Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 220
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

https://twitter.com/furkansogut/status/418717557139324928

Попълват екипа с актьори:
"Актрисата Bedia Ener ще играе в новия сериал с Енгин Акюрек "Kara Para Aşk"."

Ето и новината написана в televizyondizisi.com - като отворите линка, ще видите коя е актрисата:
http://www.televizyondizisi.com/index.php/bedia-ener-kara-para-a … l-oldu/175603/50/

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 15:09 от mariana51

# 271
Валя, наистина може би не съм разбрала историята. Ако са искали да покажат страстта между двамата, не са успели. Това поне е моето мнение.

Марта Направо би било жалко да не е работено с гласа й. Не се и съмнявам, че има музикален педагог, учила е солфеж и тн. Когато имаш талант, той трябва да се развива и усъвършенства, ако искаш да станеш професионален изпълнител.

Аз лично пожелавам на Крисия много късмет и да постигне мечтите си. Не мога да спра да го слушам това видео, пълни ми душата.  Едно красиво, упорито и талантливо дете. Прекрасна е  newsm51

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 15:04 от daizy_g

# 272
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА!

Grinning  Пожелавам ви да сте много здрави и да сте усмихнати целогодишно!  Grinning
Успех във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас,
и сбъдване на всичко, за което мечтаете.
Нека през 2014 - та да постигнете всичко онова,
за което не ви достигнаха време или сили през 2013-та година!
 Запомнете хубавото от миналата година и очаквайте още по-хубави неща през новата!
% съм убедена, че за нашата тема и за нашия любим артист -

ЕНГИН АКЮРЕК, новата година ще бъде по - хубава!

Скрит текст:

[/b][/color]

# 273

Благодаря, Марианка.   bouquet Продължаваме да си чакаме официозите. Странни са тези комшии. Simple Smile)
Булут, както винаги, изисква повече екшън. Simple Smile))

# 274

https://twitter.com/furkansogut/status/418717557139324928

Попълват екипа с актьори:
"Актрисата Bedia Ener ще играе в новия сериал с Енгин Акюрек "Kara Para Aşk"."

Ето и новината написана в televizyondizisi.com - като отворите линка, ще видите коя е актрисата:
http://www.televizyondizisi.com/index.php/bedia-ener-kara-para-a … l-oldu/175603/50/

Мариянка   "Попълват" и вървят нагоре към върха - всъщност за "последните" представени информация няма да има !
Направо ще е трейлърът ! Ако е така - това ще е супер !

Елинор

Тануша

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 15:14 от Марта_49

# 275

Дейзи Hug гледах предаването, момичето има голям талант, страхотна е.  bouquet  bouquet  bouquet

# 276

По-страхотен от Енгин няма. Simple Smile))) Джейн днес е решила да ни разбива с Булут. Simple Smile))

# 277
Мда, чакаме си официалните източници и трейлъра. Без тях не може.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Песента Listen на Бейонсе е изключително трудна за изпълнение,особено от 9 годишно дете. Затова Слави я попита невярващо тази песен ли ще изпълнява.

Ето как я изпълнява и Бейонсе.

http://www.youtube.com/watch?v=pai1C2dsd3M

# 278
Стига дори на 2-3ма  човека да им е интересно, за да се обсъжда. Мнението на отделния потребител е без значение. Всеки да си обсъжда каквото му е интересно Нали затова е форум?!  Simple Smile Simple Smile

Тези на които им е интересен сериала  вече си обсъждат в съответната му тема.
Нали  това е целта на отделните теми.

Ако започнем и тук да обсъждаме ... ще стане един "тюрлюгювеч"  и някои пак ще бъдат сърдити и обидени  

Скрит текст:
По пътя на тази логика можем да обсъждаме напр. Д. Елчин - той беше партньор на Б. Саат в "Спомни си любима"
А, също и М. Йълдъръм с когото си партнира в игрален филм.
Можем и Т. Бююкюстюн да обсъдим, защото тя беше партньорка на Б. Инал, който пък беше партньор на Енгин в "Карайълан"

Извинявайте, че се намесвам, но да споделя моето разбиране. Други имена на актьори в тази тема ще се споменават, просто е невъзможно да не се споменават. Според мен никой не твърди, че трябва да се пише тук  за тях и техните роли в други сериали. Апелът беше, че когато дори и да се напише нещо за тях да не бъде негативно и с отричането им като актьори и съответно роли. Става така, че едва ли не се забранява да се споменават други, освен Енгин и се търси под "вола теле", за да се изкарат някои антифенове или озлобени към Енгин, което е далеч от истината.

# 279

Е не мога да му се нагледам в тия сцени! Върховен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 280

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама моля ви се момичета, какви са тези дилеми?  newsm78  Crazy Тук се обсъждат всички, актьори, които са участвали в проект с Енгин, като фокусът разбира се е върху Енгин Акюрек. Да не говорим, ч в трейлъра участва Фарах, която е и партньорка на Енгин.  Peace

На мен също нещо не ми допадна валсът им , но пък не се знае какво е искал да постигне режисьора като ефект. Може би празната зала е с цел да се фокусира изцяло върху танцуващите, без прекалено много помпозност.  Ако тази зала е в дома на Курт(КТ) може да е в унисон с характера на героя му. Така, че много зависи какво е искал да каже режисьора.

Това е въпросът - не разбрахме посланието. Докато в трейлърите на МСП - любовта присъства, запознаване с героите присъства, загадката присъства.... Желанието за гледане на филма, е на макс.

Колкото и странно да звучи, понякога може и това да е целта на режисьора- да обърка зрителите, те нищо да не разберат и в желанието си все пак да разберат за какво аджеба става въпрос, да гледат началото на сериала.

Пак казвам не съм запозната с историята на сериала. Но за мен този трейлър е направен така целенасочено. Доколкото разбирам Курт ще бъде особняк, психар, доминиращ- според мен точно това иска да покаже режисьора- липсата на чувство. Нали не очаквате подобен герой да затанцува някой чувствителен валс???  newsm78 newsm78 newsm78 Би било гротеска.

Нали това беше писано и за Текин ?????

Наистина се обърках Crazy

# 281
Паула, аз лично бих се доверила на собствените си възприятия. Simple Smile

Ако още не си гледала трейлърите, виж ги. Сама ще решиш кое как изглежда за теб. Simple Smile После, ако желаеш, можеш да споделиш своето виждане. Simple Smile)

Поздрав с великолепната песен за Меджнун и Лейля на Айтекин Аташ от АБО.  Hug

# 282

За много хора може да се каже, че са особняци. Така да изглеждат за
околните, които не ги познават отблизо. Rolling Eyes Simple Smile

Засега ви оставям, до после....или утре. Simple Smile Heart Eyes
Хубав ден ви желая, момичета! Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 283
....
Апелът беше, че когато дори и да се напише нещо за тях да не бъде негативно и с отричането им като актьори и съответно роли.

Според мен всеки трябва да приема спокойно мнението на другия, без да апелира за каквото и да е. Единственото условие - да се спазват правилата на форума. Аз харесвам Енгин и затова съм тук, но не мога да кажа същото за цялата актьорска гилдия на Турция и ще споделя впечатленията си, такива каквито са, ако стане дума в дискусията.

# 284

Предлага се "похапванка" за серията по БТВ - гледате ли ?

Общи условия

Активация на акаунт