Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 395
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:

Момичета,няма какво да спорим пак кой е по,по най-нека да изчакаме да видим сериалите и да се отнасяме с уважение към труда и усилията на всеки.

# 181

Върви си по пътя човекът... по пътя, избран от него.

# 182
Моля ,за всеки сериал има тема !
Уважавайте  и ценете чувствата на хората!

# 183
Уважавам  труда и таланта на този, който заслужава - Енгин Акюрек,
и затова споделям своето възхищение тук.
 yes

# 184
Аурелия Hug
Лека от мен и Булут! Hug

# 185

Остават 44 дни до премиерата на филма.

Ще минат много бързо - помнете ми думата !

Моля ,за всеки сериал има тема !
Уважавайте  и ценете чувствата на хората!

Абсолютно съм съгласна !

Скрит текст:

Момичета,няма какво да спорим пак кой е по,по най-нека да изчакаме да видим сериалите и да се отнасяме с уважение към труда и усилията на всеки.

Велияна - никой не спори, дори лично мен не ме интересува.  Всеки да си пише в темата, която го интересува. Но да се пишат двусмислени  постове и да се търси отново скандал там където няма - не съм съгласна да приема.

Аз си имам любим актьор на когото да се възхищавам, за когото да пиша, да посвещавам  колажи и клипове, да отделям от свободното си време да редя субтитри / което пък ми доставя най-голямо удоволствие /.

П.П. Най-лесно проследимо е да видиш кой, къде, какво и как пише без да посещаваш други теми - просто му влез в профила.
Харесвай си и уважавай двама, трима или колкото искаш актьори или актриси, но моля не вменявай вина на никоя от нас, че харесва, уважава и обича  само един.

# 186
Марта,извинявай,че ще реагирам остро на поста ти,но не виждам къде е двусмислието в поста ми и как пък разбра,че търся поводи за скандал?
Мариана поиска линк с трейлъра,за да се докаже,че е видян от 6млн човека и тъй като такъв не последва аз го постнах и то в СКРИТИ!Многократно се убеждавам,че на някои хора постовете се четат без нужното внимание или директно се подминават,но вече не знам дали да го приемам като обида или обратното.

А къде и за кого ще пиша си е лично моя работа!

# 187

Виждам,че сте се затъжили за Булут и аз да не остана назад слагам един малко нервиран наш любимец.

# 188
  • Пловдив

Всички очакваме завръщането....

# 189
Марта,извинявай,че ще реагирам остро на поста ти,но не виждам къде е двусмислието в поста ми и как пък разбра,че търся поводи за скандал?
Мариана поиска линк с трейлъра,за да се докаже,че е видян от 6млн човека и тъй като такъв не последва аз го постнах и то в СКРИТИ!Многократно се убеждавам,че на някои хора постовете се четат без нужното внимание или директно се подминават,но вече не знам дали да го приемам като обида или обратното.

А къде и за кого ще пиша си е лично моя работа!

Ами точно това казвам и аз - всеки да пише където си иска, без да подхвърля  двусмислени постове !

А,колкото до четенето -  аз чета ... внимателно !

# 190
  • Пловдив

Не мога да спра да гледам...

# 191

Не мога да спра да гледам...

Затвърждавам си предположението,че около крушките просто е увита хартия / изрязана по  края / -  обзавеждането най-обикновено, дори  направено  с подръчни материали. Живее си Текин "простичко" в хармония с природата.

# 192

Изглежда, все пак Булут не е отпаднал от списъка на добрите момчета. Wink))

# 193
  • Пловдив

Един супер Керим.
...........
Марта, точно така - полюлейчетата от естествени материали....

# 194

Лека нощ и сънувайте нещо красиво.

Очакват ни хубави моменти с любимият актьор.

Можем да отброим  оставащите  до премиерата дни  на "Малък септемврийски проблем"

От утре -  заедно с дежурното ми добро утро ще ви информирам  и колко е броят им.

Общи условия

Активация на акаунт