652

Кейт Бланшет много я харесвам! Нежна, фина и в същото време какви сериозни роли играе....

Ел, да кажа "отново невероятно!" ще прозвучи вече изтъркано. Но със сигурност ти си ми едно от make up-гурутата и с огромно удоволствие разглеждам всеки детайл от грим ти всеки път щом пуснеш снимка Heart Eyes

# 653
  • София
Страхотна рокля  Heart Eyes

Веси, ето това вече е загадка. Един час в събота мажех и свалях червила и сега, гледайки снимките, осъзнавам, че не знам кое червило кое е  Joy Мисля, че е третото  Blush

Много благодаря за милите думи  Hug

# 654
  • в 1001-та нощ
Ах, с тези червила и на мен ми се прикова вниманието  Heart Eyes Ще идват ли тук?  Rolling Eyes

# 655
  • София
Не знам, Аленка. То при нас вече знае ли се кое ще идва и кое не  Tired

# 656
  • в 1001-та нощ
Ще споделиш ли ти от къде ги поръча?  Rolling Eyes

Аз няма да се втурвам сега, но поне ще разгледам и обмисля  Heart Eyes

# 657
  • София
От houseoffraser, но там вече не са налични. В момента ги има във ФЮ http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Spring-Look-Rouge … hine-Lipstick-4ml

Само че, не знам защо навсякъде има невярна информация, не са от серията Shine  Peace

# 658
  • в 1001-та нощ
Мерси  Blush ще видя първо твоите Simple Smile и ще помисля, не е като да нямам червила, но видя ли хубаво - ми трепва  Blush

# 659
Ел, прекрасно! Имаш кукленско лице, момиче!

Веси, като няма да го пазиш този грим за предизвикателството, дай го де!:))

Общи условия

Активация на акаунт