Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 50 930
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
в Мория цените на Гош са отвратителни
палитрата четворка е към 17 лв., а в Тити до Педиатрията - 12.50 лв.
леко е +30%, а в Тити не е като да ги дават без печалба  Laughing

# 676
a.l.e.n.a,аз всъщност бях отишла за продуктите на Кларинс които обсъдихме с теб,и между другото попитах за черният молив,исках първо да пробвам продуктите при което отговорът беше,"ми сега ще видя какво има във шкафа"(за мострите) придружено почти със "офкане" и извръщане на главата ooooh!,както и да е,по този начин те губят клиента,за мен е без значение дали продукта ще е от там,като не е от там ще е от другаде.А каде да търся магазин Мория?

# 677
в Мория цените на Гош са отвратителни
палитрата четворка е към 17 лв., а в Тити до Педиатрията - 12.50 лв.
леко е +30%, а в Тити не е като да ги дават без печалба  Laughing

То на всичко цените там са по-високи. Но е един от малкото магазини, където има всички по-"шантави" марки от среден клас  Rolling Eyes Аз по центъра не се сещам за друг магазин, където да продават Гош  newsm78

# 678
ако някой живее по-близо да педиатрията или иска да купува повече неща, да не се разхожда до Мория  Wink

# 679
  • София
Аз пък видях веднъж в едно магазинче за козметика на метростанция Надежда да се продава този Гош.
Влязох от любопитство да ги видя, че ги обсъждате често тука.
Моливите ми харесаха много. Още ме е яд, че не си взех един тъмно кафяв молив за очи. ooooh!

# 680
  • Пловдив
sweety Simple Smile  ,  има доста такива случаи за съжаление, при това положение се изисква малко повече самочувствие и да ги сложиш на мястото им. Просто не е била твоята консултантка, има и доста любезен персонал, само трябва да го намериш , не се отказвай  Hug . Вече за съжаление навсякъде е така, дори и сандвич да отида да купя срещам намусени и високомерни физиономии  hahaha .

Когато трябва да купите молив за устни на червено или по-тъмно червило на високия клас ли залагате или може да се разчита и на  другите, като Бруклин от 3 лева например? Заслужават ли си моливите от високия клас, аз не използвам и съм чувала много хубави отзиви за евтините моливи и ако ми се наложи все си мисля, че няма да отида в БЗ , но все пак ще се водя от всеобщото мнение като за начало ?

# 681
  • Варна
ГОШ няма ли срещу МОЛ София на ъгъла по диагонал, на Стамболийски? Имаше едно много добре заредено магазинче преди.

# 682
aH~,благодаря ти  Hug,и все пак е доста обидно,не знам защо са тези демонстрации и фасони,но да не спамя темата повече.Иначе аз от дълго време издирвам черен молив,които да е  наситен и да не се размазва във водната линия на окото,и от всичко което изчетох дотук Импала и Гош са наи хвалени,но се оказа че се намират трудничко

# 683
  • Пловдив
sweety Simple Smile , аз не съм пробвала Импала и Гош , но всичко във водната линия ми се размазва  , с изключение на гел очната линия на Лореал, предполагам  и другите се държат толкова добре, ако имаш възможност тествай и ще забравиш за всякакви моливи . Моите очи сълзят доста от сенки и моливи и за това нищо не се задържа там освен очната линия. 

# 684
Досега не съм пробвала гел очни линии,слагам течна.Вижда ми се много трудно поставянето на гел очна линия,затова не съм и опитвала.

# 685
  • Пловдив
   Аз може би четох не дочетох, но разбрах че търсиш нещо , което да слагаш във водната линия- аз там с четка ( или най-удобно е С МОЛИВ ПОТОПЕН в буркана на ОЧНАТА ЛИНИЯ) слагам тази гел линия, както обикновен молив. Това по съвети от форума, не съм го измислила аз. Иначе за горния клепач - мисля ,че е по-лесно и прецизно от колкото с обикновен молив, молива трябва постоянно да се подостря и не дава същия ефект. Аз изобщо не мога да претендирам ,че съм спец , но още с първата проба на тази очна линия си излязох с нея навън без да я трия, т.е. получи се задоволяващ ме резултат. Лореалската си върви заедно с четка, която става и за водната линия и за горния клепач, не че те навивам, просто отбелязвам , в случай  ,че решиш да експериментираш.

# 686
  • Бургас
Гел очната линията на Лореал ми е много любима и с нея си работя изключително лесно . Трайна и наситено черна . Иначе относно моливите за очи и устни нямам претенции за марка , важното е да са качествени. Любими и които ползвам са на Chanel, YSL, Karaja, Bourjois, Avon , Rimmel. Като на Rimmel моливите им за устни били много хубави и мисля да си взема един. Имат един страхотен червен и нюд. Най- добрият молив за мен черен е на Chanel, а за опушване на Bourjois.

# 687
   Аз може би четох не дочетох, но разбрах че търсиш нещо , което да слагаш във водната линия- аз там с четка ( или най-удобно е С МОЛИВ ПОТОПЕН в буркана на ОЧНАТА ЛИНИЯ) слагам тази гел линия, както обикновен молив. Това по съвети от форума, не съм го измислила аз. Иначе за горния клепач - мисля ,че е по-лесно и прецизно от колкото с обикновен молив, молива трябва постоянно да се подостря и не дава същия ефект. Аз изобщо не мога да претендирам ,че съм спец , но още с първата проба на тази очна линия си излязох с нея навън без да я трия, т.е. получи се задоволяващ ме резултат. Лореалската си върви заедно с четка, която става и за водната линия и за горния клепач, не че те навивам, просто отбелязвам , в случай  ,че решиш да експериментираш.
   Да правилно си ме разбрала,за молива потопен в очната линия не съм се сетила,но е много добра идея и ще пробвам задължително,наистина е много трудно задържането на продукт във водната линия,ще продължа и с търсенето на моливите  bouquet

# 688
  • Пловдив
Принципно имам в предвид на гел-очната линия (аз течна никога не съм имала) , но може би и с течна да се получи  Thinking  . Със сигурност трае страшно много , стои напълно плътно  Party  . Спирам вече по темата  , да се похвалиш като откриеш твоят топ продукт.  Hug

# 689
Да,аз имах предвид че ще взема гел очната на Лореал и ще пробвам така,иначе течната очна линия не се задържа дълго във водната линия Peace

Общи условия

Активация на акаунт