Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 928
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Да не ви се меся, но идеята за грим, който не ни отива е много идейна и е нещо по-различно. Мен точно така ме гримираха ''професионално'' за НГ - точно с цветовете дето най-не харесвам! Close

# 706
  • USA, Steak State
И аз бих искала да видя "грим, който не ни отива".  Peace

Ох, потривам ръчички и нямам търпение да вляза в Б3, Мак и Сефора България. Искам да ги видя тия надути консултантки.  Mr. Green

# 707
Ох, потривам ръчички и нямам търпение да вляза в Б3, Мак и Сефора България. Искам да ги видя тия надути консултантки.  Mr. Green

Да ги включим, като тур-атракция  Mr. Green Между другото, аз от МАС не мога да се оплача - точно обратното - винаги ми е било удоволствие да влезна в този магазин.

# 708
  • USA, Steak State

Да ги включим, като тур-атракция  Mr. Green

Ето къде можете да се оплачете. Знам, че повечето от вас казват " Като се оплача нищо няма да се промени", то Бг затова е на този хал, щото всеки си казва това.

Вашето мнение за beauty zone е важно за нас.
Пишете ни на comments@douglasbeauty.bg

Та, било в магазина, било отпосле. Щом мнението ви е важно за тях, давайте си го.  Mr. Green

# 709
  • Пловдив
Добра идея! Аз веднъж така се бях оплакала по имейл от обслужването в една друга верига и определено имаше ефект, от тогава отново съм влизала и не е имало никога проблем, всичко строени и преброени и невероятно любезни  Laughing ! Освен това ми върнаха извинителен имейл.  Grinning

# 710
Аз пък точно от обслужването в MAC  в СФ съм недоволна и не влизам в този магазин. Всичко на МАК си поръчвам от чужбина, хем по-евртино ми излиза, хем си спестявам простите женици зад щанда. (Малко съм грубичка, но и те не са мили)  Crossing Arms

# 711

Да ги включим, като тур-атракция  Mr. Green

Ето къде можете да се оплачете. Знам, че повечето от вас казват " Като се оплача нищо няма да се промени", то Бг затова е на този хал, щото всеки си казва това.

Вашето мнение за beauty zone е важно за нас.
Пишете ни на comments@douglasbeauty.bg

Та, било в магазина, било отпосле. Щом мнението ви е важно за тях, давайте си го.  Mr. Green
  Харесва ми идеята за "грим, който не ни отива"   
Скрит текст:
Писах им,дано обърнат внимание,защото не е редно да имат такова отношение към клиентите си,мисля че трябва да се чуствам еднакво независимо дали купувам нещо за 20 или за 200лв,а не да те карат да се чустваш едва ли не досаден за това че питаш ooooh!

# 712
Дами, ще има възможност за гласуване утре с анкетата, няма нужда от гласове в темата  Peace

# 713
  • Sofia
Аз в Мак не съм стъпвала откакто девойката сама предложи да ми сложи грим и по средата ме остави на стола и отиде да гримира друга клиентка.   Rolling Eyes

# 714
  • USA, Steak State
Аз в Мак не съм стъпвала откакто девойката сама предложи да ми сложи грим и по средата ме остави на стола и отиде да гримира друга клиентка.   Rolling Eyes

Не давам да ме пипат, много мразя.  Peace

Но това е определено доста грубо отношение.

# 715
Здравейте, имам много бяла кожа и когато си купя фдт или ми прави лицето още по-бледо от колкото си е и по принцип или оранжево. Искам някакъв фдт, който да не ми създава ефекта на оранжевата маска, а да ми прави прави кожата гладка, сияйна и с лек тен(матиране или както се нарича, просто да ми придаде цвят без да съм оранжева или бледа)...Другият ми въпрос и - max factor creme puff  - Доволни или не? Peace

# 716
mis_val благодаря Simple Smile
За лилавия грим ползвах Lancome Ombre Absolue Palette, силиконовия молив на импала номер 13 а очната линия е водоустойчивата на импала(зимата от вятъра много ми сълзят очите)
След базата за сенки ползвах бял молив и бърху него нанесох сенките Wink

# 717
Здравейте, имам много бяла кожа и когато си купя фдт или ми прави лицето още по-бледо от колкото си е и по принцип или оранжево. Искам някакъв фдт, който да не ми създава ефекта на оранжевата маска, а да ми прави прави кожата гладка, сияйна и с лек тен(матиране или както се нарича, просто да ми придаде цвят без да съм оранжева или бледа)
Според мен, трябва да избереш фон дьо тен с розов, а не жълт подтон.  Peace

# 718
Kaто стана въпрос за спирали, тази на Кларанс ми е от любимите

# 719
  • Sofia
Аз пък точно от обслужването в MAC  в СФ съм недоволна и не влизам в този магазин. Всичко на МАК си поръчвам от чужбина, хем по-евртино ми излиза, хем си спестявам простите женици зад щанда. (Малко съм грубичка, но и те не са мили)  Crossing Arms

+1
Последното съприкосновение беше, като исках да си взема някакъв скинфиниш. С такова видимо отегчение ми отговаряше консултантката и тооолкова не й се занимаваше, че скоро там няма да вляза. Е, и скинфиниш нямам, защото това е нещо, което трябва да се пробва, особено, ако не съм имала досега и няма как да си го представя как изглежда върху мен. Crazy
Извинете за отклонението, ама пак подпалих, като се заговорихте на темата  Mr. Green

Много красиви изпълнения видях, браво на вас, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт