Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 463
  • 729
  •   1
Отговори
# 285

https://twitter.com/furkansogut/status/418717557139324928

Попълват екипа с актьори:
"Актрисата Bedia Ener ще играе в новия сериал с Енгин Акюрек "Kara Para Aşk"."

Тоест, още тече каста за сериала-химера, но снимките във Ван приключиха, ако не ме лъже паметта.  newsm78
И при толкова "полудели фейсове" и журналистически интерес как една папарашка снимчица, размазана макар, правена с телефон дори, не излезе от работната площадка във Ван?
Невидим ли беше този екип?
Замъците и фенските колажи не се броят за снимки.  Peace

# 286
Влизам в темата за Енгин Акюрек и що да видя? Обсъждане на трейлъра на КТ – „6 млн гледания”, „блестящ царски офицер”?
Та, какво видях при КТ? Тоест, какво не видях? В рекламата обикновено се набляга на най-въздействащото от продукта. Не ми въздейства голият мизансцен – абсолютно неподходящ за един изискан виенски валс, който се характеризира с много пищност и приказност. С феерия.  Тук нямаше дворцов салон – имам чувството, че сцената е снимана в някой коридор, водещ към помещенията на прислугата или в някое вехто школо. Предполагам, че черният фон е нарочно търсен – за да изпъкне внушението на танцуващата двойка.  И двамата са доста дървени, той е като препариран, стойката му е с формата на буквата S , така танцува само човек без въображение и сърце. А актьор, който няма въображение и творчески плам, не го търси. Резултатът е нещо като гротеска. Няма душа, няма трепет. Просто две марионетки, които се въртят уморително/явно и за самите тях/ , без каквато и да било цел. Не видях вихър, очарование, финес, елегантност,  които да прокарат внушението за наличието на благородие. Защото това би трябвало да бъде задължителната цел, иначе какъв виенски валс?! Направи ми впечатление, че не показаха краката им – явно не са докарали стъпките…
И много други неща не си видяла в трейлъра.
Според мен, друго е внушението на валса от трейлъра. Анонс на  историческата епоха. Времето на валсовете, баловете, живота на руската аристокрация. И не търси никакво внушение за романтика. За това говори драматичната музика и погледа на Курт по време на танца. Никаква любов, а сурово, строго, жестоко изражение. Така К. представя своя герой – суров, строг, силен, решителен, човек, осъден на смърт.  Вълк. И кръговете на валса внушават идеята за кръговратите на човешкия живот. Защото основата на филма е не толкова голямата и страстна любов, а житейската драма на белогвардейците, напуснали Родината. Исторически факт.
И аз не харесах промото. Предпочитах гореща сцена с К.Т.  Joy

# 287
  • Пловдив

Дааа, 39 епизод на КВФ.

# 288
Така К. представя своя герой – суров, строг, силен, решителен, човек, осъден на смърт.  Вълк.
Rolling Eyes Аз реших, че стойката му е такава, защото нали по време на снимките паднал от коня...

# 289

Енгин Акюрек -в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти

Кадър от "КВФ" - прекрасен сериал !

Прекрасна игра на всички !

Перфектна игра на Енгин !

Затова е избран за "Звезда на Турция 2013 година" от зрителите на  арабската телевизия MBC

# 290

Прекрасен в тревогата си,яда си и възторга.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:17 от milkaradeva

# 291
Милка, заповядай!  Hug

# 292

Затова е избран за "Звезда на Турция 2013 година" от зрителите на  арабската телевизия MBC [/b][/color]
А бе, стига с тая арабска телевизия. Вие ходили ли сте в арабския свят. Та, взимате за критерии техния вкус. Все едно си в циганската махала,  няма грам култура. Арабите са поне половин милиард, 20 хиляди гласували за ЕА, това е в рамките на статистическата грешка и не е представителна анкета.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 16:58 от clio1978

# 293
Момичета,привет!

gphilipova,абсолютно си права по отношение отчитането на рейтингите. То ако имаше такова значение гледането онлайн,много от спрените сериали не биха спирани, защото извън територията на Турция имаше достатъчно интерес сред онлайн зрителите. И по отношение съмненията ти относно очаквания сериал-имаш пълното право да се съмняваш във всичко ,което по неофициален път се разпространява. От опит знаем колко неща после се оказва,че са въздух под налягане. Обаче вече всички знаят твоята позиция. Мислиш ли,че ще ги пльоснеш на земята останалите,които силно вярват в обратното? Нито те тебе,нито ти тях струва ми се. newsm78  Но аз теб те питам,защото другите са повече и те са тези,които постоянно пишат тук. Не го приемай като заяждане въпроса,а като знак на уважение. Изключително съм ти благодарна за това което правиш като преводач.   bouquet

Марта,
Скрит текст:
ти не разбираш. Joy Когато някой идва в темата и пуска линк за друг сериал или друг филм,който всъщност не интересува почти никой от тази тема,целта е не само да се дразни,целта е всеки да кликне ,да се увеличи бройката. Ето цифрата,която посочи Мариана беше една,когато тя е погледнала,а аз,която погледнах днес заварих следната цифра-35 294 Та викам крайно време е да обиколите темите и да пуснете по един линк за трейлърите на МСП  smile3503,може да го придружите дори с едно добронамерено ЧНГ и ще видите какъв резултат ще има.  Hug   love001 Аз нямам проблем да гледам Къванч,въпреки че не го харесвам като мъж,но то си е въпрос на вкус. Грозен също не ми е. Но нито сюжетът на книгата ме вълнува,нито треят ме грабна, т.че не бих го гледала точно в този проект.  smile3521

Любов,благодаря от сърце и на теб за това,което правиш и за всичко,което ще правиш  newsm51

Скрит текст:

# 294
Марта,
Скрит текст:
ти не разбираш. Joy Когато някой идва в темата и пуска линк за друг сериал или друг филм,който всъщност не интересува почти никой от тази тема,целта е не само да се дразни,целта е всеки да кликне ,да се увеличи бройката.
Разсмя ме! Каква провокация само. Официалната пийпълметрия отчита 6 млн. Какво могат да решат 30000 гласа от чужбина.
Това е като анкетата на арабската телевизи.

# 295

Димони Малко остана до новия филм и дизи !

Разчитай  на  пълната ми подкрепа ! И аз се страхувам  !

# 296
  • Пловдив

Билетите свършили...

# 297
Официалната пийпълметрия отчита 6 млн.
Това  НЕ е вярно!

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:20 от AureliaFelix

# 298

А мен пък, Марианка, живо ме интересуваше резултатът на арабската анкета, тъй кото той показва тенденциите на интересите на зрителите. Simple Smile Не можем да пренебрегнем арабския телевизионен пазар като значение за турските сериали, нали? Та те са много търсени най-вече там - в мюсюлманските страни. Дали някой ще уважи мнетието на тези зрители или не, си е негова работа. Но да се твърди за арабския свят, че е "циганска махала, без грам култура" е малко... пресилено... струва ми се. По същата логика и Турция може да се отнесе към тази катерогрия... а уж всички тук сме почитатели на определени турски сериали и актьори.  newsm78 Та, мисълта ми беше, че малко или много, въпросната анкета е представителна за зрителите от арабския свят. И има значение кой я печели. Simple Smile И кой губи позици... също. Simple Smile

# 299

МАРТИЧКА , благодаря ти, че не ни подминаваш, като "малка гара"    Joy!
Винаги заслужаваш уважение и обич и от НАС! Ти го знаеш, но е хубаво да го припомня.  Grinning

Скрит текст:
[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт