Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 396
  • 729
  •   1
Отговори
# 165

Здравейте мили момичета ! wavey

Да е Честита Новата 2014 година!

Да бъде здрава, мирна и благословена! Да сте много , много щастливи и  късметлии. Желая

мечтите ви да станат реалност и ви донесат безброй радостни мигове. И не на последно място

да дочакаме новия филм и ново дизи на любимият Енгин Акюрек. И към него отправям пожелания

за лично щастие и нови творчески успехи! newsm51 smile3525 newsm51

Мили момичета,

Скрит текст:
       Марианка, Любов, Марта, Марица от екипа, Hug Аурелия, Аниста, АниМарияни, Ани 56,

Ангела, Араселия,  Hug  Величка, Велиянка,   Hug  Дочи, Дилеми, Димони, Дива, Димана,   Hug 

Галандри,   Hug  Елинор, Ева,   Hug  Ками,   Hug  Милка, Миранда,   Hug  Паула,   Hug

Светалчо, Селфи,   Hug  Танюша, Таня 34,   Hug  Фантазия, Филипова,  Hug  Хаяско,

Хриси,   Hug  и т.н.

Бъдете живи и здрави!

Благодаря, че бях част от Вас.

Виртуална Новогодишна прегръдка от мен.  Hug

newsm51 txtloves baloni baloni baloni newsm51 txtloves

[/b]

# 166

Честита Нова година отново !

Комет за хубавите думи !

Ами то си стана вечер.

Толкова ми беше несвойствено без БГ мама толкова часове, но за сметка на това пък свърших доста други неща.

Твърдо се настройвам на вълна - нови дизи и филм.

Този клип много ми хареса - на springdaizy

ENGIN AKYUREK =МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ

# 167
Здравейте момичета.Аз минавам само за бързичко,защото ми висят над главата.Искам да поздравя всички именници с празника-да са живи и здрави и да носят с гордост името си.Честит празник и на техните семейства и близки.Обичам ви момичета и ви прегръщам.Ако се добера по-късно до компютъра отново ще съм с вас,ако не чак утре.   Heart Eyes Hug   Подарявам ви тази чаровна усмивка.     

# 168
Момичета,още веднъж ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Запазете прекрасното си настроение-чакат ни чудесни мигове!

# 169

В Русия предстои да празнуват Рождество. Веселят се. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 19:59 от marytza

# 170
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Честита 2014 година! Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и просперитет през тази година.  newsm51

Честит имен ден и на празнуващите днес.  smile3525

Снощи си заформихме щур купон с приятели и в момента съм останала без крака от танци, но пък съм много доволна и щастлива.

2013 беше много силна година за мен във всяко едно отношение, случиха ми се много, много хубави неща.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пожелавам на себе си и на вас 2014 година да бъде още по- щастлива и успешна от предходната!

Ангела, Димони, Дива,  Hug Hug Hug прекрасни пожелания.   bouquet

Марта,  Hug ти си права, че се изисква много труд, за да сбъднем мечтитие си. . Затова е добре всяка от нас за себе си да си направи план за действие как да превърне желанията си в реалност.

Велиана, Hug Този валс, който си постнала е прекрасен. Мерси много.   bouquet

Дубай тази година е поставила  рекорд на Гинес за най-продължителни и мащабни фойеверки. Насладете се на красотата.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

">#t=89[/video]

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 20:13 от daizy_g

# 171

Аз продължавам да се забавлявам както си знам. Не търсете този кадър в трейлърите. Wink

# 172
  • Пловдив

От туитър - питат ли питат Илкин Тюфекчи, а тя:

"Надявам се, че скоро ще бъдем заедно, 2014 година ще бъде много щастлива, специална и вълнуваща за всички нас..."
"Изчакайте, много е трудно. Надявам се, ще видите, че чакането си струва..."

# 173
Момичета, имаме страхотна новина!  newsm18 newsm18

Нашата съфорумка marytza посрещна Новата 2014 Година с изключителен личен рекорд - 40 поста за деня!
И по 400 поста да се пишат дневно за ЕА, няма насмогване, няма рекорд.  6 000 000 са гледали за 24 часа трейлъра на К.Т.,  не знам обаче колко са писали за него. Това е убийствен резултат.
За много години!

# 174
  • Пловдив

Момичета, имаме страхотна новина!  newsm18 newsm18

Нашата съфорумка marytza посрещна Новата 2014 Година с изключителен личен рекорд - 40 поста за деня!
И по 400 поста да се пишат дневно за ЕА, няма насмогване, няма рекорд.  6 000 000 са гледали за 24 часа трейлъра на К.Т.,  не знам обаче колко са писали за него. Това е убийствен резултат.
За много години!

spam2 Понеже е извън темата....
Скрит текст:
Дай линк в спойлер. На мен You Tube показва други цифри - 18 286 гледания.

# 175
Ангела, ти знаеш колко съм увлечена по Великата илюзия.  Simple Smile Simple Smile Аз като цяло съм почитателка на всякакъв вид изкуство, но музиката, театърът и киното са ми най-голямата слабост.  newsm03

Пожелавам на Енгин много успешна 2014 година, успех на филма "Малък септемврийски проблем"  и му пожелавам някоя интересна и завладяваща роля в сериал. Пожелавам му да продължи да развива таланта и уменията си на актьор и да продължава да радва публиката със своите превъплъщения.

Скрит текст:
На 30 декември ходих да гледам постановката "Отворена брачна двойка" с режисьор Мариус Куркински в Театър 199.

http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%CE%D2%C2%C … C4%C2%CE%C9%CA%C0

Много хубава комедия, много се смяхме всички. Препоръчвам ви я. Страхотно актьорско майсторство показа Рени Врангова, но аз бях наистина впечатлена от Веселин Анчев, млад и неизвестен за мен актьор. Игра от душа и сърце и се справи невероятно.

Потърсих боографията му в нета.

http://theatre.art.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD … %D0%B5%D0%B2__112

Разбрах, че Мариус Куркински много го е харесал и го е поканил за друго свое представление в София. В момента Веселин Анчев участва в няколко известни постанвки като " Ревизор" и "Полет над кукувиче гнездо".  .

Пожелавам му да продължи своят път на израстване, желая му още много роли в театъра и киното  и да придобие още по-голяма популярност, за да могат повече хора да се насладят на таланта му.  Simple Smile Simple Smile Моето скромно мнение е, че тепърва ще чуваме все по-често за Веселин Анчев.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 21:08 от daizy_g

# 176

Mомичета, много е терсене без темата,но пък обърнах малко внимание на приятелите си -поздравления и обмяна на полезна информация.Но вие много ми липсвахте.

# 177

http://www.mbc.net/ar/programs/files/bestof2013/fan/articles/%D8 … ml#comment%7Clist

Анкетата на арабската телевизия MBC приключи.
"Енгин Акюрек е "Звезда на Турция - 2013."
Турският актьор Енгин Акюрек с 52,3 %, е шампион за ролята си в сериала КВФ.
На второ място е Мехмет А. Алакурт с 44,1 % за участието си в "Съла".
На трето място, Къванч Татлату с 2,32 %. за участието си в "Забраненият плод".

smile3501 Честито на Енгин Акюрек! Както винаги е № 1, категорично!
Печели съвсем заслужено любовта и уважението на зрителите!
Поздравления!!!

# 178
Здравейте ,момичета! Hug
Велиана Hugпрекрасен валс!
Благодаря !  bouquet
Ще се радвам ,най-красивата двойка   bouquetда го изиграе по-добре от тях  Hug
Успех  на очакващите валса и на най-красивата двойка! Hug

# 179
6 000 000 са гледали за 24 часа трейлъра на К.Т.,  не знам обаче колко са писали за него. Това е убийствен резултат.
В това, което пишеш няма грам истина, но ако филмът се гледа поне от 6 хил. зрители и не изпадне още на първи сезон, ще го поздравим и ние.  Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 23:51 от AureliaFelix

Общи условия

Активация на акаунт